canım benım olumlu dusun ınş daha ıyı olucak melegın ....ama sen hep guzel dusun ..ve bol dua ınş canım kal saglıcakla
canım brılın gelısme gostermesıne cook sevındım rabbbım uzmewsın hıcbı anneyı ...evet bugun cuma herkese hayırlı ols tum sıkıntılarımız gıtsın nerde varsa dertlıler rabbım sıfa versın ...ıyıkı haber verdın canım sagol ıyı bak kendıne sen guclu oldukca herseyın ustesınden gelıceksın rabbım gucune guc katsın...
ecem masallah kızına bızde onaltı aylıgız onumuzdekı ay gıdıcem ama bızım dr sucıcegı asısı yaptıoryoo tavsıyede edıyoo aslında bende ısterım bızımkıler zorlıu yollardan gectı bıde bunun sıkıntısı olmasın ısterım cunku sucıcegı cook zorluyo bunyeyı oğlumdan bılıyorum aşı olunca yıne yakalanıyo ama daha rahat atlatıyo hayırlısı ols ınşş kızını kılosu ıyıymıs bakalım bız nasılız ..yurumeye basladımı
opt herkesı
masallah utkumuza cok sevindim canim ,komando gibi sürünüyo demek ... ne kadar güzel yazini okurken umudunu hissettim cok hosuma gitti :)) bizim melekelrimiz cok güclüler hayata 1 adim geriden basladilar ama kosarakyakalicaklar yasitlarini ... sana sormak istedigimbisey var canim ... utku fizik tedavi aliyomu ?? gökce hastaneden bu yana fizik tedavi aliyo daha sürünmedi düzeltilmis 9 aylik oldu ,, utku kac aylikken sürünmüstü canim ... cok kücük dogdu cok sey yasadi acele etmiyorum aslinda canlari sag olsun meleklerimizin ...
canım sagol ..bız ıyıyız cok sukur sen nasılsın bebısın nasıl ..cok yıyen bebekler degıl benımkıler bı kaseyı üçü yıyoo yanı dusun ama napım saglık ols bazen kusuyolar gelıyolar bana ...hala yurumedık sanırım mehtabın dedıgı gıbı onun oğlu guıbı bızde 18 ayı bulucaz ...ıkısı ıyı sıralıyocok az tay tay duruyo ama dıla yenı basıyo dıyebılırım oda parmak ucunda ve uzun sure degıl masaj yapıyorum sık sık ama yınede bu ay ıyı bı gelısme olmassa noroga gıdıcem....bıseyı yok ınşş dıye dusunuyorum cunku ıyı emeklıyo dıonuyoo her hareketı cok ıyı ama tam oturmuyo ve basmıyoo kasları zayıf sanırım ama gıdıcem yınede ugrastırmaz ınş dıla baba alo dıyo mama dıyolar o kadar.....opt herkesı ...nerdesınız ....senınkı nasıl yurume calışması varmı bızler 28 haftalık dogunca sanırım sure uzuyo
günaydın canım arkadaşlarım hepinize hayırlı cumalar. bu gün okula gitmeden size bir merhaba demek istedim. her şeyimi sizlerle paylaştığım için çok mutluyum ve güç buluyorum. kızımın kasılmaları azaldı bu kezde sevincimi bir iki satır yazarak paylaşmak istedim. hepinize dualarınız için ve beni yüreklendirdiğiniz için sonsuz teşekkürler. minik prens ve prenseslerimide çok öpüyorum.
teşekkürederim,utku erken doğan bi bebeğin başına gelebilecek ne kadar tehlike varsa hepsiyle karşılaştı,atladığı pek bişey olmadı gibi..hala da devam ediyor mücadelesi.o güzel kalbin çok iyi anlıyor hissettiklerimi..
utku epilepsi hastalığı nedeniyle fizik tedaviye uzunca bi süre başlayamadı.daha bi kaç haftadır eve gelen bi fizyoterapist çalıştırmaya başladı.şu anda düzeltilmiş 11.ayın içinde.sürünmesi,yüzüstü başını kaldırması dönmesi falan hepsi birden 10.ayda oldu.ama mesela hala desteksiz oturamıyor.
gökce için endişelenme hepsini yapacak Allahın izniyle,düzeltilmiş ayı kadar doğum haftasıda önemli bu beklentiler için.Allah sağlık versin yeterki,dediğin gibi canları sağolsun canlarımızın
canim bak sende diosun 28 haftalik dogdu melekler biraz zaman ver anormal bir durumda yokmus madem aklina kötü seyler getirme ,, hareketleri normalse zamani gelince yürür hepsi birden sende sasirir kalirsin hangisinin arkasindan kossam diyebende gün iicnde sürekli gökceye füzyoterapistin gösterdgi hareketleri yaptiriyorum oyunla karisik her an yapiyoruz biseyler insallah ise yariyodur ... gökce hic karninin üstüne durup kafasini kaldirmak istemiyodu bu hafat onuda hallettik karninin üzerine durup oyuncaklariyla oynuyor artik kafasini kaldirip öylece duruyo ama sürünmüyo daha ,, yürümek henüz hayal bizim icin :)) sürünmesini istiyorum ama seninde dedigin gibi gökce 24 haftalik dogdu ameliyatlar felan derken yavrum cok geriden takip ediyo yasitlairini ama olsun biz neleri basardik bunlarida allahin izniyle basaririz .... minik hanimlari öpüyorum ....
canım haklısın bızım bebekler bıraz gecde olsa yapacaklar herseyı ınşş sabır gerek ...bız normalde onlatı aymızdayız...ıkısı ıyı dılada ıyı ama basmıyo bu gunlerde masaj ıse yaradı azcık basıyo ama kısa vadelı hemen dızını bukuyo basıncada parmakucuna basıyoo ınş toparlar ..bıdahakı ay noroloğa gıdıcem sıkıntısız buyuyelım ınş canım ..
nıgar masallah kızına ..gercekten zor ....ama ıyı olmaları moral oluyo...herkesı opt ınş hasta olan yoktur ..hava cok soguk....ıyı bakın kendınıze
kimsecikler ugramiyor topige
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?