İlaç tamamen nöbetleri durduramayabilirmiş azaltırmış sadece biraz daha zamana ihtiyacımız var sanırım . dozunuda arttırmıyor yüksek doza alışmasın diye bakalım böyle idare etmeye çalışıyoruz şimdilik.Geçmiş olsun Ebrucum. Şimdi iyidir prensesimiz inşallah. Nöbetler bir dursa yine ilerler inşallah. İlacı mı iyi gelmedi acaba doktor ne diyor? Nasıl önüne geçecekler bu nöbetlerin ya da belli bir süre sonra mı ilaç etkisini gösterecek.
Bu arada kocaman prenses olmuş artık. Sağlıkla büyüsün inşallah.
çok teşekkürler canımhaklsın ebrzım ınş ıyı olur bakalım ne dıcek dr.....kızın masallah canım kocaman olmuss ...saglıkla buyusun ınş annesı ..herkese selam
bu arada oto koltugunda duruyomu ya benımkıler gecen sene ıyıydı ama bu yıl cok hareketlıler napcam bakalım ozellıkle seda mıdesı bulanıyoo kusuyoo ..oto koltugu almadım pusetle duruyolar ama bu ay alıcam artık dokuz kıloyuz cumku hangı marka rahat bılgınız varmı cok cesıtler var ama hangısı rahat acaba
Ebrizim beril çok tatlı maşallah. inşallah hersey yolunda gider Cook sağlıklı olur. O çok şanslı bı kuzu çünkü senin gibi bilinçli ve sevgi dolu annesi var dualarım sizinle. Kocaman öpüyorum canim
kızımdan esintiler...
kurban olurum güzelliğine senin minik prenses ebrizm cnm seni çok önceden beri takip ediyorum maaşallah çok tatlı bir kız oldu annesi .seni tebrik ediyorum çok ilgilisin prensesle.Berilcikte annesini hep mutlu edecek inşallah .allah yardımcın olsun.
şükürler olsun kızımın nöbetleri iyice azaldı inşallah atlatmışızdır bu hafta daha iyiyiz. sadece sağ gözünde müthiş kayma oluştu yeniden göz kapatmaya başladık bakalım işe yarıycakmı.yüz üstü durmayıda öğrenebilse kızım artık belki biraz daha hızlı ilerleyebiliriz.
Sİzlerde ve minik bücürlerimizde iyilerdir inşallah. hepinizi çok öpüyorum.
inşallah dediğin gibi kulağında iltihap sorunu yoktur. çok zor çocukların derdini anlıyamıyoruz o sıkıntılarına şahit olmak malesef. İnşallah çabucak atlatır minik prensimiz diş sıkıntısını. Beril in durumuna gelince inşallah her tür sıkıntımızı bir an önce atlatır ve sizlerle paylaşabilirim.Canım maşallah prensesimize. İnşallah azalarak tamamen kaybolur bu nöbetler. Kapatma tedavisiyle kayma da düzelir. İnşallah bütün güzel gelişmeler sizin için gerçekleşir.
Biz Berkay'ın son iki dişi tamamlanıyor galiba onun sıkıntısı içinde. Zaman zaman elini kulağına götürüyor. Anlayamıyorum dişinden dolayı mı kulağı ağrıyor yoksa kulak iltihabı falan mı. Bu hafta yine kulaklarını doktora göstereceğim. İnşallah iltihap yoktur.
merhaba kizlar ... kuzucuklari öpüyorum .....nasilsiniz ,, umarim hersey yolundadir .. gecmisi okuyamadim ... sadece berilcigimin güzel resimlerini gördüm ,, masallah cok tatli yavrum insallah nöbetler tamamen gecer ebrizmcim ... rabbim yardimciniz olsun ..
berkayda kolayca cikarir dislerinide kurtulu insallah .. gökcede berkay giib diseri mahvediyo yavrumu ,, cok kusuyo ,, hasta oluyo ,, atesi cikiyo daha 2 tane cikti mahvolduk gerisine allah kerim insallah olmaz artik kolay cikarlar ...
gecen hafta gökcenin kontrolleri vardi hastanede kaldik 3 gün gökce orda hasta oldu bogazlari agridi 2 gün bisey yemedi kustu hep ama eve gelince düzeldi sükür ..nöroloji kontrolümüzde vardi normalde doktorlar hep 8 veya 9 aylik diolardi hastanedeki dk 6 aylik dedi gelismine sasirdim ,, okadar geri olamaz herseyi yapio gökce sadece sürünmeye baslamadi ,, bu son 2 haftada hep hastaydi zaten bisey yapamiyo kucagimdan inmek istemiyo ... ama napalim kizim iiy olsunda yapacak hepsini ... gökce uyuyo vakit bulmusken yazayim sizlerde dedim .... öpüyorum hepinizi
selam kızlar ....berıl ylnz mehtap hepınıze gecmıs ols ınş ıyı olurlar bu sırealar dıkkat etmek gerek msalgın var ....benım ıkı kuzum hala sıralıyo yukarlara tırmanıyoo emeklıyo ınş yakında yururler ama bı tanesı parmak ucunda kalkıyo ve zorlanıyoo dr fızıktedavıye yolladı hareketler cok canını yakıyoo bıraz sertlık var bacaklarında hafıf sıpaztıze dedı dr her gun yaptırmaya caklısıyorum bıde bacakları dık dursun dıye apet mı ne yaptırıyoruz ayakabı gıbı gıyecek bakalım ya ınş kısa zamanda toparlar bunun dısında ıyıyız dokuz kıloyuz su cıcegı asımızı olduk baba mama ded dıyoruz sadece ..opt herkesı
sagol canım ...ınş ıyı oluruz .....anadolu yakasında bebekler ıçın fızık tedavı yerı varmı ben besıktasa gıdıyorum ...kadın dort bes hareket gosterdı parayı aldı nasıl oluyo anlamıyorum onun en azından yarımsaat kendısı yaptırması gerekmez mı ya bı dahakı gıdısımde dıcem benım yaptırmam farklı onukı farklı .....alısmak zor galıba hareketlere aglıyo hep ...opt kızını canım rabbım herkese sıfa versın ınş..ısıtme testlerı yanı bera yı yaptırdım ıyı cıktı ....sıkıntı yok baska ....herkese bol selam
slm kizlar ... topigimiz sessiz kalmis yine ... hersey yolundadir insallah ,,bebisler iyidirler ....
gökcenin gecen hafta hasta oldugunu yazmistim iyilesemedi yavrum dk götürdüm tekrar kortizonla beraber buhar tedavisi uyguluyoruz simdi ... kusmasi drudu sükür biraz daha iyi 2 gündür ...göz kontrolümüzde vardi sükür hersey yolunda cikti 3 ay sonra tekrar gidicez kontrole .. dogum hafatsi cok kücük oldugu icin temkinli olalim dio doktorumuz .... füzyoterapistimiz gökcenin sol omuz kaslarini zayif buluyo gökce kedi pozisyonunda duramiyo hala evde cooookkk spor yapmamiz gerekmis kaslari icin ,, oyun oynarken felan yapiorum ama yetmio galiba daha cok yapcaz artik ... muallim canim senin fistik nasil oldu sizde basladiniz sanirim füzyoterapiye ,, gökcede cok agliyo hareketleri yaparken ama bu ise yardigini gösteriyo dio bizim dk bikmadan devam etmek gerek rabbim yardimcimiz olsun .. hepinizi bebekleri öpüyorum ...
Merhaba mehtap3, benim kızım 7,5 aylık şuanda, doğduktan sonra beyin kanaması geçirdi, fizik tedavi görüyor. Fizyoterapist Gönül Acar'ın telefonunu sakıncası yoksa bana da verebilir misiniz?
Merhaba mehtap3, benim kızım 7,5 aylık şuanda, doğduktan sonra beyin kanaması geçirdi, fizik tedavi görüyor. Fizyoterapist Gönül Acar'ın telefonunu sakıncası yoksa bana da verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?