Teşekkürler canım. Berkay iyileşti çok şükür ama 15 gün antibiyotik kullandığımız için pipisinin üst kısmında karnına yakın yerde sivilceler çıktı. Şimdi de onu kremle geçirmeye çalışıyoruz. Doktor Troysd isminde bir ilaç verdi. İnşallah iyi gelir de geçer. Size de çok geçmiş olsun. Yan yatır Allah'tan hemen farketmişsin çok korkmuşsundur eminim. Umarım önemli bir sorun yoktur. İyi haberlerini bekliyoruz.merhaba kizlar nasilsiniz ,,kücük prens ve prenseslerimiz nasillar ...
mehtap gecmis olsun diyorum ama insallah berkaycigimiz iyilesmisdir .. havalr isinsada hastaliklardan kurtulsak ...
muallim seninde melegin daha iyidir umarim ...
ebrizm siz nasilsiniz umarim kücük melegimiz iyidir ,, kasilmalari nasil tamamen gectimi ?? daha önce yazdiysan kuusra bakma bazen gecmisi okuyamiyorum kacirmis olabilirim ...
keske bende türkiyede olsam bulusmalara katilsak kizimla ne güzel olurdu
bugün füzyoterapi randevumuz vardi balon üzerinde hareketler yaptik bugün gökce cok eglendi ... ama kol kaslari co zayif buyüzden ellerinin üstünde ve dizlerinin üstünde uzun süre duramiyo ve sürünemiyo daha yolun basindayiz sanirim gökcenin cok cok cok spor yapmasi gerek ... buda bana düsüyo insallah bunlarda gececek ... gökce biraz önce uyurken yine kustu yatgindaydi sesini duyunca yanina gittim bakamaya iyiki gitmisim ,,, mahvoluyo yavrum .. doktorumuz bizi hastaneye yönlendidi cerrahla görüsücez gökcenin bagirsak ameliyatlari oldugu icin sebbei baska bisey olabilir dedi .. randevu aldik insallah bisey cikmaz ... hepinizi öpüyorum ..
Canım gecikmiş olmakla birlikte çok teşekkür ederiz. Bütün miniklerin geçen bayramları kutlu olsun.tüm miniklerimizin bayramını kutluyorum
sizlerin bu sayfadaki ilk yazılarının bir kaçını okudum dayanamadım ben napıyım nasıl dayanayım okadar çabuk terkettilerki beni iki dakikacık bile göremedim ikizlerimi daha 26 haftalıktı beni bırakmaya hazırlandıklarını hiç anlamadım okadar tecrübesizdimki bir hafta çektiğim sancının doğum sancısı olduğunu ne ben nede doktorum anladı hevesim kursağımda kaldı yaptığım hazırlıklar hep çifter çifterdi
ylnz canım aklıma geldı acaba ınek sutune allerjısı olmasın dıkkat et bakalım ne zamanlar kusuyo .....bazı bebekler ınek sutune veya bazı yıyeceklere karsı cok hassas oluyo opt
Biz yine köyüyüz. 9 mayıs sabaha karşı yine bir nöbet geçirdik ve ne talihsizliktirki eşim yine şehir dışına gitmek için erken çıkmıştı.kızımla 112 sayesinde hastaneye ulaştık ve cuma gününe kadarda hastanedeydik.şu an yine kasılmaları arttı tabi yine yüzüstü duramıyoruz bir ileri 3 geri yaşantımız devam ediyor. bu kabus ne zaman biticek yada bitebilecekmi hiç bilmiyorum. hepinizden kızım için dua istiyorum.çektiği ızdırap sona ersin artık.
Biz yine köyüyüz. 9 mayıs sabaha karşı yine bir nöbet geçirdik ve ne talihsizliktirki eşim yine şehir dışına gitmek için erken çıkmıştı.kızımla 112 sayesinde hastaneye ulaştık ve cuma gününe kadarda hastanedeydik.şu an yine kasılmaları arttı tabi yine yüzüstü duramıyoruz bir ileri 3 geri yaşantımız devam ediyor. bu kabus ne zaman biticek yada bitebilecekmi hiç bilmiyorum. hepinizden kızım için dua istiyorum.çektiği ızdırap sona ersin artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?