Berille hiç zaman bulamıyorum diyebilirim. ancak uyuduğunda ve yemeği ütüsü gibi işlerimin olmadığı zamanlarda fırsat yaratabiliyorum. hep aklımdasınız arkadaşlarım.
Fizyoterapi konusunda el muallimcim malesef ben izmirde yaşadığım için bir önerim yok, ama mehtabın önerdiği gönül hanımı forum sitelerinde çok tavsiye edilen bir fizyoterapist olarak duyuyorum. fizyoterpist ve annenin uyumluluğu çok önemli bu işte 1.5 yıldır fizyoterapistimizle birlikte iyi bir uyumumuz var ve bu sayede biz pek çok şeyi başardık bizdeki sıkıntı Beril fizyoterapiyi red ediyor hala çok ağlıyor hatta bu hafta tüm derslere psikolog eşliğinde girdiler ama ne çare kızım hala öfkeli durum böyle bizde.
inşallah hepimizin minikleri bir an önce şifa bulur.
Mehtapçım ne güzel buluşmuşsunuz. Sende bizden çok selam söyle ninim ve süreyyaya ufuk la ilgili gelişmeleri nelermiş fikrin varmı hala hollandada bildiğim kadarıyla.
Canım hafif sertlik varsa çok daha kolay ve çabuk geçer merak etme. Biz ayda 1 defa gidiyorduk Berkay'da tam tersine sertlik değil genel bir gevşeklik vardı. Belli hareketleri bize gösteriyordu biz evde uyguluyorduk. Her ay gelişimini kontrol edip yeni hareketler veriyordu. Önce elinin üstünde durmasını sağladık sonra sürünmesini sonra emeklemesini ve sonra yürümesini. Bağımsız birkaç adım atınca tamamdır demişti. Bağımsız adımlar atmaya başlayınca arayıp haber vermiştim o da çok mutlu oldu. İnşallah sizde de öyle olacak. Biz Çapa'da bir yer vardı oraya geliyordu Cumartesi günleri oraya götürüyorduk. 120 gibi birşeydi ücret. Telefonda bir konuşursun sana yakın biryerlere geliyordur mutlaka. Özelden telini gönderdim.sagolun kızlar mehtap ozelden yazdım sana gelır ınş.....bızım kı cok hafıf dedı sol bacak bırzaz kasıyo daha ser yanı ....ama masajla bakıyorum ayak tabanına daha ıyı tam basıyo bakalım ınş uzun surmez zaten gıttıgım yerde kapanacakmıs gonul hanımada bı bakarım ...bıde nadıre berker var turkıyede bu konuda en ıyılerden prof bostancıda merkezı var netten buldum seansı 150 .....zaten gıttıgım yerede aynı verıyorum ....arastırıyorum ınş ıyı olur ..kızlar yazın bu tarafta olanlarla bı yerde bulusalım .....ben atasehırdeyım ....tem kenarında nezahat gokyıgıt parkını bılen varmı cok guzel bı yer mesela temmuzada orda veya carfourda bulusabılırız..........berıl sen uzakmıssın canım ya.........olsun gonuller ve dualar bır olsun opt herkesın bebısını rabbım saglıklı guzel huzurlu gunler versın heppımızıe
kizlar gökce cok kusuyo dk bronlsari daha kücük oldugu icin balgami atiyo ondan kusuyo demisti simdi daha iyi ama hala kusuyo( ne var ne yyoksa cikariyo yaklasik 1,5 aydir böyle moralim cok bozuluyo .. dis cikariyo bu yüzden olabilírmi kusmasi ???
muallim bizim fizyoterapistimizde önce kendi yapiyo hareketleri sonra bana yaptiriyo ve her gittigimizde ya yeni bir hareket ekliyo yada bu hareketi bu hafta yapma diyerek bizi yönlendiriyo ... insalah cabucak yürür kücük hanim sende rahatlarsin ...
mehtap gecmis olsun berkaya canim .. gökcenin bronslari domus nerdeyse bronsit dedi dk kortizonla beraber bi ilac daha karistirip buhar tedavisi uyguluyoruz simdi ,, benimde icimden gelmiyo zaten yeterince ilac aldi gökce ama baska caremizde kalmadi ... cabucak büyüselerde kurtulsa kuzucuklar .....
mehtap cok gecmıs olsun kuzuna ınş gecer canım ......evet bızımkısı hafıf sol bacakta az sertlık var atel verdı daha almadık alıcaz ....ınş canım duzeltılmıs 14 ayımız dıoldu sanırım duzeltılmısle daha ıyı hesaplıyorum norologda dedı duzltılmıse gore gıdıyolar sanırım yurumelrı ıçın bıraz daha var.....herkesı opt ...bızımde arka azılar cıkıyo sanırım kusma mızmızlık var hele gecelerı .....üçüule ugrasmak cok zor ..mehtap ozelden bı yazın gelmedı ...yenıden atarsan sevınırım canım ınşşş ya yazın bulusuruz bı yerlerde .....opt herkesı berıl gokce herkesı opt
Biz de bu hafta sonu kontrole gittik Berkay'ın iltihabı azalmış ama tam düzelmemiş. Doktor daha güçlü bir antibiyotik verdi. 1 hafta da ona devam edeceğiz. Çabuk atlatır inşallah kuzucuğum.
mehtap cok gecmıs olsun kuzuna ınş gecer canım ......evet bızımkısı hafıf sol bacakta az sertlık var atel verdı daha almadık alıcaz ....ınş canım duzeltılmıs 14 ayımız dıoldu sanırım duzeltılmısle daha ıyı hesaplıyorum norologda dedı duzltılmıse gore gıdıyolar sanırım yurumelrı ıçın bıraz daha var.....herkesı opt ...bızımde arka azılar cıkıyo sanırım kusma mızmızlık var hele gecelerı .....üçüule ugrasmak cok zor ..mehtap ozelden bı yazın gelmedı ...yenıden atarsan sevınırım canım ınşşş ya yazın bulusuruz bı yerlerde .....opt herkesı berıl gokce herkesı opt
işin gerçekten çok zor ama çok ta güzel bence evde 3 tane neşe kaynağı üçüde büyüyüp güzel genç kızlar olduklarında tam tadını çıkartabileceksin. kıskanmıyorum bu durumu desem yalan olur. spastite için üzülme sonuçta başka sıkıntıları yok fizyoterapi ile bu durumu aşabilirsiniz olmadı diyeceksende bir sürü teknik var bu sıkıntıdan kurtulabileceğiniz ama anlattıklarından çok kısa sürede fizyoterapiyle atlatacaksınız gibi görünüyor. allah yardımcın olsun canım en önemli nokta seninle egzersizlerini doğru ve düzenli yapması.
merhaba kizlar nasilsiniz ,,kücük prens ve prenseslerimiz nasillar ...
mehtap gecmis olsun diyorum ama insallah berkaycigimiz iyilesmisdir .. havalr isinsada hastaliklardan kurtulsak ...
muallim seninde melegin daha iyidir umarim ...
ebrizm siz nasilsiniz umarim kücük melegimiz iyidir ,, kasilmalari nasil tamamen gectimi ?? daha önce yazdiysan kuusra bakma bazen gecmisi okuyamiyorum kacirmis olabilirim ...
keske bende türkiyede olsam bulusmalara katilsak kizimla ne güzel olurdu
bugün füzyoterapi randevumuz vardi balon üzerinde hareketler yaptik bugün gökce cok eglendi ... ama kol kaslari co zayif buyüzden ellerinin üstünde ve dizlerinin üstünde uzun süre duramiyo ve sürünemiyo daha yolun basindayiz sanirim gökcenin cok cok cok spor yapmasi gerek ... buda bana düsüyo insallah bunlarda gececek ... gökce biraz önce uyurken yine kustu yatgindaydi sesini duyunca yanina gittim bakamaya iyiki gitmisim ,,, mahvoluyo yavrum .. doktorumuz bizi hastaneye yönlendidi cerrahla görüsücez gökcenin bagirsak ameliyatlari oldugu icin sebbei baska bisey olabilir dedi .. randevu aldik insallah bisey cikmaz ... hepinizi öpüyorum ..
mehtap gecmis olsun diyorum ama insallah berkaycigimiz iyilesmisdir .. havalr isinsada hastaliklardan kurtulsak ...
ebrizm siz nasilsiniz umarim kücük melegimiz iyidir ,, kasilmalari nasil tamamen gectimi ?? daha önce yazdiysan kuusra bakma bazen gecmisi okuyamiyorum kacirmis olabilirim ...
bugün füzyoterapi randevumuz vardi balon üzerinde hareketler yaptik bugün gökce cok eglendi ... ama kol kaslari co zayif buyüzden ellerinin üstünde ve dizlerinin üstünde uzun süre duramiyo ve sürünemiyo daha yolun basindayiz sanirim gökcenin cok cok cok spor yapmasi gerek ... buda bana düsüyo insallah bunlarda gececek ... gökce biraz önce uyurken yine kustu yatgindaydi sesini duyunca yanina gittim bakamaya iyiki gitmisim ,,, mahvoluyo yavrum .. doktorumuz bizi hastaneye yönlendidi cerrahla görüsücez gökcenin bagirsak ameliyatlari oldugu icin sebbei baska bisey olabilir dedi .. randevu aldik insallah bisey cikmaz ... hepinizi öpüyorum ..
canım benım cok sagol ....evet buyuyunce rahatlıcam -ınş dımı ....canım benım rabbım kızına saglıklı cok guzel bır hayat versın ..senın hayat kaynagın o ...o guzel bır melek rabbım meleklerımıze saglık versın acılarını gostermesın hayat bazen urkutuyo ınsanı zalımlerı gordukce okudukca zor gelıyo hersey rabbım tum kotuluklerden korusun cumlemızı....ınş canım dıla ayaga kalkıyoo bı haftadır parmak ucunda duruyoo ama be sdakıka kadar .....ben arastırma yaptım nette ....bu alanda turkıyenın uzmanlarında ılklerınden bırı olan nadıre berkere ulaştım erenkoyde merkezı var haftaya randovu aldım benım fızyoterapıst ıçıme sınmedı on dakıka bıle yapmadan bunları yap dedı bana ......hemde uzak...bakalım bıde buna gıdeyım ne dıcek tam olarak bılgı ıstıyorum ben .....ınş kısa surer tedavımız evde uç tane olunca ben ancak gunde ıkı kez yapabılıyorum cok aglıyo bu sefer dıgerlerıde aglıyoo kafa kalmıyooo valla cok opt berılı ....ve dıger kuzuları......
sizlerin bu sayfadaki ilk yazılarının bir kaçını okudum dayanamadım ben napıyım nasıl dayanayım okadar çabuk terkettilerki beni iki dakikacık bile göremedim ikizlerimi daha 26 haftalıktı beni bırakmaya hazırlandıklarını hiç anlamadım okadar tecrübesizdimki bir hafta çektiğim sancının doğum sancısı olduğunu ne ben nede doktorum anladı hevesim kursağımda kaldı yaptığım hazırlıklar hep çifter çifterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?