malesef anneler gibi hiç kimse düşünemiyor.ilacımız değişti ama hala kesilmedi kasılmaları .eeg çekilmesini bekliyor ek bir ilaç için. üniversite hastaneleri bu ara bitik durumda 25 mayısı bekliycez eeg için.1 hafta hastanede yattık bir eeg çekilemedi.çok geçmiş olsun,uzun zamandır foruma uğrayamadım ama hep aklımdasınız.Allah yardımcısı olsun prensesimizin,şifa versin inşallah..merak ettiğim kasılmalar devam ettiğine göre doktorunuz antiepileptiğini değiştirmeyi düşünmüyormu.maalesef her nöbet hiçbişey olmasa bile zaman kaybettiriyor yavrularımıza.onlarca ilaç var,daha öncede konuşmuştuk bunu ama aynı ilaçta bu kadar ısrarcı olmamak gerek diye düşünüyorum ben.eeg çekildi mi bu arada?
utkuda hastaydı.günlerce ateşlendi.viral enfeksiyon dedi doktorlar.ya tekrar nöbet geçirirse korkusuyla sabahladım günlerce.eşim şehir dışında değildi ama dedi ki,ben yoruldum artık,insan dünyaya bi kere geliyor ve herkes kaderini yaşar!!!uzun uzun anlatıp tekrar üzülmek ağlamak istemiyorum.özetle artık oğlum ve ben yalnızız..bu gündem ve ruh haliyle sana sözverdiğim göz egzersizleri nereye koyduğumu bi türlü bulamadığım için gönderememiştim,kusura bakma.mail adresini tekrar gönderirsen hemen ileteceğim.
çok teşekkürler muallimcim. kızım sizler gibi iyi yürekli ve dualarını eksik etmeyen teyzelere sahip olduğu için çok sanslı. allah hepinizden razı olsuncanım ya .....rabbım sıkıntını gıdersın ınş sen cok guzel bır annesın.....rabbım annelerın dualarını kabıul eder ...ccok zor ınş bır an once atlatır tatlı kızın ....acıl sıfalar olsun ...bır daha yasamazsın ınş böle sıkıntı ......duam senıle guzel yuregınle .....o tatlı prenses annesını guc moral versın dılerımm
Çok geçmiş olsun canım.Herzaman mesaj yazmasamda gelişmeleri takip ediyorum inşallah Berilimizde tez zamanda şifa bulur.Seni çok iyi anlıyorum biz daha havale geçirmedik ama heran geçirebilir korkusuyla yaşıyoruz.Allahım inşallah Berilin tez zamanda iyi haberlerini alırız buradan...Dualarım minik prenses Beril için tez zamanda sağlığına kavuşması dileğile...
Biz yine köyüyüz. 9 mayıs sabaha karşı yine bir nöbet geçirdik ve ne talihsizliktirki eşim yine şehir dışına gitmek için erken çıkmıştı.kızımla 112 sayesinde hastaneye ulaştık ve cuma gününe kadarda hastanedeydik.şu an yine kasılmaları arttı tabi yine yüzüstü duramıyoruz bir ileri 3 geri yaşantımız devam ediyor. bu kabus ne zaman biticek yada bitebilecekmi hiç bilmiyorum. hepinizden kızım için dua istiyorum.çektiği ızdırap sona ersin artık.
çok geçmiş olsun,uzun zamandır foruma uğrayamadım ama hep aklımdasınız.Allah yardımcısı olsun prensesimizin,şifa versin inşallah..merak ettiğim kasılmalar devam ettiğine göre doktorunuz antiepileptiğini değiştirmeyi düşünmüyormu.maalesef her nöbet hiçbişey olmasa bile zaman kaybettiriyor yavrularımıza.onlarca ilaç var,daha öncede konuşmuştuk bunu ama aynı ilaçta bu kadar ısrarcı olmamak gerek diye düşünüyorum ben.eeg çekildi mi bu arada?
utkuda hastaydı.günlerce ateşlendi.viral enfeksiyon dedi doktorlar.ya tekrar nöbet geçirirse korkusuyla sabahladım günlerce.eşim şehir dışında değildi ama dedi ki,ben yoruldum artık,insan dünyaya bi kere geliyor ve herkes kaderini yaşar!!!uzun uzun anlatıp tekrar üzülmek ağlamak istemiyorum.özetle artık oğlum ve ben yalnızız..bu gündem ve ruh haliyle sana sözverdiğim göz egzersizleri nereye koyduğumu bi türlü bulamadığım için gönderememiştim,kusura bakma.mail adresini tekrar gönderirsen hemen ileteceğim.
Canım mesajını okuyunca nasıl üzüldüm anlatamam. Prensesim inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur. Sizde bu kabustan uyanırsınız artık. Sen çok ama çok mükemmel bir annesin. Senin varlığın prensesime ilaç olacaktır. Keşke babası da yanında olsaydı canım,sana destek olması acısından. Ama umarım sana yeternce destek olmustur. tel de dahi olsa. Cunku insan böyle zamanlarda en yakınındakilerin desteğiyle ayakta durabiliyor.
Tekrar geçmiş olsun diliyorum. Dualarım sizinle..
tek başıma yaşamak çok zor. bir yandan 112 yi arıyorum bir yandan çanta hazırlamaya çalışıyorum bir yandan kızıma ne yapacağımı bilmeden ağzından çıkan köpükleri geri yutmasın diye uğraş veriyorum ve olayın şoku ayrı bir konu.
Ebrizm canım dua ediyorumsenin ve kuzucun icin Allahm yardımcınz olsun inan yasadklarn icimi sızltyo Allah sana guc kuvvet versin.
Yagmurlu canım ah bu babalar ne umarsız bir cumle eminim cokkırlmıssındır olsun oglusunun annesi yanında Allahımda yanında olsun umarımhersey iyi olur gecmis olsun
Mehtapcm minik prens kocaman oldu masallah ona daha guzel saglıkl mutlu seneler dilerim delikanlıya
Muallim senin cadılar nasl Allah sana da yardm etsin 3 tane zor ama omurleri saglıklı uzun olsun insallah
İlnarcım idil nasl hic bahsetmiyosun minikkahramandan merak ediyorum tatlı cadıyı
Bizimerak edenler varsa Ece tam bir cadı evde kucuk hanımın borusu otuyo kavga gurultu gidiyoruz doktor 2 yas sendromu dedi bi yıl sonrasakinlesir dedi bakalım bi yandan dis ckaryo bakalm ole idare ediıyoz
gokce naslbu arada yalnız umarm guzel haberler almssndr
Unuttugum varsa kusura bakmayın minik kahramanları ve guclu annelerini opuyorum ve dua ediyorum umarım her bebek vaktinde gelir
Eki Görüntüle 196639 Eki Görüntüle 196638 Eki Görüntüle 196637 Eki Görüntüle 196636
Doğumgününden birkaç fotoğraf ekledim. Anneler günü ile birlikte kutladık yaşgününü. Dayılar, teyzeler hepbiraradaydık. Allah hepimize böyle nice güzel günler göstersin. Kendim ve Berkay için ettiğim bütün duaları buradaki bütün kader arkadaşlarım ve onların minik kuzucukları için de ediyorum. Allah hepimize sağlık, mutluluk, huzur versin.
Eki Görüntüle 196639 Eki Görüntüle 196638 Eki Görüntüle 196637 Eki Görüntüle 196636
Doğumgününden birkaç fotoğraf ekledim. Anneler günü ile birlikte kutladık yaşgününü. Dayılar, teyzeler hepbiraradaydık. Allah hepimize böyle nice güzel günler göstersin. Kendim ve Berkay için ettiğim bütün duaları buradaki bütün kader arkadaşlarım ve onların minik kuzucukları için de ediyorum. Allah hepimize sağlık, mutluluk, huzur versin.
maaşallah hem Berkay'a hem annesine..sağlıklı mutlu büyür-yaşlanırsınız inşallah..
il-nar,ebrizm,ececim sizlerede desteğiniz için teşekkürederim.şimdi daha iyiyiz şükür.
il-nar,utkuda son bi aydır zorla yemek yer oldu..değerleri iyi ama doktorumuz kilosunu az bulduğu için fortini adında bi tür mama önerdi.başlayalı 2 hafta oluyor.bi kaç öğün veriyorum ama gerçekten farketti.utku biberonu bırakmıştı ama fortiniyi lıkır lıkır içince şişeden meyvesuyunu sütünü falan da öyle uzatmaya başladım,eskisi gibi ittirmez oldu,bunu bi araştır istersen..
ylnz gökceyi merak ediyorum,umarım sıkıntıları geçmiştir.fırsat bulduğunda bi haber ver ltfn
utkununda durumu farklı değil.iştahlı bi bebekti aslında ama diş çıkarma dönemlerinde ağzını açmıyor ne yazıkki.bu arada bizde normal beslenmeye geçemedik.pütürlü yemiyor ama zaman zaman bizim yemeklerimizden verdiğim parçaları daha büyük olduğu halde iştahla yutuveriyor:)) bi yerde okudum,bebeklerin çiğnemeye başlaması genetik faktörlere bağlıymış.doktor bazısı 6 ayında çiğner bazısı 2 diyor.eğer beslerken kaşığı yalayarak sıyırıyorsa çiğnemeye hazır demekmiş.bizde durum,o bişeylerle oyalanırken ağzına akıtıveriyoruz ancak.bunu okuduğumdan beri zorlamıyorum çiğnemesi için.bende sabah kahvaltı bulamacı -çorba-yoğurt-aptamilin pirinçli muhallebisini su yerine sütle hazırlayarak veriyorum,bi bunu tamamına yakın yiyor kuzum..bunları yediği kadar kaşıkla verip aralarda fortini veriyorum biberonla.sosyal güvenceniz var mı bilmiyorum ama biz rapor çıkarıyoruz fortini için.doktor reçete edebiliyor bu şekilde haberiniz olsun..
bu arada idil konuşmaya yürümeye başladımı son durumlar ne?
selam guzel anneler .....yagmurlu benımkılerde gecmedı normal beslenemye hala mama tarzında yıyoruz bazen ellrıune elma meyve kraker verıyorum yıyolar ama yemek yok hala azcık pılav uç bes tane ınş gecerız benım drda pedıasur adlı mama vermıstı ıkı aydır kullanıyorum cok farketmedı ama azda olsa yıyolar sanırım suan dokuz bucuk olmusuzdur ....ıkı kusum bır ıkı adım atıyo dılanın hala masajı suruyo ınş hepsı saglıkla buyur ınşş ay ıdıl az kalmıs sızınde dogum gununuze saglıkla gırsın ınş öle yada cok sukur saglıkları ıyı ya bu yeter dımı opt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?