ayy çok üzüldüm ya...
geçmiş olsun canım..
umarım en kısa sürede herşey düzelir yoluna girer :teselli:
Günaydın,
gecmiş olsun ebrizm. Dikkatimiz dağınık elbette. Düşünceler bir değilki, bini aştı nerdeye.. Umarım en kısa zamanda hersey düzene girer..
geçmiş olsunnnn...küçük burnu tıkanık kızlar ve onların tuhaflaşan üzüntülü anneleri umarım bugün herşeyin yoluna girdiği birgün olurakannehir:bbo:laelaelaelaelae
canlarım düzelcek inş. herşey üzmeyin kendinizi enazından avuncak sevecek size anne diyecek sarılacak yavrularınız yanınızda benim avunacak seveceğim kokusunu içime çekeceğim yavrum diyeceğim bana anne diyebilecek bir yavrum bile yok allaha şükredin yavrularınız yanınızda allah kimseyi evlatsız bırakmasın çok zor inanın keşke sizin yerinizde olsaydımda evladım yanı başımda olup bu sıkıntıları çekseydim bu acıyı çekmek daha zor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama
kızlar slm derincimle berilcime kıyamaz öznur teyzesi küçük prenseslerim hastamı olmuş geçmiş olsun fedakar güzel anneleri ebrucum,esracım allah acil şifalar versin bu arada inş. aramıza yeni gelen arkadaşımızın küçük prensesi idilede allah acil şifa versin tez zamanda annesine kavuşsun inş. dualarım sizlerle canlarım benim kib küçük prenseslerinizide öznur teyzesi için öpün mıncıklayın olurmuopuyorumnanaktan
Canım, İdilim için yapmış oldugun duaya ve iyi dileklerine cok ama cook teşekkürler.. Ona kavusmayı öyle cok istiyorum ki.. Bugün bakalım görebilecekmşiyim. Saat 2 ile 3 arası doktorla görüşme oluyor. Doktor uygun bulursa da görebiliyorum prensesimi. Dua edin de bugün göreyim kızımı..
şu an dr la görüşüyor olmalısın ilnarcım inşallah minyatür prensesimizle ilgili güzel gelişmeler söylüyordur inşallah ve minicik bebişimizi kucağına almana izin veriyorlardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?