Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
artık düşün üzül beynim uyuştu resmen sabahları uyandırıp evden çıkartmak zorunda kalıyorum ayrı dert hastalanma riski ayrı dert birde bırakıp gelmek ayrı dert görmüyor gözlerimde akşam arkamdaki park etmiş arabayı görmedim bu kadar tuaflaştım arkadaşlar minik te olsa kaza yaptım kendimden korkuyorum artık

geçmiş olsunnnn...küçük burnu tıkanık kızlar ve onların tuhaflaşan üzüntülü anneleri umarım bugün herşeyin yoluna girdiği birgün olurakannehir:bbo:laelaelaelaelae

Günaydın,

gecmiş olsun ebrizm. Dikkatimiz dağınık elbette. Düşünceler bir değilki, bini aştı nerdeye.. Umarım en kısa zamanda hersey düzene girer..

ayy çok üzüldüm ya...
geçmiş olsun canım..
umarım en kısa sürede herşey düzelir yoluna girer :teselli:

ayy çok üzüldüm ya...
geçmiş olsun canım..
umarım en kısa sürede herşey düzelir yoluna girer :teselli:

çok teşekkürler inşallah hepimiz için her şey yoluna girer

Günaydın,

gecmiş olsun ebrizm. Dikkatimiz dağınık elbette. Düşünceler bir değilki, bini aştı nerdeye.. Umarım en kısa zamanda hersey düzene girer..

Sorma ne kadar kendimi toparlamaya çalışsam sanki o kadar batıyorum

geçmiş olsunnnn...küçük burnu tıkanık kızlar ve onların tuhaflaşan üzüntülü anneleri umarım bugün herşeyin yoluna girdiği birgün olurakannehir:bbo:laelaelaelaelae

yumy her şeyden uzaklaşabileceğim bir kaç saate bile rağzıyım artık. Berenimi düşüneyim 11 gün sonra senesi Berilimi düşüneyim etraftaki gereksiz kaprislerlemi uğraşayım işte çabamı sarfedeyim nereye yetişeyim bilemiyorum

canım arkadaşım çok haklısın :teselli:bende biliyosun aynı durumdayım kelke seni şöyle çekip alabilsem de kaçma şansımız olsa ne yapayım bende şasırdım yaaakafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile

kızlar slm derincimle berilcime kıyamaz öznur teyzesi küçük prenseslerim hastamı olmuş geçmiş olsun fedakar güzel anneleri ebrucum,esracım allah acil şifalar versin bu arada inş. aramıza yeni gelen arkadaşımızın küçük prensesi idilede allah acil şifa versin tez zamanda annesine kavuşsun inş. dualarım sizlerle canlarım benim kib küçük prenseslerinizide öznur teyzesi için öpün mıncıklayın olurmuopuyorumnanaktan

ya kızlar valla çok sıkılıyorum şu bebek bakıcısı işine taktım iyicekafamçokkarıştı

canlarım düzelcek inş. herşey üzmeyin kendinizi enazından avuncak sevecek size anne diyecek sarılacak yavrularınız yanınızda benim avunacak seveceğim kokusunu içime çekeceğim yavrum diyeceğim bana anne diyebilecek bir yavrum bile yok allaha şükredin yavrularınız yanınızda allah kimseyi evlatsız bırakmasın çok zor inanın keşke sizin yerinizde olsaydımda evladım yanı başımda olup bu sıkıntıları çekseydim bu acıyı çekmek daha zor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama

bakmazmıydım derinime bakardım tabi kaç kere sana yazdım burada olsanız ben bakardım diye ama cvp yazmadın hem küçük prenseslerin manevi annesi olmayı istediğimi tabi izniniz olursa

öznurcum senin durmunun zorluğu çok başka ama allah sandavericektir uzanan minicik bir el vardır onunda bir yerlerde zamanı işte hepimizinki farklı farklı benimde kızım var ama acaba bana anne diyebilecekmi onu bile bilemiyorum allah hiç birimize kaldıramıyacağımız yükler vermesin

manevi anne olma konusunda hiç söylemene gerek yok biz hepimizin minikleri ve meleklerinin manevi anneleriyiz

Canım, İdilim için yapmış oldugun duaya ve iyi dileklerine cok ama cook teşekkürler.. Ona kavusmayı öyle cok istiyorum ki.. Bugün bakalım görebilecekmşiyim. Saat 2 ile 3 arası doktorla görüşme oluyor. Doktor uygun bulursa da görebiliyorum prensesimi. Dua edin de bugün göreyim kızımı..

şu an dr la görüşüyor olmalısın ilnarcım inşallah minyatür prensesimizle ilgili güzel gelişmeler söylüyordur inşallah ve minicik bebişimizi kucağına almana izin veriyorlardır.

şu an dr la görüşüyor olmalısın ilnarcım inşallah minyatür prensesimizle ilgili güzel gelişmeler söylüyordur inşallah ve minicik bebişimizi kucağına almana izin veriyorlardır.

Evet canım, sen mesajı yazdığın saatlerde doktorla görüşüyordum Oksijen ihtiyacı dün artmıs, %40 a cıkmıs, Kan takviyesi yapılmus, bugün tekrar %28 civarına düşmüş. Evet minik prensesimi kucagıma kısa süreliğine de olsa aldım. Canım yavrum keşke hep yanımda olsa artık. Dua edin arkadaşlar nolur, biran önce sağlığına kavussun. Yanından hiç ayrılmak istemedim İdilimin...

Ettiğim her duada idil de var canım allah minyatür prensesimize bir an önce sağlık versin annesinin kollarından hiç ayırmasın

günaydın kulübümüzün tüm üyeleri ve minik kuzuları

küçük kızlarrrrr ve annesinden uzak idilciiiikk ...hepinizi öpüyor kucaklıyor ısırıyor yiyorrrruuummm ..idil hariç o biarz daha büyüsün onu tek lokmada ham yapıcamdakaydirigubbakcemile3zemuszemusopuyorumnanaktan:roflol:

merhaba küçük meleklerin fedakar güzel anneleri nasılsınız bakalım öncelikle idilciğimin annesine allah sabır versin evladından ayrı kalmak çok zordur dualarım sizinle inş. allahın izniyle iyi olacak idilcik üzülme annesi sen oda üzüldüğünü hisseder sonra bu arada idil yenimi doğdu 1-2 aylık falanmı merak ettim bu arada EBRUCUM sende üzülme nolur inş. en kısa zamanda berilde allahın izniyle anne baba diyecek merak etme yürekten inanıyorum buna ARZUCUM yine ortadan kayboldun bitanem ayşegülcüm nasıl oldu çok merak ediyom inş. iyisinizdir ESRACIM senin msjınada cvp yazdım ama okumadın herhalde cvp yazmadın deriniminde inş. bakıcı işi halledilcek dualarım sizlerle kib hepinizi öpüyorum SEVGİYLE KALIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…