güzel kızlar tatlı oğlanlar ve onların anneleri canım arkadaşlar hepinize merhabalr sohbetinizi çok özledim derin bebek artık kreşe başladı geçen hafta yılsonu gösterisine katılsdı özel kostumler dikildi çok tatlıydı onu sahnede görünce gözyaşlarımı tutamadım tuvalet eğitiminede başaldık kah istiyor kah istemiyor gitmeyi kreşe işte haberler böyle allah herkese bu günleri nasip etsin
iyi geceler kızlar....herkes tatilden dönmüş ne güzel dinlenmişsinizdir..bebişler büyüdü artık gelişmeler iyi gidiyo okuyorum arada girip ama yazmaya pek vaktim olmuyor..mehtapcım kızım özel eğitim almasını biz istedik.konuşmasıyla ilgili.dr.umuz bekle gör taktiğini önerdi geçde olsa konuşur diye ama 2 sene sonra okul hayatları başlıyo nurum konuşuyo hiç konuşmuyo değil ama fiillerde hala 70 kelime haznesi var.ama çoğunlukla bebek dilini kullanıyo sıkıştığında konuşuyor sadece, kendini ifade edemeyince hırçınlaşıyo buda davranış bozukluğuna doğru gidiyodu..özel eğitime başladığından beri daha sakin zaten çok cana yakın ilgiyi çok seven bi çocuk.. dün doğum günüydü 3.yaşımızı doldurduk:))algımız iyi bizim tek sorunumuz konuşma cümle kurmaması canım.haftada 3 gün kreş 2 gün özel eğitim alıyor.hatta yarın eğitime gidiceğiz.nurun 6 ay önceki halinın resmini yüklicemEki Görüntüle 228679
teşekkür edriz kızlar..Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın..bizim dr.umuz ünüversite hastanesinde prof.onun yardımıyla rapor aldık canım.1 yıllık verildi.kızım iyi şükür bazen biz anneler olumsuzluklara düşüyoruz.erken doğdukları için bi çok şeylerinin geriden gelmesi doğal ama sabırsızız maalesef sabırsızlığımızda hep onların geleceklerini düşünmemizden kaynaklanıyor.kızım bazı cümleler kuruyor anne bak bebek gibi ama isteklerini işaret dilini kullanarak anlatıyor. onun dışında sempatik akıllı bi çocuk..korkmayın arkadaşlar geçde olsa herşeyi yapıyolar.
ne guzel bebeklerımız saglıkla buyuyoo ..haklısın canım yagmur zor gunler gecırdık sabırlı olmak gerek her zaman ıni dılada yakalıcak kardeslerını herseyı onlarla aynı yaptı ya yuırusun ısterdım ama cok guclu cok ugrasıyo ınş uzun surmez sadece sol bacagında sorun ....senın oğlusunada masallah cok guclu olucak annesı nerelerden geldıler ..........cok guzel gunlerımız olucak ınş.. aysenur masallah ne tatlı bır kız konusması bence asıl bı yastan sonra duzelıcek benımkıler yrmı aylık oldu ıkı kelıme konusuyolar ama vıvdı vıdı kendı aralarında konusuyolar anlamıyorum ....ama kızın cok seker....gugu sende cok takma kafaya zaman gerek bıze artık bunu ogrendım zamnnnnn cok onemlı.............mehtap berılın annesı nerdesınız gokce...............çok opt bu arada arzu kızına ozel egıtımden bahsetmıssın saglık raporu ılemı alıyosununz bu dersı yoksa ozelmı .......nasıl yazarmısın....
cnm,prensesin düzeltilmiş 7,5 aylıkken mesela heceleri söyleyebiliyormuydu?de-de,an-ne,ba-ba,ha-de...vb. gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?