küçük kızlarrrrr ve annesinden uzak idilciiiikk ...hepinizi öpüyor kucaklıyor ısırıyor yiyorrrruuummm ..idil hariç o biarz daha büyüsün onu tek lokmada ham yapıcamdakaydirigubbakcemile3zemuszemusopuyorumnanaktan:roflol:
merhaba küçük meleklerin fedakar güzel anneleri nasılsınız bakalım öncelikle idilciğimin annesine allah sabır versin evladından ayrı kalmak çok zordur dualarım sizinle inş. allahın izniyle iyi olacak idilcik üzülme annesi sen oda üzüldüğünü hisseder sonra bu arada idil yenimi doğdu 1-2 aylık falanmı merak ettim bu arada EBRUCUM sende üzülme nolur inş. en kısa zamanda berilde allahın izniyle anne baba diyecek merak etme yürekten inanıyorum buna ARZUCUM yine ortadan kayboldun bitanem ayşegülcüm nasıl oldu çok merak ediyom inş. iyisinizdir ESRACIM senin msjınada cvp yazdım ama okumadın herhalde cvp yazmadın deriniminde inş. bakıcı işi halledilcek dualarım sizlerle kib hepinizi öpüyorum SEVGİYLE KALIN
canım benim kızımda küvezdeydi sadece 4gün yaşayabildi idilcim bu kadar savaş vermiş inş. allahın izniyle iyi olcaktır eminim ben kızımı hiç göremedim kucağıma alamadım koklayamadım yüzü nasıldı onu bile bilmiyom eşimde görememiş göstermemişler o küvezde yatarken bende hastanede yatıyodum defnedilirken bile kızımın yanında olamadım bana söylemediler defnedildikten sonra bana dr.um söyledi hastanede kızımı kaybettiğimi çok büyük bir acı allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın ama idilcim iyi olcak dualarım onunla o annesine kavuşacak
Canım gerçekten cok büyük acı yaşamışsın sende.. Allah sabırlar versin.. Bu noktada kelimeler yetersiz kalıyor ne yazıkki.. Başka cocugun varmı bilmiyorum ama Allahım isteyen herkesi evlat sahibi yapsın ve evlat acısı yaşatmasın.. Hep bu yönde dua ediyorum... İdilimle evimize sağlıkla geldiğimiz gün 2. defa doğmuş olucam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?