Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Ayy yumy cim bir gelse bende yiycem idilciğimi de:))
Derin ve Beril i ısırır, yeriz artık bizde İdil gelene kadar.. delikafadulden

Canım cok sağol.. İdil 14 temmuzda doğdu.. Allah sağlık ömür versin inşallah da biran önce kavusayım yavruma . Bugün 94. günü canım kızımdan ayrı oldugum. Allahtan artık görebiliyorum.. Buna da şükür demekten ve de dua etmekten baska birsey yapamıyorum ne yazıkki Off off bugün cuma ve 2 gün göremiycem kızımı. Hastasonları göremiyoruz. Bilgi de haftaiçi oluyor. 2 gün geçmez artık bana... Süt götürmeye gittiğimizde hastaneye haftasonları bende artık dış kaıdan konusuyorum kızımla(göremeden) napalım.. Gececek inşallah bu günler...

canım benim kızımda küvezdeydi sadece 4gün yaşayabildi idilcim bu kadar savaş vermiş inş. allahın izniyle iyi olcaktır eminim ben kızımı hiç göremedim kucağıma alamadım koklayamadım yüzü nasıldı onu bile bilmiyom eşimde görememiş göstermemişler o küvezde yatarken bende hastanede yatıyodum defnedilirken bile kızımın yanında olamadım bana söylemediler defnedildikten sonra bana dr.um söyledi hastanede kızımı kaybettiğimi çok büyük bir acı allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın ama idilcim iyi olcak dualarım onunla o annesine kavuşacak

Canım gerçekten cok büyük acı yaşamışsın sende.. Allah sabırlar versin.. Bu noktada kelimeler yetersiz kalıyor ne yazıkki.. Başka cocugun varmı bilmiyorum ama Allahım isteyen herkesi evlat sahibi yapsın ve evlat acısı yaşatmasın.. Hep bu yönde dua ediyorum... İdilimle evimize sağlıkla geldiğimiz gün 2. defa doğmuş olucam..

inş. sağlıkla evine gelir idilcim benim ilk ve tek evladım eda canım benim evladım yok başka

küçük kızlardan derin doktora gitti yine maalesef çünkü buynuuu tıkalıııı....:sinifsinif:

geçmiş olsun tatlıma..kıyama ben ona:gitme: benim ki ii şükür.grip aşısı yapmıştık yarım dozu yapıldı diğer yarısı 1 hafta sonra yapılcak canıma..sen yaptırdın mı canım kuzuna..öpüyörum tüm bebişleri..ben giremiyorum siteye kızım ilgi istiyo..ev işkeri derken tüm vaktim gidiyo..edaoznurcum tabiki gel çok mutlu olurum kızımında ilgiye ihtiyacı var teyzesi..ne zaman istersen söle nomu veririm eve gelirsin canım..sevgiler kızlaropuyorumnanaktan:teselli:

küçük kızlardan derin hala hasta mafoldumben yarın yine doktora götürücem bebeğimi teyzeleri dua edin bebeğim hemen iyileşsin yaaa annesiçok üzgünnnsenağlamasenağlama

Kıyamam ben Derin prensesime atlatamadımı gribi minik kuşum inşallah en kısa zamanda düzelirsin küçük kuzum annesi sana üzülme diyemiyorum annelik başka bir şey içini nasıl acıttığını bu durumun biliyorum ama en kısa zamanda ikinizinde sıkıntısı sona erecekminiğim sağlıkla gülücükler atacaktır sana.:teselli:

Canım, Derin nasıl oldu? Haftasonu giremedim internete. Çok çok geçmiş olsun. Şifa bulsun Derincik de biran önce iyileşsin..

deyoş un ateşi yok ama hiç nefes alamıyo nerdeyse boğulacak bebeğim uyku düzeni yemesi hep etkilkeniyo ser.fiz. damla filanda işe yaramadı bugün yine doktora gidicem..

Berildede burun tıkanıklığı var akşam ılık duş aldırdım biraz burnu akınca rahatladı ama gece zavallım ağızdan nefes alıyordu şimdi nasıl bilmiyorum

İl-narcım idil den yeni haberler varmı bu gün görebildinmi

Hem Derin, hem de Berilcik umarım en kısa sürede sağlığına kavusur. Derin i doktora götürdünmü canım? ne dedi?

ıdil i görebildim. solunum desteğini %30 a cıkarmıslar. Buna üzüldüm. Neden tekrar arttı dedim doktoruna. Kan tahlili almıslar, sonucu gelmemişti görüştüğümüzde, yarın ögrenebilicem. Kan degerleri düşmüş olabilir diye şüphelenmişler ve tahlil almıslar. ınşallah canım kızım biran önce sağlığına kavusur. Yanından hiç ayrılmak istemedim yine..

minicikimiz o bizim bu kadar gayret gösteriyor annesi o da artık sabırsızlanıyordur yanına gelmek için bu süre inşallah artık çok kısadır

:sinifsinif:küçük ve hala burnu tıkanık kızlardan derin den herkese selamlar

düzelcek canım arkadaşım inşallah bu ilaçlar işe yarıyacak ve benim fıstığım toparlanıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…