Bazen umutlandırıyor ilnarcım baş kontrolü artıı ama hala desteksiz oturamıyor. Sabretmeye çalışıyorum bende bazen yıkılıyorum ağlayıp zırlıyorum bazen umutlanıyorum gitgellerle yaşıyorum günleri.
İdil nasıl dün görebildinmi koklasaydın minyatür prensesimi teyzesi onun için hep dua ediyor inşallah en kısa zmanada oda aramıza katılıp diş sıkıntılarını anlatıcaksın inşallah
kızlaaaarrrr merhabaaaa hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler diyerek güne başlıyoruuummm:1a.s.hug:hala burnu tıkanık deyoşun 2. dişide çıkmaya başlamış miniğimin..birde nefes alabilse eve tıkılıp kaldık banyoda yasak bir süre...işte böyle haberler bizden
ebrizm, İdilimi dün görebildim canım. Ne yazıkki solun desteği yine yüksek.. Az önce gazetede bir yazı okudum. Solunum yeteriszlziğinden birinin hayatını kaybettiği yazıyordu. İçim cız etti bir anda. Yavrum biran önce solunumu kendi kendine alıp verebilse.. İnşallah sağlığına biran önce kavusur. Öyle cok dua ediyorum ki.. İnşallah canım, diş çıkarmasını bende sizlerle paylaşabilirim.. .
canım hep iyi şeylere odaklanalım ne olur neye kitlenirsek ona daha çok yaklaşıyomuşuz o yüzden o da hazır olunca kendi kendine öhö öhö bile yapıcak yalandan sende korkucaksın ay kız öksürdü idil yine öksürücek sen korkucan böyle oyunlar oynıcaksınız yaaa...opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canlarım merhaba siteye giremedim bir müddet sizleri çok özledim ama psikolojim çok bozuktu evden dışarı bile çıkmadım öylece uzandım ağladım ağladım geçen eşimle konuşuyorduk kızımdan edamdan bana zaten ciğerleri gitmişti ve mide kanamasıda geçirmişti dedi kahroldum ben bunları bilmiyordum söylememişlerdi kızımın evladımın bu kadar acı çektiğini bilmiyordum yanında bile olamadım evladımın keşke hastaneden çıkıp gitseydim kimseyi dinlemeseydim diyorum kendime çok kızıyom belki belki kızımı bir kez görebilirdim anneciğim yanındayım diyebilirdim ama olmadı neyse güzel minik meleklerimiz nasıl oldu hepsine çok geçmiş olsun kıyamaz öznur teyzesi onlara allah acil şifalar versin inş. fedakar güzel annişleri siz nasılsınız esracım,ebrucum,arzucum ve idilciğimin annesi inş. iyisinizdir siz iyi olunki küçük prenseslerimizde iyi olsun öznur teyzesinden kucak dolusu sevgi ve slmlar çok öpüyorum sizi dualarım sizinle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?