Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
geçmiş olsun yumicim..bebişim ii olucak inşallah canım..diş çıkarıyodur belki canım..:1hug:

Günaydın herkese,

yumy cim Derin cik nasıl oldu? ınşallah düzelmiştir küçük prensesimiz. Benim için onu kokla ve öp canım..

Günaydın arkadaşlar inşallah hasta olan bebişlerimiz iyileşmiş anneleri artık üzgün değildir bu günde. Biz yine koşuşturmacadayız. dün kızımın fizyoterapisi vardı 3 ten sonra oradaydık.İnşallah bu kadar çabamız sonuç verir

Amiiinnn ebrizm, inşallah biran önce sağlıklarına kavusur canlarımız..

Nasıl gecti Beril in fizyoterapisi?

Bazen umutlandırıyor ilnarcım baş kontrolü artıı ama hala desteksiz oturamıyor. Sabretmeye çalışıyorum bende bazen yıkılıyorum ağlayıp zırlıyorum bazen umutlanıyorum gitgellerle yaşıyorum günleri.

ıdil nasıl dün görebildinmi koklasaydın minyatür prensesimi teyzesi onun için hep dua ediyor inşallah en kısa zmanada oda aramıza katılıp diş sıkıntılarını anlatıcaksın inşallah

kızlaaaarrrr merhabaaaa hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler diyerek güne başlıyoruuummm:1a.s.hug:hala burnu tıkanık deyoşun 2. dişide çıkmaya başlamış miniğimin..birde nefes alabilse eve tıkılıp kaldık banyoda yasak bir süre...işte böyle haberler bizden

Canım, ümitsiz olma n'olur. Berilcik cok güçlü annesi, bak neleri aştı. Eminim en kısa zamanda başını kontol edebilecek ve desteksiz de oturbilecek.. Hatta öyle hızlı gelişecek ki herşey keşke böyle çabuk büyümese diyeceksin:)) ve onun bu minik hallerini özliycez..

Canım benim, kıyamam ben ona.. nede zorlanıyordur nefes almakta. Bunu çok iyi bilirim. Allah aciiiill şifalar versin canım..

sevgili idil in cici annesi en güzel günlerin sizinle olmasını temenni ediyorum ....beril için ebrizm in döktüğü gözyaşı ahahaaahhh...herşey harika olacak ben biliyorum ama annesi işte dayanamıyo ne yapsın ...hemen olsun istiyo beril cik te biyaz sonya olsun diyoooo annesi üzülmeeeee üzülme dedim bak ilnar doğru söylüyor tamamen katılıyorumzemuszemuskaydirigubbakcemile5

ebrizm, ıdilimi dün görebildim canım. Ne yazıkki solun desteği yine yüksek.. Az önce gazetede bir yazı okudum. Solunum yeteriszlziğinden birinin hayatını kaybettiği yazıyordu. ıçim cız etti bir anda. Yavrum biran önce solunumu kendi kendine alıp verebilse.. ınşallah sağlığına biran önce kavusur. Öyle cok dua ediyorum ki.. ınşallah canım, diş çıkarmasını bende sizlerle paylaşabilirim.. .

canım hep iyi şeylere odaklanalım ne olur neye kitlenirsek ona daha çok yaklaşıyomuşuz o yüzden o da hazır olunca kendi kendine öhö öhö bile yapıcak yalandan sende korkucaksın ay kız öksürdü idil yine öksürücek sen korkucan böyle oyunlar oynıcaksınız yaaa...opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ahh ahh keşke yalancıktan yapsa, oyun oynasa benle. Hep iyi düşünmeye calısıyorum. Ama işte annelik.. korkuyorum kaybetmekten. Allah korusun. Allah hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın..

canlarım merhaba siteye giremedim bir müddet sizleri çok özledim ama psikolojim çok bozuktu evden dışarı bile çıkmadım öylece uzandım ağladım ağladım geçen eşimle konuşuyorduk kızımdan edamdan bana zaten ciğerleri gitmişti ve mide kanamasıda geçirmişti dedi kahroldum ben bunları bilmiyordum söylememişlerdi kızımın evladımın bu kadar acı çektiğini bilmiyordum yanında bile olamadım evladımın keşke hastaneden çıkıp gitseydim kimseyi dinlemeseydim diyorum kendime çok kızıyom belki belki kızımı bir kez görebilirdim anneciğim yanındayım diyebilirdim ama olmadı neyse güzel minik meleklerimiz nasıl oldu hepsine çok geçmiş olsun kıyamaz öznur teyzesi onlara allah acil şifalar versin inş. fedakar güzel annişleri siz nasılsınız esracım,ebrucum,arzucum ve idilciğimin annesi inş. iyisinizdir siz iyi olunki küçük prenseslerimizde iyi olsun öznur teyzesinden kucak dolusu sevgi ve slmlar çok öpüyorum sizi dualarım sizinle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

öznurcum üzülme neolur..biliyorum yaşadıkların hiç kolay değil ama...işte hayat öyle zor ve karmaşık bişey tatlım

beni de üzen çok şey var ama kızım için olaylara farklı açılardan bakmayı deniyorum...

canım esracım üzülme desende olmuyor birtanem dayanamıyorum artık evlat hasreti bambaşka benim yerime koy kendini allah korusun allahım kimseye yaşatmasın ama tek evladını kaybetmişsin birdaha evlat sahibi olamayacaksın elin kolun bağlı birşeyler yapamıyon çok acı çok sabretmesi çok zor inan kendini bu şekilde düşün ozaman düşüncesinin bile nasıl seni üzceğini gör heleki yaşamak bambaşka birtanem

kızlaaaarrrr ve annelleeeriii bebeklerinize bugün ne sürpriz yapacaksınız bakalımdelikafadulden

Canım benim neler yaşadığını anlıyorum malesef böyle düşünerek içimiz acıyarak yaşamak zorundayız bu hayatı. Benim senin için ettiğim dua inşallah bir anneye muhtaç olan minicik bir elin en kısa zamanda senin elinden tutması.Bu günleri görmek dileğimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…