Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
o günlerde gelicek inşallah allah yazmasın hakkında kötü şeyler önemli olan o.

çok sağol canım arkadaşım hep bana moral veriyorsun. Prensesim nasıl iki incisi çıktı demek öpçem diye annesini ısırırda tatlı böceğim benim. kuzucuğum diş buğdayı yapardık izmirde olsaydı minik kuzuma çabucak çıksın dişleri diye

birtanem ebrucum çok saol canım allah razı olsun allahtan sadece şuan sağlıklı hayırlı bir kız evlat istiyorum yani tutunacak bir dal istiyorum hep dua ediyorum ama olmuyor napayım hala iş arıyorum herhalde 2010da kpss sınavına gircem allah nasip ederse kazanırsam eşimin patronu adliyeye girmeme yardımcı olacakmış öyle demiş eşime bakalım tek korkum tam işe başlamışken evlat edinirsek şimdi olsunda ozaman çalışmam kızıma bakarım

şimdiden bunları dert etme her şeyin bir çözümü vardır. Bu arada iş yerim adliyeye yürüyüş mesafesinde keşke olsa ölen yemeklerine çıkarız dertleşir sohpet ederiz.

canım inş. olsunda gitmezmiyiz yemeğe birtanem tabiki ne güzel olur bu arada eşiminde maaş alamama durumu devam ediyor bende ona yardım olsun diye bir iş buldum ama cesaret edemiyorum iç çamaşırı gecelik falan satışı yapmak istiyorum ama satış yapabilirmiyim bilmiyom fazla çevrem yok eğer yaparsam bu işi sende bana yardımcı olurmusun ebrucum iş arkadaşlarına tanıdıklarına söylermisin fiyatları bayağ uygun ürünlerde güzel ne dersin canım yardım edersen minettar olurum

günaydın bütün kulübümüzün minik kuzuları ve anneleri bu gün canım hiç çalışmak istemiyor keşke imkanımız olsa bu gün bir araya gelebilsek bebişlerimizle birlikte oynasak sohpet etsek minik idilcik ağlasa acıktım diye offf ne güzel olurdu

günaydın ebrizm, ahh ahhh beni,mde canım hiçama hiç işe gelmek istemedi. Elimde olsa küvezin yanında gün boyu oturucam canım kızımın. Keşke canım dediğin gibi bir imkanımız olsa, Kuzucuklarımızı sevsek :))

Belki bir gün biraraya gelebiliriz ne dersiniz?

kızlarrr ve daha da güzel küçük kızlarrr günaydın hepinize burnu tıkanık bebişimle keşke hep beraber şöyle harara gürele bir gün geçirsek onlar oynasa biz simit yesek..aahhhaahh yada en güzeli bana lotodan para çıksada burdan gitsem temelli...umut bir simit yye yeey ee bitmiyor benimkide omisal
ilnar cım idili öpüyorum berilciğide....deyoş da işte aynı gibi...

canım arkadaşlarım bizim hayallerimizde bir dgün gerçek olur diye umut edyorum. daha doğrusu kendimi kandırıyorum. bu gün bende grip oldum inşallah kızıma geçirmem pazartesi günü aşısı var beril in pazar günüde doğum günü partimiz. Yorgunluktan bittim ama değicek sanırım

davetiye hazırladım dağıtıyoruz minik misafirlerimize eğlenmeleri için mini clup şarkıları hazırladım onlara özel eğlenceler düzenledim küçük odayı balonla dolduruyorum şu an 5er 10 ar şişiriyorum akşamları ikramlardan yırrttım baya gösterişli bir pasta sipariş verdim annem halamlar ve kızkardeşim diğer kramları yapıcaklar sağolsunlar sen kızınla evinle ilgilen dediler. bizde durum böyle

ay ayy ayyy yerim ben beril prensesi.. kimbilir nede güzel bir gün gecirecek pazar günü.. Annesi neler hazırlamıs bak.. Berilcik annenin kıymetini bil, onu üzme, mamanı ye ve büyü tamam mı :)

valla ebrizm cim göbek bağını buckingham sarayının kapısına sıkıştırdık ama hayalimiz gerçek olur mu artık bilmiyorumzemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3:roflol:

canlarım merhaba esracım derin nasıl oldu merak ettim ebrucum küçük prensesi benim için öp şimdiden nice sağlıklı mutlu yıllara annişi ve babasıyla inş. bu arada idilimin annesi idilimden haber varmı o nasıl arzucum ayşegül nasıl herkes iyidir inş. ebrucum bu arada yazıma cvp vermemişsin senden haber bekliyom fedakar annişlere bu çiçekleri gönderiyom a.s. a.s. a.s. a.s.

adaşım çiçekler için çok teşekkürler. ıdil in durumunda bir değişiklik yok henüz , ama buna da şükür.. Oksijen desteği halen daha %30 da.

Yumy cim inşallah ıdil biran önce cıkarda küçük prenseslerin arasına en minikleri olarak katılır:)

canım idil ciiiimm minik kuzummm minikkkkk sen hemen gel aramıza tatlım özledik seni

kızlaaaarrrr ve anneleerrriiii kayboldunuz mu...neyse biz derinle sizi öptük o zamannnopuyorumnanaktan

bugün benim keyfim biraz kactı yumy cim. Bir hevesle doktor görüşmesinden sonra kızımı görürüm diye gittim ama malesef göremedim. ıçeri almadılar. Öyle üzüldüm ki, hastaneden cıkarken dokunsalar aglayacak durumdaydım. Ama bebeğim sağlığına kacussunda dayanırım artık diye avunuyorum ...

valla ebrizm cim göbek bağını buckingham sarayının kapısına sıkıştırdık ama hayalimiz gerçek olur mu artık bilmiyorumzemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3:roflol:
İnşallah benim prensesiminde buchingham gibi ollmasada saray kadar güzel ve hep mutlu olacağı bir yuvası olur. ebru teyzeside arada bir gidiğ bir çayını içer fıstığımla zaman geçirir.

Öperim bu öpme görevi en sevdiğim iş öznurcum çiçekler için çok teşekkürler

ay ayy ayyy yerim ben beril prensesi.. kimbilir nede güzel bir gün gecirecek pazar günü.. Annesi neler hazırlamıs bak.. Berilcik annenin kıymetini bil, onu üzme, mamanı ye ve büyü tamam mı :)
Teşekkürler canım valla şans konusunda endişelerim var annesi onu diğer yarısından ayırdı erkenden dünyaya getirip içinde koruyamadı böylede anne olunurmu bilmem sorunlarla tanıştırdı sadece çünkü ama o yinede beni seviyor akşamları gidince sırıtıyor bıcırıkım. aynı şeyleri sende yaşıycaksın ilnarcım akşamı zor ediceksin minyatür idilimiz kocaman olucak ve senin gelişini sabırsızlıkla bekliycek.o günlere bir an önce kavuşuruz inşallah bir an önce

afedersin tatlım tabiki etrafımdakilere söylerim gösteririm hatta ilk siparişi ben veriyorum m bedenim gecelik giymeyi çok sevmiyorum ama pijamalı takımlar varsa bana hemen isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…