o günlerde gelicek inşallah allah yazmasın hakkında kötü şeyler önemli olan o.ebrizm, İdilimi dün görebildim canım. Ne yazıkki solun desteği yine yüksek.. Az önce gazetede bir yazı okudum. Solunum yeteriszlziğinden birinin hayatını kaybettiği yazıyordu. İçim cız etti bir anda. Yavrum biran önce solunumu kendi kendine alıp verebilse.. İnşallah sağlığına biran önce kavusur. Öyle cok dua ediyorum ki.. İnşallah canım, diş çıkarmasını bende sizlerle paylaşabilirim.. .
çok sağol canım arkadaşım hep bana moral veriyorsun. Prensesim nasıl iki incisi çıktı demek öpçem diye annesini ısırırda tatlı böceğim benim. kuzucuğum diş buğdayı yapardık izmirde olsaydı minik kuzuma çabucak çıksın dişleri diyesevgili idil in cici annesi en güzel günlerin sizinle olmasını temenni ediyorum ....beril için ebrizm in döktüğü gözyaşı ahahaaahhh...herşey harika olacak ben biliyorum ama annesi işte dayanamıyo ne yapsın ...hemen olsun istiyo beril cik te biyaz sonya olsun diyoooo annesi üzülmeeeee üzülme dedim bak ilnar doğru söylüyor tamamen katılıyorumzemuszemuskaydirigubbakcemile5
birtanem ebrucum çok saol canım allah razı olsun allahtan sadece şuan sağlıklı hayırlı bir kız evlat istiyorum yani tutunacak bir dal istiyorum hep dua ediyorum ama olmuyor napayım hala iş arıyorum herhalde 2010da kpss sınavına gircem allah nasip ederse kazanırsam eşimin patronu adliyeye girmeme yardımcı olacakmış öyle demiş eşime bakalım tek korkum tam işe başlamışken evlat edinirsek şimdi olsunda ozaman çalışmam kızıma bakarım
İnşallah benim prensesiminde buchingham gibi ollmasada saray kadar güzel ve hep mutlu olacağı bir yuvası olur. ebru teyzeside arada bir gidiğ bir çayını içer fıstığımla zaman geçirir.valla ebrizm cim göbek bağını buckingham sarayının kapısına sıkıştırdık ama hayalimiz gerçek olur mu artık bilmiyorumzemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3:roflol:
Öperim bu öpme görevi en sevdiğim iş öznurcum çiçekler için çok teşekkürlercanlarım merhaba esracım derin nasıl oldu merak ettim ebrucum küçük prensesi benim için öp şimdiden nice sağlıklı mutlu yıllara annişi ve babasıyla inş. bu arada idilimin annesi idilimden haber varmı o nasıl arzucum ayşegül nasıl herkes iyidir inş. ebrucum bu arada yazıma cvp vermemişsin senden haber bekliyom fedakar annişlere bu çiçekleri gönderiyom a.s. a.s. a.s. a.s.
Teşekkürler canım valla şans konusunda endişelerim var annesi onu diğer yarısından ayırdı erkenden dünyaya getirip içinde koruyamadı böylede anne olunurmu bilmem sorunlarla tanıştırdı sadece çünkü ama o yinede beni seviyor akşamları gidince sırıtıyor bıcırıkım. aynı şeyleri sende yaşıycaksın ilnarcım akşamı zor ediceksin minyatür idilimiz kocaman olucak ve senin gelişini sabırsızlıkla bekliycek.o günlere bir an önce kavuşuruz inşallah bir an önceay ayy ayyy yerim ben beril prensesi.. kimbilir nede güzel bir gün gecirecek pazar günü.. Annesi neler hazırlamıs bak.. Berilcik annenin kıymetini bil, onu üzme, mamanı ye ve büyü tamam mı :)
afedersin tatlım tabiki etrafımdakilere söylerim gösteririm hatta ilk siparişi ben veriyorum m bedenim gecelik giymeyi çok sevmiyorum ama pijamalı takımlar varsa bana hemen isterimcanım inş. olsunda gitmezmiyiz yemeğe birtanem tabiki ne güzel olur bu arada eşiminde maaş alamama durumu devam ediyor bende ona yardım olsun diye bir iş buldum ama cesaret edemiyorum iç çamaşırı gecelik falan satışı yapmak istiyorum ama satış yapabilirmiyim bilmiyom fazla çevrem yok eğer yaparsam bu işi sende bana yardımcı olurmusun ebrucum iş arkadaşlarına tanıdıklarına söylermisin fiyatları bayağ uygun ürünlerde güzel ne dersin canım yardım edersen minettar olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?