Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canım kendine haksızlık etme. Elbetteki sende istemezdin Berilimizin kardeşini kaybetmeyi. Erken doğum yapıp onca üzüntü ve sıkıntıya göğüs germeyi kim istyerki. Sağlıklı doğum yapanların doğum sonrası bebekleri yanlarında kucaklarındayken bebeğinin küvezde olmsını kim ister.. Hayırlı olsun ziyaretleri yerine, Allah yardımıcnız olsun, Şifa versin sözleriyle kim karsılasmak ister. O yüzden kendini yersiz yere üzme annesi. Hiçbirimiz bunu istemezdik. ama Allah bize böylesini yazmış İnşallah bundan sonra yavrularımızla yüzlerimiz güler. Onlar sağlığına kavussun dünyalar bizim oluir. Beril in sana ihtiyacı var, Bunu düşün ve kendini yersiz düşüncelerle yıpratma canım..

teşekkür ederim ilnarcım. bazen böyle depresyona giriyorum düşüne düşüne

Günaydın,

Çok moralim bozuk arkadaşlar hemde cookk.. Bu sabah hastaneye süt bıakmaya gittiğimde ıdilimin beslenmesinin stoplandığını ögrendim. akşam stoplamıslar. Nedenini sordum, süt alan hemşire bilmediğini söyledi, bazern ilaç verileceğinde kesilir baska sebepten değilse dedi. Doktorla görüşmenizde ögrenirsiniz diye söyledi. Saat 2 yi ben zor bekliyordum zaten şimdi bana gün gecmek bilmez. Bugün göz muaynesi de vardı bebeğimin, Lazaere ihtiyaç duyulup duyulmayacagı bugün belli olacaktı. Cok kötüyüm şu an. Dokunsalar aglarım, o derece moralim bozuk. Dua edin de bugünü iyi şekilde bitirelim. Sağlığına kavussun benim de bebeğim..

ilnarcım rop muayenesinden bir kaç saat önce beslenmeyi kesiyorlar belki o yüzden belkide serum veriliyordur bir işlemi vardır endişelenmekte çok haklısın ama ne olur iyi şeyler düşünmeye çalışki iyi şeylerle karşılaşalım.

sevgili ilnar bu kutsal günde allahım mimik bebğine sağlık ve şifa verecektir canım moralini yüksek tut....o bizimle kalacak buna inan..

yayamazlık kuzusu deyoşun arkidişi beyoşşşş napıyısuunuz..deyoş un burnu biraz tıkalı işte öyle..ancak geldim biraz parkına koydum da:hulya:kaydirigubbakcemile3

canım adaşım üzülme lütfen dualarım hepinizle iyi olcaklar inş. küçük prenseslerimiz belki gerçekten ilaç verilceği içindir kötü düşünme nolur iyi düşün iyi olsun gerçi senin durumunu çok iyi anlıyorum biz ne desek boş biliyorum annelik işte öyle bir duyguki evladına birşey olcak korkusu sarıyor insanı bende sezeryana girdiğimde ağladım sezeryan boyunca kızıma birşey olmasın diye kendime birşey olcağı aklımın ucuna gelmedi hiçte korkmadım ama kızımı kaybetme korkusu çok büyüktü herşeyden önce insanın evladı geliyor ama idil başaracak annişi üzülme atlatacak allahın izniyle ben inanıyorum bu ay sonu küvezden çıkacak yürekten inanıyorum allahımın izniyle dualarımızla sakın korkma bedenen olmasamda yüreğimle yanındayım allahım acil şifalar versin bütün hastalara ailelerine bağışlasın inş. allahım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Sevgili Arkadaşlarım,

Hep iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama elde değil işte, korkumda cok büyük. Bugün resmen sulu gözlü oldum. ınanın mesajları okurken bile gözlerim sulanıyor. Kalbim pır pır ediyor. Adeta yerinden fırlayacak. Nasıl bir duygu anlatamam Şu günü bir atlatsak hayırlısıyla... Allahım hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın.. Bizi duasız bırakmayın arkadaşlar..

allahım idil imizi annesine sağlıkla kavuştur...lütfen onu bize bağışla:Saruboceq:

çok güzel bir yazı olmuş duygulandım bende Allah yardımcısı olsun tüm prematüre annelerine ve bebklerine derin,defne,beril ayşegül ve bütün erken dogan yavrularımızın bundan sonra sağlıklı günlerde yaşamalrı dilegiyle Allah yavrularımızı hep korusun inşallah

inşallah canım çok teşekkürler iyi dileklerin için içten söylenince allahım mutlaka bizleri duyuyordur ve kuzularımıza sağlık vericektir.

Buraya birtürlü giremedim
açılmadı form, sorun var sitede uyarısı aldım.

Malesef iyi haberlerle dönemedim. Gözyasları içinde geldim buraya. Halen daha yazarken ağlıyorum. Ne yazıkki kızım Zatürre olmus. Nasıl kaptıysa. Makinaya bağlamak zorunda kalmıslar, satürasyonu cok düşmüş, nefes alamıyormus. Çekilen filmlerde ciğerleri cok kötü görünüyormus. 3 farklı antibiyotige baslamıslar. Entübe etmişler. Çok korkuyorum . Dualarınıza herzamankinden cok daha fazla ihtiyacımız var..

Malesef iyi haberlerle dönemedim. Gözyasları içinde geldim buraya. Halen daha yazarken ağlıyorum. Ne yazıkki kızım Zatürre olmus. Nasıl kaptıysa. Makinaya bağlamak zorunda kalmıslar, satürasyonu cok düşmüş, nefes alamıyormus. Çekilen filmlerde ciğerleri cok kötü görünüyormus. 3 farklı antibiyotige baslamıslar. Entübe etmişler. Çok korkuyorum . Dualarınıza herzamankinden cok daha fazla ihtiyacımız var..

kıyamam ben minyatür prensesime ilnarcım asla ümidimizi yitirmiyeceğiz her zaman yaşamın iniş ve çıkışları olabilir buda son inişi olsun inşallah idilimizin bundan sonra hep her şeyi çıkışta ve iyiyye dönük olsun inşallah

amin canım iyi dileklerin için, ama zatürre ciddi bir hastalık, hele de minik bedenlerden bahsediyorsak. Gözyaslarıma hakim olamıyorum ne kadaqr iyi düşünmek istesemde, korkuma yeniliyorum.

ankara mesa hastanesine getirme şansın varmı bütün yoğun bakım tanıdık istediğin zaman da bebeği görürüsün çok iiyi bakarlar vaalla bizim hemşireler onu 1 haftada taburcu ederler sen bir düşün bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…