İnşallah benim prensesiminde buchingham gibi ollmasada saray kadar güzel ve hep mutlu olacağı bir yuvası olur. ebru teyzeside arada bir gidiğ bir çayını içer fıstığımla zaman geçirir.
Öperim bu öpme görevi en sevdiğim iş öznurcum çiçekler için çok teşekkürler
Teşekkürler canım valla şans konusunda endişelerim var annesi onu diğer yarısından ayırdı erkenden dünyaya getirip içinde koruyamadı böylede anne olunurmu bilmem sorunlarla tanıştırdı sadece çünkü ama o yinede beni seviyor akşamları gidince sırıtıyor bıcırıkım. aynı şeyleri sende yaşıycaksın ilnarcım akşamı zor ediceksin minyatür idilimiz kocaman olucak ve senin gelişini sabırsızlıkla bekliycek.o günlere bir an önce kavuşuruz inşallah bir an önce
Canım kendine haksızlık etme. Elbetteki sende istemezdin Berilimizin kardeşini kaybetmeyi. Erken doğum yapıp onca üzüntü ve sıkıntıya göğüs germeyi kim istyerki. Sağlıklı doğum yapanların doğum sonrası bebekleri yanlarında kucaklarındayken bebeğinin küvezde olmsını kim ister.. Hayırlı olsun ziyaretleri yerine, Allah yardımıcnız olsun, Şifa versin sözleriyle kim karsılasmak ister. O yüzden kendini yersiz yere üzme annesi. Hiçbirimiz bunu istemezdik. ama Allah bize böylesini yazmış İnşallah bundan sonra yavrularımızla yüzlerimiz güler. Onlar sağlığına kavussun dünyalar bizim oluir. Beril in sana ihtiyacı var, Bunu düşün ve kendini yersiz düşüncelerle yıpratma canım..
Günaydın,
Çok moralim bozuk arkadaşlar hemde cookk.. Bu sabah hastaneye süt bıakmaya gittiğimde İdilimin beslenmesinin stoplandığını ögrendim. akşam stoplamıslar. Nedenini sordum, süt alan hemşire bilmediğini söyledi, bazern ilaç verileceğinde kesilir baska sebepten değilse dedi. Doktorla görüşmenizde ögrenirsiniz diye söyledi. Saat 2 yi ben zor bekliyordum zaten şimdi bana gün gecmek bilmez. Bugün göz muaynesi de vardı bebeğimin, Lazaere ihtiyaç duyulup duyulmayacagı bugün belli olacaktı. Cok kötüyüm şu an. Dokunsalar aglarım, o derece moralim bozuk. Dua edin de bugünü iyi şekilde bitirelim. Sağlığına kavussun benim de bebeğim..
çok güzel bir yazı olmuş duygulandım bende Allah yardımcısı olsun tüm prematüre annelerine ve bebklerine derin,defne,beril ayşegül ve bütün erken dogan yavrularımızın bundan sonra sağlıklı günlerde yaşamalrı dilegiyle Allah yavrularımızı hep korusun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?