Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Off yaa, içim kanıyor adeta, canım cok yanıyor. Allahım güç vesin , önce kızıma sonra da bana..

ilnar cım devlet hastaneleri böyle işte bakımsız...dışarı filan çıkarmışlardır zorunlu sebeplerle küvozden orda üşütmüştür....bakamadılar bie bebğe yaaa getir onu ambulansla ankara mesa yada bak 1 haftada nasıl taburcu oluyo ama bu seferde ben bırakmam söyliyim

burdan ağlarsın yumy kızımı ev küvözüne koydu alamıyorum diye gelin anlkarayamesaya bence

Hiçbirsey söyleyemiyor doktor. ne olacagını bilemeyiz diyor. ucu acık konusuyor, heran herseye hazırlık anlamında sanırım.

allah sabır versin ilnarcım başka bir hastane yada dr ile görüştünmü hiç
bir görüş özellikle üniversite hastanelerinden bir profla falan durumu anlat bence belki farklı bir tedavi yönötemi ve daha iyi bir bakım sağlanabilir

iyi tatiller arkadaşlar hepinizden pazartesi günü çok iyi haberler almayı umuyorum. hepinizi ve minik yiğenlerimi çok öptüm

canım çok üzüldüm idilimin durumuna inan kendi kızım gibi dualarım idilimle merak etme dua et birtanem elden başka birşey gelmiyor allahım tez zamanda sağlıkla sana kavuştursun idilciğimi idilciğimide annişine inş. bu arada sskdamı yoksa özeldemi yatıyor idilcim

en kısa sürede iyi haberlerinizi bekliyoruz idil imizi aramızda görmek üzere....opuyorumnanaktan

selam herkezze benimde premature bir oglum var piskolojim cok bozuldu simdi 7 aylik oldu ama saglik sorunlari var

iyi ki doğdun berillllll iyiki doğdun berillll iyiki vardın melek berennnnopuyorumnanaktan canım doğum günün kutlu olsun mutlu ve sağlıkla geçsin ömrün

berilin doğum gününü kutluyorum nice güzel sağlıklı mutlu senelere inşalahopuyorumnanaktana.s.a.s. fazla siteye giremiyorum benim kızımında burnu akıyo..artık büyüdü tüm vaktimi alıyo cadı..10_15 adım atıyo teyzeleri..1 aya yürür inşallah..sizin bebişler nasıl öpüyorum kızlarımıŞenizŞenizŞeniz

berilcim nice mutlu sağlıklı yaşlara inş. prensesim öznur teyzen kocaman öpüyor tontiş yanaklarından allahım alın yazını güzel yazsın inş. hiç üzülme teyzem sen bütün mutluluklar güzellikler başarılar seninle olsun birtanem annen çok şanslı senin gibi güzel küçük bir prensesi olduğu için tabi sende çok şanslısın güzel prensesim seninle böyle güzel ilgilenen üstüne titreyen sana birşey olcak diye aklı çıkan fedakar güzel bir annen var iyiki sizleri tanımışım iyiki varsınız bu arada küçük meleğimide unutmadım berenciğimi kardeşini onun içinde dua edeceğima.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

arzucum çok sevindim bizim bıcırık büyümüşte yürüyormuş maşallah allahım nazarlardan korusun ne güzel sizin iyi haberlerinizi almak inanın beni çok mutlu ediyor bu arada adaşım idilcim nasıl haber alabildinmi merak ettim aklım hep sizlerde valla kızlar esracım derinim nasıl oldu iyileştimi a.s.a.s.a.s.

edaöznur ve eeee tüm minik kızların anneleriiii günaydııııınnnn heğinizi öptüm idil nasıl oldu acaba

Merhaba,

ne yazıkki canım yavrumun durumunda değişiklik yok. Ciğerleri çok kötü durumdaymıs. Enfeksiyon olsa antibiyotik tedavisi yapılıyormus ama Virüs kökenli olduğu düşünülüyormus. Virüs ün de tedavisi destek tedavisiymiş. Nedir peki destek tedavisi dediğimde, makina desteği örneğin dedi. Solunumunu rahatlatmak için entübe etmeleri destek tedavisiymiş. Ama yinede 3 farklı antibiyotik kullanıyorlarmış. Allahım bizlere bağışlar inşallah.

dün yollarda kaldık. Bir aspirasyon aleti istendi. Onu aradık durduk. Ama şansımıza pazar olduğundan neredeyse tüm medikalciler kapalıydı. çapa - Cewrrahpaşa - göztepe - Kartal ve izmitte 6 farklı hastanede, sakaryada 3 farklı hastane derken temin edemedik hiçbiryerde.

Bu sabah bir medikal firmasının da yardımıyla istanbulda bir yerden getirtiyoruz. Bugün ögleden sonra aksilik olmazsa aspirasyon aleti elimizde olacak. Dua edin arkadaşlar bebeğim sağlığına kavussun... Melek olup uçmasından cok korkuyoruym.. Allahım bize bağışlasın yavrumu. Amiinn.. .

canım idil cim lütfen bize sıkısıkı sarıl seni 4 gözle bekliyoruz hepimiz çabuk iyileş güçlü kızım benim lütfeeeennn...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…