Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
iyi ki doğdun berillllll iyiki doğdun berillll iyiki vardın melek berennnnopuyorumnanaktan canım doğum günün kutlu olsun mutlu ve sağlıkla geçsin ömrün
canımmmm arkadaşım çok teşekkürler inşallah hep birlikte sağlıkla büyütürüz nazlı prenseslerimizi
Çok teşekkürler arzu teyzesi inşallah allah ayşenurcuğumada uzun ve sağlıklı ömür cversin . aferin akıllı bıdığımıza başladı demek adımlamaya bizim için haya henüz bunlar.
hassas arkadaşım benim inşallah dualarımız kabul olur biz sağlığımıza sende minicik küçücük br çilek kıza kavuşursun

ilnarcım allah yardımcın olsun yaşadıkların çok zor ama hemen kendini bırakma bak idil bırakıyormu o minicik bedenle nasıl savaşıyor kuzucuğum benim.Bir an önce iyileş ve yanımıza gel artık minyatür prensesim benim

ilnar allahtan şifa diliyorum bebeğine .sen hiç merek etme annesi atlatıcak bebeğin bunuda için rahat olsun

mrb arkadaşlar kk ne bu gün giremiyorum sabahtan beri inşallah hepinizden iyi haberler vardır. yarın yokum beril in heyet raporu için hastaneye gidiyoruz şans dileyin işlemlerimiz kısa sürsün 29 ekimde tatil kızımla geçiricem o günü

heyyyy geldinmi geldinmi geldinmi geldinmi geldinmi......huysuz kedi garfield yapıyoduya bende o misal :umursamaz:

kızlaaaarrrrr yarını iple çekiyorummm özledik siziiiikaydirigubbakcemile5

yarın oldukaydirigubbakcemile3 nasılsınız kızlarrrrrrrrrropuyorumnanaktan

günaydın canım arkadaşlarım ve minik prenseslerim inşallah iyi bir haftasonu geçirmişsinizdir hepiniz.biz iyiyiz sabah soğukta berili evden çıkarmak çok zor oldu babasınında dırdırını dinliyorum sormayın çekip gitmek istiyoprum artık her kezden uzağa sadece kızımla olayım yeter

dur bakalımmmm biyere gidemezsinizzzz biz varız deyoş yumoşlmaz::teselli:

yokmu öyle annelerle kızlarının yaşayıp gittiği huzurlu sakin paranın geçmediği ihtiyaçların kendiliğinden geldiği bir yer

canlarım nasılsınız küçük prenseslerimiz derin,beril,ayşenur,idil hanımlar nasıllar bakalım ben pek iyi değilim kızlar kızımın yokluğunu daha fazla hissetmeye başladım biran önce evlat edinmek istiyorum belki öylelikle avunurum diye düşünüyorum daha çabuk toparlarım kendimi evladımla beraber diye düşünüyorum ama malesef durumlar el vermiyor insan bu kadarmı şansız olur yaaa kader ne zaman gülecek yüzüme bilmiyom artık iyice umudumu yitirmeye başladım ve galiba evlat sahibi olamadan bu dünyadan gideceğim kendim iyi değilim biliyom eğer benden uzun süre haber alamazsanız bilinki artık ben yokumsenağlamasenağlama

edaöznur tanımıyorum sizi
neden böyle konuşuyorsunuz??
çekip giderim falan??
zaman en güzel ilaç , biraz klasik bir cümle oldu ama..
olmumlu düşün canım ,

öznurcum allah korusun sen neler söylüyorsun böyle her zaman bir çıkış yol vardır sabret arkadaşım çok zor ama allah sanada bir çıkış kapısı verecektir ne olur kendini kaybetme fırsat buldukça kk ne gir bizimle paylaş içindeki ateşi içine atmaki seni daha fazla kavurmasın

öznurcum biliyoruz ki zor bir durumdasın ama şunu unutma ebrizmin dediği gibi her zaman bir çıkış yolu bulunacaktır zaman diyorum sabır diyorum buna değecek inan..:Saruboceq::teselli:

canım arkadaşlarım ve mninik kuzularımız günaydın. bu gün her kezden iyi haberler duymak istiyorum en çok ta öznur ve ilnardan. ilnar minyatür prensesimden iyi haberler getirsin öznur biraz daha sabırlı ve güçlü olsun bir daa öyle allaha isyan laflar etmesin yumy cim bir bakıcı bulsun ve mükemmel biri olsun banada kızımla hep beraber olabilecek kadar zaman tanınsın

cannıııımmm kızlaarrr ve canımmm arkadaşlarıımmm hepinizin günü aydın saatleri güzel haberleri iyi olsunnnopuyorumnanaktan

yumy cim biizm sanal alışverişlerimize ne olmuş bilgin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…