canımmmm arkadaşım çok teşekkürler inşallah hep birlikte sağlıkla büyütürüz nazlı prenseslerimiziiyi ki doğdun berillllll iyiki doğdun berillll iyiki vardın melek berennnnopuyorumnanaktan canım doğum günün kutlu olsun mutlu ve sağlıkla geçsin ömrün
Çok teşekkürler arzu teyzesi inşallah allah ayşenurcuğumada uzun ve sağlıklı ömür cversin . aferin akıllı bıdığımıza başladı demek adımlamaya bizim için haya henüz bunlar.berilin doğum gününü kutluyorum nice güzel sağlıklı mutlu senelere inşalahopuyorumnanaktana.s.a.s. fazla siteye giremiyorum benim kızımında burnu akıyo..artık büyüdü tüm vaktimi alıyo cadı..10_15 adım atıyo teyzeleri..1 aya yürür inşallah..sizin bebişler nasıl öpüyorum kızlarımıŞenizŞenizŞeniz
hassas arkadaşım benim inşallah dualarımız kabul olur biz sağlığımıza sende minicik küçücük br çilek kıza kavuşursunberilcim nice mutlu sağlıklı yaşlara inş. prensesim öznur teyzen kocaman öpüyor tontiş yanaklarından allahım alın yazını güzel yazsın inş. hiç üzülme teyzem sen bütün mutluluklar güzellikler başarılar seninle olsun birtanem annen çok şanslı senin gibi güzel küçük bir prensesi olduğu için tabi sende çok şanslısın güzel prensesim seninle böyle güzel ilgilenen üstüne titreyen sana birşey olcak diye aklı çıkan fedakar güzel bir annen var iyiki sizleri tanımışım iyiki varsınız bu arada küçük meleğimide unutmadım berenciğimi kardeşini onun içinde dua edeceğima.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Merhaba,
ne yazıkki canım yavrumun durumunda değişiklik yok. Ciğerleri çok kötü durumdaymıs. Enfeksiyon olsa antibiyotik tedavisi yapılıyormus ama Virüs kökenli olduğu düşünülüyormus. Virüs ün de tedavisi destek tedavisiymiş. Nedir peki destek tedavisi dediğimde, makina desteği örneğin dedi. Solunumunu rahatlatmak için entübe etmeleri destek tedavisiymiş. Ama yinede 3 farklı antibiyotik kullanıyorlarmış. Allahım bizlere bağışlar inşallah.
dün yollarda kaldık. Bir aspirasyon aleti istendi. Onu aradık durduk. Ama şansımıza pazar olduğundan neredeyse tüm medikalciler kapalıydı. çapa - Cewrrahpaşa - göztepe - Kartal ve izmitte 6 farklı hastanede, sakaryada 3 farklı hastane derken temin edemedik hiçbiryerde.
Bu sabah bir medikal firmasının da yardımıyla istanbulda bir yerden getirtiyoruz. Bugün ögleden sonra aksilik olmazsa aspirasyon aleti elimizde olacak. Dua edin arkadaşlar bebeğim sağlığına kavussun... Melek olup uçmasından cok korkuyoruym.. Allahım bize bağışlasın yavrumu. Amiinn.. .
canlarım nasılsınız küçük prenseslerimiz derin,beril,ayşenur,idil hanımlar nasıllar bakalım ben pek iyi değilim kızlar kızımın yokluğunu daha fazla hissetmeye başladım biran önce evlat edinmek istiyorum belki öylelikle avunurum diye düşünüyorum daha çabuk toparlarım kendimi evladımla beraber diye düşünüyorum ama malesef durumlar el vermiyor insan bu kadarmı şansız olur yaaa kader ne zaman gülecek yüzüme bilmiyom artık iyice umudumu yitirmeye başladım ve galiba evlat sahibi olamadan bu dünyadan gideceğim kendim iyi değilim biliyom eğer benden uzun süre haber alamazsanız bilinki artık ben yokumsenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?