Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
yok canım yaa hiç dikkat etmedim bak...zaten ben pek iyi anlamıyorum bu bilgisayar işinden neyse sen gerçek simit getir gelirkende yiyelim boşvercokacimcoook

tabiki ama onun adı gevrek şekerim izmirde gelicekse gevrek ve boyoz gelir kahvaltılık hehehehehecokacimcoook

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook:icecream::icecream::icecream::icecream::icecream::Saruboceq::Saruboceq:başkada bişey yazmıyorum anla artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cokacimcoook
tabiki ama onun adı gevrek şekerim izmirde gelicekse gevrek ve boyoz gelir kahvaltılık hehehehehecokacimcoook

sevgili soraya çok teşekkür ederim sizden haber almak çok güzel hep yazın bana lütfen sevgiler hollandaya

günaydın kulübümüzün minicikleri ve anneleri izmir bu gün yağmurlu ve kasvetli hiç sevmediğim bir hava ve ortam ama sizlerle aydınlık oluyor çok öpüyorum hepinizi

kızlarr ve anneleri hepinizi öpüyorummm ankarad çok soğuk ve yağışlı ama sizlerin varlığı sımmmsııııcaaakkk heeeyyyykaydirigubbakcemile5

ankara çok daha soğuktur tahmin ediyorum oranın ayazı bambaşka

iyi ki varsınızzzzzzzzzz çıtır simit kızlarım benim pardon boyozlarımkaydirigubbakcemile3

yumy cim burda bir kural varmis mesajlarin 50 olmazsa ozel msj atamiyorsun oonun icin mesaj gonderemiyorum kusura bakma
istersen burda yazisalim istersem msn varsa ordan konusalim

soraya cım hikayeni hem üzüntü hemde çooooooooook büyük bir kızgınlıkla okudum umarım bebeğim orada şifa bulur canım yaa sakın üzülme herşeyim çözümü vardırÇok üzgünüm çoook:teselli:

evet canim mail de olur fark etmez
evet hep onlarin yuzunden bebegim sagligindan oldu kendime de kiziyorum keske 24 saat basinda dursaydim ama sezeryanliydim ikinci gunden sonra zaten yogun bakimda sandalyede oturuyordum butun gun bebegime birsey olmasin diye ameliyatli halimle

kızlarr günaydın koştur koştur oraya buraya ancak uğruyorum arada...çok yorgunum yaaaaaaa:hulya:kaydirigubbakcemilea.s.

günaydın canım evde iş bitermi tahmin ediyorum koşuşturmacanı

hehehehehehe vileda ebrizm o zaman akşam eve girince bizdede aynen o durum başlıyor yemek hazırla berilin üstünü değiştir mutfak banyo oda arası koşup duruyor olan bi şaşkın var sahnede

Hiççççç hemde yumy cim. Şimdi anneannesinde beni bekliyor kuzucuğum. annem ben geldim diye girdiğimde odaya alt iki dişini gösterip sırıtıcak akşam. o zaman bütün gün yorulşmuşum eve gidicez daha evde işler yol hiç bir şey umrunda olmuyor insanın o anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…