anneannedeyiz orda internet var yarın teyzemizden fırsat buldukça yazarım ben sana canım arkadaşım. bu arada öznurdan ses seda yok dün bir ara cebinden aradım kapalıydı çok merak ediyorum onu.koskocaman 2 gün ayrı kalıcaz koskocamanı bilerek yazdım uzun olsun diyeee:gitme:
beril cik herşeyden değerli ve onun benden daha çok sana ihtiyacı var annesi onu biran olsun bıurakma en azında şu KOSKOCAMAN denen minicik 2 gün boyunca sizi seviyorum hep bizle kalınkaydirigubbakcemile3:teselli::1hug:a.s.opuyorumnanaktananneannedeyiz orda internet var yarın teyzemizden fırsat buldukça yazarım ben sana canım arkadaşım. bu arada öznurdan ses seda yok dün bir ara cebinden aradım kapalıydı çok merak ediyorum onu.
sorma tatlım ya hep farklı zamanlarda giriyoruzhic denk gelemiyoruz kizlar soyle uzunca konusamadik
merhaba kızlar ben geldim ne zamandır görüşemiyoruz..tüm vaktimi kızıma adıyorumopuyorumnanaktansizler napıyonuz bakim prenseslerim nasıl iyidirler inşallah..benim ki tam bi cadı oldu teyzeleri.numaracının teki istediği olmayınca kendini yere atıyo..baktı umursamıyoruz üstümüze çıkıyo gözümüzün içine bakarak ağlıyo yaramaz..büyüdükçe varlıklarını iyiyce belli ediyolar..iyiki hayatımızdalar.ebrizim görüşemedik hala dicem benim hatam siteye giremiyorum sizinle haberleşelim..yumi kızın nasıl oldu canım..öptüm kızlarŞeniz
slm canım dostlarım nasılsınız küçük prenseslerimiz nasıllar sizleri çok özledim ilgi ve alakanız içinde ayrıca tşk. ederim şuan sağlığım daha iyi tam atlatamadım ama ayaktayım şükür ama psikolojim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim kızımı çok özlüyorum ne yapsam boş gitgide hasretim özlemim artıyor 2009yılı malesef pek güzel geçmedi hayatıma daha bir anlam katan kızıma kavuştum ama aynı zamanda çok çabuk ayrıldım yavrumdan inş. 2010yılının daha güzel geçmesini istiyorum allahım nasip ederse eşimle konuştuk bakalım belki ocakta hızlandırcağız evlat edinmeyi nasipse belki 2010 uğurlu gelirde bende evladıma kavuşur ve tekrar hayata sımsıkı bağlanırım çünkü şuan bedenen nerde olursam olayım ruhen orda olamıyorum kızlar dualarınızı eksik etmeyin ne olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?