Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

inşallah öznurcum en kısa zamanda şarsın döner ve minik bir melek ellerinden tutar seninde

günaydın arkadaşlarım yeni bir haftaya başladık yine minik prensesimi sabah yine içim acıyarak anneannesine bırakıp geldim 2 günün nasıl geçtiğini hiç anlayamadım açıkçası mis kokulu kızımla çarbucak bitti

kızlarrr günaydınnn 1 yaş göz kıntrolümüzü yaptırıp geldik sabahzemuszemus

iyi dir tabiki prensesimin gözleri bizde kasım sonu yada aralığın ilk haftasında gidicez büyük ihtimalle sürekli 200 200 dağıttığımızdan dr lara bir türlü göze fırsat kalmıyor.

yumy cim bu arada int. ten araştırdım Berili hacettepede birilerine gösterme konusunda araştırmalar yapıyorum bizim sorunumuza en yakın haluk topal diye bir prof var bilgin varmı hiç duydunmu canım

ben bir tane biliyorum annemin evine yakın muyahanesi var ama o çocuk doktoru galiba ayrancıda o mu acaba

eğer benim dediğimse aynı kişi yerini biliyorum eğer isim benzerliği filan değilse tabi ama büyük bir ihtimal odur bir soralım bakalım ben telefon eder konuşurum sekreterle kimmiş neymiş bakalım sorarım

çocuk nöroloğu

Canım çok zor bir durum yaşıyorsun. Eğer İstanbul'daki üniversite hastanelerinden birine göstermek istersen ya da İstanbul'daki proflardan birine ben sana kalacak yer konusunda yardımcı olabilirim. Evim büyük bende kalıp kontrollerini o şekilde yaptırabilirsin. Doktora gidip gelme konusunda da özel aracım var sana yardımcı olabilirim. Keşke Beril için elimizden daha fazlası gelse.

mehtap3 böyle yardımsever olmanız çok hoş opuyorumnanaktan

yumy keşke bu şekilde yaşanan sorunları biraz azaltabilsek. Evlat gerçekten başka hiçbirşeye benzemiyor. Allah hiçkimsenin bebeğini sağlığından etmesin.

mehtap3 böyle yardımsever olmanız çok hoş opuyorumnanaktan
gerçekten çok açık yüreklilik çok teşekkürler canım

çok teşekkür ederim mehtapçım ist da bilmiyorum bu konuda uzmanları tanımıyorum ama hep çocuk hastalıkları konusunda hacettepe denir ya o yüzden hacettepe gitmek istiyorum

oy şeker esas beyoş boyoz beyoş simit beyoş tontoş poyoş ponpoş beyoş saçının başını ısrcam beyoş gel buraya kaçma beyoş resimleri varya bende çok tatlı yaaa

aayyy kızı yuttum galibacokacimcoook dur üstüne deyoşuda yutuyumda tam olsunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…