slm canım dostlarım nasılsınız küçük prenseslerimiz nasıllar sizleri çok özledim ilgi ve alakanız içinde ayrıca tşk. ederim şuan sağlığım daha iyi tam atlatamadım ama ayaktayım şükür ama psikolojim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim kızımı çok özlüyorum ne yapsam boş gitgide hasretim özlemim artıyor 2009yılı malesef pek güzel geçmedi hayatıma daha bir anlam katan kızıma kavuştum ama aynı zamanda çok çabuk ayrıldım yavrumdan inş. 2010yılının daha güzel geçmesini istiyorum allahım nasip ederse eşimle konuştuk bakalım belki ocakta hızlandırcağız evlat edinmeyi nasipse belki 2010 uğurlu gelirde bende evladıma kavuşur ve tekrar hayata sımsıkı bağlanırım çünkü şuan bedenen nerde olursam olayım ruhen orda olamıyorum kızlar dualarınızı eksik etmeyin ne olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :ecrin_bebek:
çocuk nöroloğu
mehtap3 böyle yardımsever olmanız çok hoş opuyorumnanaktan
gerçekten çok açık yüreklilik çok teşekkürler canımmehtap3 böyle yardımsever olmanız çok hoş opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim mehtapçım ist da bilmiyorum bu konuda uzmanları tanımıyorum ama hep çocuk hastalıkları konusunda hacettepe denir ya o yüzden hacettepe gitmek istiyorumCanım çok zor bir durum yaşıyorsun. Eğer İstanbul'daki üniversite hastanelerinden birine göstermek istersen ya da İstanbul'daki proflardan birine ben sana kalacak yer konusunda yardımcı olabilirim. Evim büyük bende kalıp kontrollerini o şekilde yaptırabilirsin. Doktora gidip gelme konusunda da özel aracım var sana yardımcı olabilirim. Keşke Beril için elimizden daha fazlası gelse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?