Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Dericikimde çok tatlı bu arada ben derini sen berili aralık ayında yiyebiliriz ikramiye alır almaz hacettepe için ankaraya gelmeyi düşünüyoruz inşallah işimiz rast gider hem görüşürüz hemde beril için iyi şeyler olur

mışıl mışıl uyuyor demekki derincik nasıl güzel oluyorlar uyurken melekler oturup seyretmek lazım saatlerce

slm kizlar ya kusura bakmayin ebrizm yumy sizin gercek isimleriniz nedir oyle hitap etrmek istiyorum sakincasi yoksa

kıskandım:umursamaz::umursamaz:aynı şehirdeyiz ama yumiyle daha önce görüşücen sanırım..beril için çok ii olur inşallah canım..Allah şifasını orada verir inşallah.berilide derinide öpüyorum anneleri..Şeniz

çok çok haklısın valla arzucum ne desen haklısın ben o konuda ayıp ettim doğrusu. İnşallah canım ya inşallah Beril için her şey iyi olur İzmirde gittiğimiz dr da çok iyi prof burada bu işte bir numaralı isim ama bazen teyit ettirmek bile rahatlatır insanı en azından doğru yoldayıoz diyebilirim sadece o nedenle hacettepe gitmek istiyorum
slm kizlar ya kusura bakmayin ebrizm yumy sizin gercek isimleriniz nedir oyle hitap etrmek istiyorum sakincasi yoksa

BEnim ismim ebru sorayacım ismimle hitap edebilirsin canım

oy bu cadı nur mu oy bu zayıf kuzu ayşe mi annesinin nur u teyzesinin mucu...kız nurrrrrrrrrrrrrrrr...kocaman olmuş cadııııııııııııı..annenin çekmecelerinde ne var baktınmı ayşecik koş bak hadiii annen biraz daha yorulsun sıkılırsan teyzeni ara ben sana gene dahiyane fikirler bulurum canım benim minyoş kız:dance::dance:sırnaşık şeyhihoyyytgamyoncuiremsulülülülülülükaydirigubbakcemile3arzu arzu özledik seni kuzu

valla önce ben çağırdım sıra benim ankaraya gelicek kızım beril cikkkkkkkkkkkk

22 aralıa heyet raporu günü vermişler gene isyan diyeceksiniz ama bu bürokrasiden nefret ediyorum

aman teyzesi yapma..bak onun yüzünden siteye girip sizinle dah görüşemiyorum..oyun parkına koyuyorum orada baya oyalanıyokaydirigubbakcemile3bende biraz rahatlıyorum..kızlar yaşına girdi artık bebeklikten çocukluk sıfatına geçtiler yaaa kendilerini ıspatlıyolar artık artık bizde varız ona göre davaranışlarınıza dikkat edin:hulya::hulya:kaydirigubbakcemile3ona bakmak çok büyük bi keyif..sizin adınıza en çok bu konuda üzülüyorum.mafoldumben.onlardan ayrı günleriniz geçiyo tabi yine onların geleceği için..süper annelersiniz onlar için bu kadar fedakarlık yapıyosunuz canlarımalkisalkisalkisalkisalkisalkis:enbuyukkk:

canım dostlarım nasılsınız küçük meleklerimiz nasıl bu arada ebrucum ankara hacettepeye gitmeye niyetin varsa benim orda bir hemşire arkadaş var başka siteden izmir ege üniversitesindeydi oraya tayin nedeniyle gitti çok olmadı ama istersen bir sorarım yardımcı olurmusun diye ne dersin

iyi olur öznurcum sorabilirsen. Berilin periventriküler lökomalazi diye geçiyor etkilenmesi motor fonksiyon gelişimi geriden geliyor borda 6 tane prof var yoğun ilgi alanlarına baktım Haluk topaloğlu daha yakın BErilin durumuna gibi inşallah öyledir
ah ne şanslısın arzucum kuzucuğumla her an birlikte olabilseydim de su içmeye bile vaktim kalmasaydı keşke.

yumy cim aşurelerin tadınımı çıkartıyorsun hiç girmedin öğleden sonra arkadaşım

ohhh anne kız gezintilerde yaparmış valla imrendim ayrıca sende bunu sık sık yap işe başlayınca bu günlerini çok özliyceksin canım

merhaba kızlar..kızımı sinek ısırdı iltihap oluştu bugün sağlık ocağına götürücem bebişimimafoldumben

kıyamam ben nur prensesime hemen götür arzucum allah korusun mikrop kapar falan. pis sinek buldu tazecik bebişimizi tadına bakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…