Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
yada keşke derin ve annesi izmirde yaşıyor olsalar gezmeklere giderken kızımıda alsalar yumy cim ikisiyle çıldırsa hehe :bbo:

ayşenuruda verirdim sana hepten tırlatırdın yumikaydirigubbakcemile3lülülülülülü

canlarım nasılsınız sizleri çok özledim bu arada küçük prenseslerinizi getirin ben seve seve bakarım hepsine birden öznur teyzesi yer bitirir onları kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay valla ben kızlarla akıl buluyorum yoksa hayat beni delirtmiş onlar değil hem kızlar hemde anneleri iyiki varsınız yaaaaopuyorumnanaktan

ayşenuruda verirdim sana hepten tırlatırdın yumikaydirigubbakcemile3lülülülülülü

ama senin ayşecik nur cuk ta az değil gibi gözüküyo resimden yayamazkaydirigubbakcemileakannehir biyaz sanki hee annesi...berilcik uslu canım benim o yaaaa annesi işte ya o çok mahsun ...bebişim benim:çok üzgünüm::a015:

:1shok:ne güzel işte..benim ki de yeni yeni uslanıyo..eskiye oranla daha sakinkaydirigubbakcemile2 bu arada günaydın kızlarhihoyyyt

Beril uslu çocuk bende ondan şikayetçiyim biraz yayamaz olsun Derinle nur gibi aline aldığını atsın fırlatsın istiyorum. Öznurcum seve seve bırakırız sana kızları birazda sen koş diye.

Beril uslu çocuk bende ondan şikayetçiyim biraz yayamaz olsun Derinle nur gibi aline aldığını atsın fırlatsın istiyorum. Öznurcum seve seve bırakırız sana kızları birazda sen koş diye.

valla sonradan tozunu attırıcak gibi geliyo bana amakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

selam

bebeklerimiz büyüyor, benimkiler canıma okuyor utunarak sıralanıyor keşif duyguları onları yaramazlığa itityor.sağlıkları iyi grip olduk atlakdık.Görüşmek üzere

kızlar günaydınnn sevgili aktüel tozunu attırmaya başlamışlkar hayırlı olsunkaydirigubbakcemile3

selam

bebeklerimiz büyüyor, benimkiler canıma okuyor utunarak sıralanıyor keşif duyguları onları yaramazlığa itityor.sağlıkları iyi grip olduk atlakdık.Görüşmek üzere

aman sağlıklı olsunlarda bizleri koşturtsunlar öp bıdıkları bizim içinde

günaydın kulübümüzün güzel anneleri ve minik kuzular nihayet cuma geldi bu gün akşam çabucak olsun iki gün nefes alalım

kızlar idilde annesine kavuştu artık rahatız haydi gülmeyeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

çok şükür minyatür prenses dayandı bir de evlerine gittiklerini duysak

onun can sıkıntısı var şu an yumy cim eşime izin vermemişler planladığımız tarihte çok canım sıkıldı off ya niye hiç bir işim yolunda gitmez anlamıyorum

günaydın kızlar..ebrucum sıkma canını herşeyde bi hayır vardır.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…