onun can sıkıntısı var şu an yumy cim eşime izin vermemişler planladığımız tarihte çok canım sıkıldı off ya niye hiç bir işim yolunda gitmez anlamıyorum
günaydın kızlar..ebrucum sıkma canını herşeyde bi hayır vardır.:teselli:
babası mutlaka gelmek istiyor
evet tam cuma saati dua edelim minik bebeklerimiz şifa bulsun bizim dertlerimiz bitsin Derinciğe iyi yürekli temiz titiz bir bakıcı denk gelsin nur cuk daha hızlı koşsun kocaman olsun minyatür prenses evine gidebilsin solunum cihazını bile hastanede bırakarak öznur minicik bir kız konsun kapısına elinden tutsun
ağlattın beni yaaaaaaaa allahım inşallah hepimizin gönlüne göre ver neolur yaaa şu bizim küçük kızlar için lütfeeennnnn yalvarıyorum sana daha fazla üzülmeyelim lütfeeeennnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1no2::1no2:
Günaydın arkadaşım. Hem de ne bölünmek pıtırcığımla iki gün kucak kucağa geçirdik sabah 6 da start verildi koşturmaya başladık anneanneye bıraktım koşarak işe yetiştim artık izmirinde trafiği berbat gelinceye kadar bitkin düştüm sandalyeme oturunca yığıldım haftabaşı ve sabah bu hafta geçmezzzküçük kızların cici anneleri haftaya 1 milyon yere bölünerek başladılar eminim....yayamazlara ve annelerine çok öpücük yolluyorummmmmmmmm herşey gönlümüzce olur umarım opuyorumnanaktan
canlarım anlaşılan bu gün herkesin morali bozuk canlarım üzmeyin kendinizi allah dermansız dert vermesin berilcim inş. en kısa zamanda yürüyecek koşacak şakır şakır konuşacak susturamayacaksınız dur yapma etme demekten yorulcaksınız ebrucum derinime gelince inş. hayırlısıyla onada iyi anlayışlı derinimi çok sevecek hanım bir bakıcı bulunacak esracım ayşenurumun zaten maşallahı var şimdiden pc başında baksanıza geleceğin kk üyesi arzucum idilime gelince oda inş. tez zamanda evine annesine babasına ve sağlığına kavuşur dualarım sizlerle canlarım inş. hepinizin yüreğinden geçen bütün güzellikler olur sağlıkla ve sevgiyle kalmanız dileğiyle sizleri çoooooook seviyorum ve hepinizi kocamaaaan öpüyorum lütfen benim için evlatlarınıza sıkı sıkı sarılıp koklayıp öpün doyasıya olurmuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?