Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
arzucum tutamıycam valla birazdaha zayıflarsam yığılıp kalırım bir yerlere çünkü hiç doğum kilosu falan kalmadı bende

arzucum tutamıycam valla birazdaha zayıflarsam yığılıp kalırım bir yerlere çünkü hiç doğum kilosu falan kalmadı bende

arkadaşa ketılıyor ve sarılıyorum bendede tutacak bişey kalmadığından kaydirigubbakcemile5:1hug::teselli:

kızlar darısı bana bende şu şişlikleri bir atabilsem hala kollarımdaki ödemler tam inmedi göbek ve basenimdeki şişliklerde hafta sonu kemeraltına gittim bayram alışverişine pişman oldum her girdiğim mağzadaki görevli hamilesiniz galiba dedi sinirlerim çok bozuldu nerdeyse kemeraltının ortasında ağlayacaktım valla ama eve kadar sabredebildim ancak evde ağladım hüngür hüngür

üzülme lütfen öznur cum yaaa...bebeğin birgün mutlaka kollarına gelecek...

tahmin ediyorum nasıl bir duygu olduğunu geçen hafta bende böyle bir densizlik yaptım muhasebe programcısı bayan geldi hamile elbisesi gibi elbise kiloda almış aa ne güzel bebek geliyor galiba dedim kadın bana nasıl bir bakış attı anlatamam buz gibi bir sesle yok ben bebeğimi 3 ay önce düşürdüm dedi kahroldum özür üstüne özür diledimö ama geçmiş ola

kızlarrrrr üzülmeyin bakalımmmm hadi birazda sinerji köşesine gidin enerji depolayın gelin hepinişzi seviyoruuummmm

günaydın arkadaşlarım ve minik kuzularımız inşallah hepinizden iyi aberlerle başlayan ve biten bir gün olsun

günaydın arkadaşlar
keşkeeeeeee en kısa zamanda zayıflasam
herkes hamilemisin,iz diyorrrrrr (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

ninim boş ver gitsin arkadaşım sen kuzuna bak millet ne derse desin keşke yeniden hamile olsan tabi o ayrı.

canlarım nasılsınız ebrucum nasıl bir duygu anlatamam birinin kalkıp bana hamilesiniz galiba demesi ben bir şekilde avunmaya çalışırken yaşadıklarımı unutmaya çalışırken birilerinin sürekli bana başımdan geçenleri hatırlatması berbat bir duygu o arkadaşınıda çok iyi anlıyorum ama sende özür dilemişsin uzatacağını zannetmiyorum şunada inanıyorumki senin yüreğin öyle güzelki kahrolduğuna eminim arkadaşını üzdüğün için ama olan olmuş artık özür dilemişsin bitanem kendini üzme artık olurmu canım

sitemizin güzel annişleri ve küçük prensesleri nasılsınız inş. beril kocaman bir kız olmuş idil evine ve ailesine kavuşmuş derine iyi bir bakıcı bulunmuş ayşenurda annesini üzmüyordur dualarım sizlerle canlarım hepinizi çok seviyorum

ahh keşke dedilerinin hepsinin yerine geldiğini haber verebiliyor olsaydık Beril cikimin burnu akıyor tıkanıklığından uyuyamıyor keyfi ve iştahı hiç yok canım çok sıkılıyor

ninim boş ver gitsin arkadaşım sen kuzuna bak millet ne derse desin keşke yeniden hamile olsan tabi o ayrı.

aynen öyle yapıyorum da
bazen oluyo öyle kısa üzüntü
oğlumu görünce herşeye değiyor walla

:1shok: yenide hamile olmuyayım ebrizimmmm

ahh keşke dedilerinin hepsinin yerine geldiğini haber verebiliyor olsaydık Beril cikimin burnu akıyor tıkanıklığından uyuyamıyor keyfi ve iştahı hiç yok canım çok sıkılıyor

geçmiş olsun pamuk şekerime..kıyamaz teyzesi onamafoldumbenbeni kızımın poposundada anüs var canım çok sıkılıyomafoldumben

benim küçük prenseslerim hastamı olmuş kıyamaz öznur teyzesi onlara geçmiş olsun berilcim ve ayşenurcum inş. tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz bıcırıklarım dualarım hep sizle canlarım

kızlarrrr günaydın öznur a iyi dilekler için öpücük hasta kızlara şifa annelerine sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…