arzucum tutamıycam valla birazdaha zayıflarsam yığılıp kalırım bir yerlere çünkü hiç doğum kilosu falan kalmadı bende
kızlar darısı bana bende şu şişlikleri bir atabilsem hala kollarımdaki ödemler tam inmedi göbek ve basenimdeki şişliklerde hafta sonu kemeraltına gittim bayram alışverişine pişman oldum her girdiğim mağzadaki görevli hamilesiniz galiba dedi sinirlerim çok bozuldu nerdeyse kemeraltının ortasında ağlayacaktım valla ama eve kadar sabredebildim ancak evde ağladım hüngür hüngür
kızlar darısı bana bende şu şişlikleri bir atabilsem hala kollarımdaki ödemler tam inmedi göbek ve basenimdeki şişliklerde hafta sonu kemeraltına gittim bayram alışverişine pişman oldum her girdiğim mağzadaki görevli hamilesiniz galiba dedi sinirlerim çok bozuldu nerdeyse kemeraltının ortasında ağlayacaktım valla ama eve kadar sabredebildim ancak evde ağladım hüngür hüngür
sitemizin güzel annişleri ve küçük prensesleri nasılsınız inş. beril kocaman bir kız olmuş idil evine ve ailesine kavuşmuş derine iyi bir bakıcı bulunmuş ayşenurda annesini üzmüyordur dualarım sizlerle canlarım hepinizi çok seviyorum
ninim boş ver gitsin arkadaşım sen kuzuna bak millet ne derse desin keşke yeniden hamile olsan tabi o ayrı.
aynen öyle yapıyorum da
bazen oluyo öyle kısa üzüntü
oğlumu görünce herşeye değiyor walla
:1shok: yenide hamile olmuyayım ebrizimmmm
ahh keşke dedilerinin hepsinin yerine geldiğini haber verebiliyor olsaydık Beril cikimin burnu akıyor tıkanıklığından uyuyamıyor keyfi ve iştahı hiç yok canım çok sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?