Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kızlarrrr günaydın öznur a iyi dilekler için öpücük hasta kızlara şifa annelerine sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrr

teşekkürler canım arkadaşım çok zor bir geceydi beril hiç nefes alamıyor ve sürekli ağladı hiç uyuyamadı nefes alamadığı için hiç yastığa başımı koymadan işe geldim bu gün bitmez

teşekkürler öznur teyzemiz inşallah bir an önce iyileşirler
geçmiş olsun pamuk şekerime..kıyamaz teyzesi onamafoldumbenbeni kızımın poposundada anüs var canım çok sıkılıyomafoldumben
ne zor arzucum onlara hiç bir şey olmasın tüm dertleri hastalıkları bize gelsin inşallah

ayyy canım geçmiş olsun teyzesi dua etsin buynu açılsın hımpıklar gitsiinnnnnnn anneside üzülmesin mafoldumben

çok üzgünüm yumy cim malesef kızım acı çekince dünyam alt üst oluyor

çok haklısın seni çok iyi anlıyorum çok zorrr zorrr...ama şöyle düşün hiçbişey sonsuza kadar sürmüyor...bende öyleydim nefes aamayınca ben çok kötü olmuştum ama dediğim ilaç hemen iyi geliyor...

günaydın arkadaşlar
ebrizim geçmiş olsun canım , meleğin ek kısa zamanda iyileşsin canım...
arkadaşlar oğlumun kakası yeşil ve kokuyo
neden ???
yediklerimle alakalı olabilirmi???

bnece bakteriyal bişeyde olabilir hijyene biraz dikket etbence..yada ek gıdadan olbilir eğer bebek huzursuzsa doktora git derim sevgilerrrrrrrrrrrrr nınımcım

bnece bakteriyal bişeyde olabilir hijyene biraz dikket etbence..yada ek gıdadan olbilir eğer bebek huzursuzsa doktora git derim sevgilerrrrrrrrrrrrr nınımcım

canım bebeğim henüz 4 aylık teyzesi
anne sütü alıyo bazende comformil mama 1 öğün
benim yediklerimden dolayı olabilirmi ????

olabilir birde ayakları yada karnı üşüyünce bebekler yeşil kaka yapar derler ama yinede sizin işinize karışmış gibi oldum ama...bence hem yediğiniz hemde üşütme olbilir yıkadınızmı popsunu yada kendisini belki üşümüştür nınımcımmmmm bebğin adı neydiiiiiiiii

poposunuda yıkadım dünde banyo yaptırmıştım..
yumy teyzesi oğlumun adı ATA
senin bebeğinin adı ne ???

ninim zaman zaman olabiliyor yeşil kaka koku var diyorsan üşütmüş olabilir dr nu arayıp sor yinede ben evhamlı annelerdenim malesef. ata ve berk erkek çocuğum olsaydı koymayı düşündüğüm isimlerdendi. kızımın hastalığı için iyi dileklerine teşekkürler hiç biri hasta olmasın inşallah.

nınım cım atayı öptük kzım derin le ayrıca ebruşa katılıyorum doktorum bir ara istersenopuyorumnanaktan

beril daha iyi gibiymiş okulu var kızımın 5 te bende çıkıyorum oraya gidiyoruz yarın sabah görüşürüz arkadaşlarım öptüm

kızımın daha iyi yumy cim canım arkadaşım burun spreyini aldım babası evham küpü dr aradı verelimmi dedi yok vermeyin demiş giffer e devam dinlemedim akşam üzeri okula giderken sıktım birde gece yatarken ahatladı kızım daha rahat uyudu sabah baktım nefesi düzgün toparlandı pıtırcığım. bir gün önce danışsam ya sana taş kafalıyım bir bilene sor demişler kızıma eziyet ettirdim 2 gün

günaydın arkadaşlarım

yumy cim çok teşekkürler önerdiğin sprey kızımı çok rahatlattı bu gün çok iyi kuzucuğum

valla bu sinerji işe yarıyor kızlar bence devam edlim hem minikler hemde bizler kazanalım heyyyyyyyyyyyyykaydirigubbakcemile3

yumy cim bir bilgi ricası daha akşamları mama yerine Beril e yemek vereyim diye düşünüyorum sen Derin e akşamları neler veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…