Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
cokacimcoook:roflol::roflol::roflol::roflol: ay ilahi ebrizm çatlattın beni sabah sabah gülmekten.....ne yemeği hayatım yese neler vericem keşke...yiyosa hemen ver hiç durma ....valla kelin ilacı dicem sen anlamışındır artık :sm_cool:

günaydın canım arkadaşlarım bu gün cuma bir an önce bitsinde kızıma koşayım diye en sabırsız olduğum gün kızım biraz daha iyi ama burun spreyinin etkisi geçince tıkanıyor böcüğüm uyuyamıyor o zamanda uykusuz geceler geçiriyoruz bu aralar sabah 4 ten 6 ya kadar kucağımda uyumuş oda bende oturarak kestirmişiz sabah onu yatağına bırakıp gelmek çok koydu mis kokulu kızım benim

merhaba kızlarrrrvereliniortak dün arkadaşım geldi oturmaya..onunda kızı var 13 aylık..dikkatimi çeken bişey oldu..biz bebeşlermizi fazla koruyarak öz güvenlerinimiyitirtiyoruz..CADIARZU.benim kızım hala bi yer tutunduğu zaman kendi bırakıp yürümüyo..bem elini tutup çekiyorum sonra beni bırakıp yürüyo..bunun sebebide ben devamlı peşindeyim..bugüne kadar toplasam 5 kez anca düşmüştür..ama arkadaşım kızının düşe düşe kontrollü düşmeyi öğrendiğini sölüyor..bilisiniz kızım aylardır yürüme hevesinde ama hala dengesini tam kuramıyo..siz ne dersiniz..biraz kendi haline bıraksam yani düştüğ zaman hemen atlayıp müdahale etmesemmi..doğru yapıyoruz böle her zorlukta önlerine geçip korumakla..öz güvenleri sarsılırmıyerimseniben siz nasıl yetiştiriyosunuz..disiplin ediyonuzmu çocuklarınızı..merak ettim..dünden beri bunu düşünüyorum..kafamçokkarıştı

biz o aşamalarda değiliz arzucum bende olsam düşmesin başını çarpmasın diye peşinde olurdum sanırım

canım arzucum tabiki ne derler çocuklar düşe kalka büyür artı düşçek olsa bile biz varkende çocuklar düşer kaşla göz arasında merak edilcek birşey yok önemli olan fazla sivri şeyler meydanda olmasın yeter kendi haline bırak canım sende görceksin aradaki farkı sana şunuda söyleyim çocuklar malesef her düşeceği zaman anneleri yakaladığı için onu oyunada çevirebiliyorlar düşüyo gibi yapıyolar benim yiğen öyle yapıyodu sonra gülüyordu sen nerden bilcen öznur diyebilirsin ama benim 5yiğenim var ve ilk yiğenim ben 15 yaşındayken doğdu ve benim elimde büyüdü diyebilirim altını açtım mamasını yedirdim uyuttum yani herşeyi yaptım tecrübeliyim ve çocuklarla aram süperdir övünmek gibi olmasın yine için rahat etmicekse yere sünger,yastık yada bahtaniye falan ser düşse bile birşey olmaz öptüm canım ayşenurla seni kib

sağol teyzesi..doğru ama ben yine dayanamıyorum..kendi haline bırakıyorum kalktımı yine peşindeyim..alışkanlık oldu sanırım bendede.sanada en yakın zamanda bi bebiş diliyorum canım..ii bi anne olucaksın canım sen.:teselli:

uzuuuuuuun zamandır ilk kez ben size ilk günaydın dicem çok heyecanlıyımkaydirigubbakcemile3GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

hehe haklısın aruzucm sabah toplantım olmasa birinciliği kaptırmazdım kaydirigubbakcemile3 bende. hepinize günaydın.

ıyi haftalar ev dandin toplanmıyor yetişemiyoruz iki kadın ben deli oldum ev tımarhane valla ne zaman düzene girecek evim merak ediyom .........

boşver onlar hepsi düzelir ama bu güzel bebklik günleri birdaha geri gelmez canım yaaa...kıymetini bilelim diyorum ben....kendini özletmeee:teselli:

günaydın kızlar..iki gündür nur çok huysuz devamlı eli ağzında..tuhaf olan daha 2 dişi var üst dişini kaşımak yerine azıları kaşıyo..arka arkaya çıkıcak sanırım..CADIARZU

geçmiş olsunnnn nurcuk kuzucuk arzucukkkkkkk....minik diş fırçası ver eline süper seviyorlar... birde ben ingiltereden bunların fırça gibi olup silikonlusunu almıştım diş kaşıma için o da iyi

günaydın canım arkadaşlarım nur cum geçmiş olsun teyzoşum malesef sıkıntınız çok biliyoruz ama hepsi geçicek bunlar büyüdüğünüzün işareti berildede 3 gündür aynı sıkıntı var hırsından yumruklarını ısırıyor kuzucuğum

kızlar size yeni bi çorba tarifi vericem...kızım çok sevdi..2 bardak suya 1 havuç biraz ıspanak koyup yumuşayıncaya kadar haşlıyoruz.. haşlandıktan sonra blendırla parçalıyoruz..1 tatlı kaşığı unu 2 kaşık yağ ile kavurup çorbaya ekliyoruz bira daha pişince içine 1 yumurta ile biraz limonu karıştırıp çorbaya ekliyoruz..afiyet olsuncokacimcoook

deneriz şekerim bizde. akşamları neler veriyorsun arzucum nur fıstığıma

akşam yatmadan önce ya mama veriyorum..yada yoğurtlu ekmek..bazen yoğurt çorbası..mamaya alışık olduğu için akşamları en sevdiği şeyleri vermeye çalışıyorum canım.cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…