Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
iyi akşamlar canım arkadaşlarım ve minik kuşlarım sabah görüşürüz

bak sen bücüre ben yediğimiz yemeklerden minik reçellik tabağına koyuyorum masaya onuda alıyorum kucağımda( henüz oturmadığı için mama sandalyesi yok) kendim yerken onuda besliyorum bizim yemeklerimizi seviyor ama çok miktarda karnı doyacak kadar henüz vermiyorum 9 -9.30 gibi kaşık maması yapıyorum 12 de uyuyor benim cadımda

afiyet olsun darısı derin eeeeeeeeeeeecokacimcoook bugün arzunun tarifini yapıcam hadi bakalım dualarınız beklenir umarın yer

yerse ayşenura hediye yollıcam adak yaptım...amannnn herkese yollıcam söz yeterki yesin hadi bakalımmmmmm:Saruboceq:

yer tatlı prenses annesi kandırmanın yollarını değiştir bakalım o kuzucuk annesine naz yapıyor teyzesine gel gel diyen kuzu o annesini parmağında oynatmaya çalışıyor

canlarım nasılsınız özledim valla sizleri neler yapıyonuz küçük prenseslerimiz nasıl

merhaba edacım. nurun burnu tıkalı teyzesimafoldumbensen nasılsın canım..yumicim ben reklamla kandırıyorum..diğer türlü başını hep başka taraflara çeviriyor..balık yağı aldım dün zingomega bugün ona başladık..siz kullanıyomusunuz..

canım arzucum iyiyim sen nasılsın bitanem ayşenurumada geçmiş olsun kıyamaz öznur teyzesi onaaa allah acil şifalar versin küçük prensesimizea.s.a.s.:Saruboceq:

arzu cum burnu için fizyolojika giffer serum fizyolojik yap otri bebe brurn cihazı var birde otrivelle pediatrik diye sprey bir dene istersen

otrivelle pediatrik denedim ama pek faydasını görmedim..dr.bize fizyolejik serum suyu önermişti onu kullanıyorum canım..o daha ii geliyo..edacım dileğin için sağol tüm bebişler ii olsun inşallah:Saruboceq:

biz 4 aylıktan beri seven seas portakallıyı kullanıyoruz.Bu arada kocaman olmuş pııtırcık ne güzel gülmüş prenses yeni fotoğrafında
canlarım nasılsınız özledim valla sizleri neler yapıyonuz küçük prenseslerimiz nasıl
iyiyiz çok şükür bizde koşturmaca devam.
yerse ayşenura hediye yollıcam adak yaptım...amannnn herkese yollıcam söz yeterki yesin hadi bakalımmmmmm:Saruboceq:
inşallah bitirmiştir mamasını minik kuzumuz

bu foto eski fotosu canım 5 ay kadar önceki hali..yeni fotoları mak.da son hali daha değişik teyzeleri büyüdü biraz daha..opuyorumnanaktan

bu foto eski fotosu canım 5 ay kadar önceki hali..yeni fotoları mak.da son hali daha değişik teyzeleri büyüdü biraz daha..opuyorumnanaktan
o zmaan yeni fotolarını bekliyoruz nur prensesin yer teyzesi ondan sonra onlarıŞeniz:ecrin_bebek:

kızmadık yahuuuuuuuuu....hemen de şirketi kurmuşunuz beril derin ebrizm AŞ... ne kızcam ben kendime yumurtalı patates yapıp yedim ohhhopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…