Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
bu foto eski fotosu canım 5 ay kadar önceki hali..yeni fotoları mak.da son hali daha değişik teyzeleri büyüdü biraz daha..opuyorumnanaktan

kız cadııııııııııı koş annenin çekmecelrini karıştır hadiiiiiiiiiii:roflol::roflol:gamyoncuiremsualkisalkisalkislülülülülülükaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:dilcikar:

bizde arzunun başına iş açıyoruz sürekll, yaramazlık öğütlüyoruz

dur birazda berile söyliyim akşam çok güzel çizgi film var syret berilcim bütün gece otur annende işe giderken uyusun....derinde yemek yemeyip yayamazlık yapsın ...ayyyy yok uslu olun bence kızlarrrr...bak valla yemek yaparım hepinizeakannehir

Hepinizin bayramı kutlu olsun arkadaşlarım. Yavrularımızla sağlıkla geçireceğimiz nice bayramlar yaşarız.

berilin fiztoterapisi var benden bu akşamlık bu kadar öpüyorum hepinizi.

ayşenur cuuummm anneni üzme yayamazlığı azalt...buda hiç eğlenceli olmadı be arzucumkaydirigubbakcemile3

bizim kızlar ankarada buluştu öpüştüüüü koklaştııııııı ve de yayamazca ağladııııııııııııııııııııı....beril ebru yumy derin....sıcacaık bir sevgi bağı..işte budur

memleketime döndüm yumy cim canım arkadaşım beni evinde ağırladı malesef çok uzun saatler geçiremedik beril in randevuları çok sıkışıktı çünkü zahmetler vermişim canım arkadaşıma çok hazırlık yapmış bize binlerce kez teşekkürler. yumy cim öyle sıcak öyle kibar öyle zarif arkadaşım ki hiç yüzyüze görüşememiş olduğumuz değil yıllardır hep bir aradaymışız gibi hissettirdi evinde kızımın huysuzluklarından ve kötü alışkanllıklşarımızı yapmaktan bile çekinmedik.Derin i sorarsanız dünyalr güzeli bir prenses mis kokulu küçük kuzum uykusunuda böldük kuzumun ağlangaç beril yüzünden bu görüşmelerin çok daha fazla olmasını diliyorum

Canım ne güzel bir buluşma gerçekleştirdiniz. Burada kurulan dostlukların bu şekilde ilerlemesi çok mutluluk verici. Berilciğin sonuçları nasıl canım. İnşallah umutlu güzel haberler almışsınızdır.

çok mutlu çok farklı haberlerle dönmedik açıkçası mehtapçım. Berildeki etkilenme çok geniş boyutta burdakilerde benzer cümleler kullanıyorlardı hep bizede biraz daha yumuşatarak söylendiğinden dahamı rahat davranıyorduk bilmem.duyularında çok fazla kayıp var görmede kaybımız var bunu beyin geliştikçe kendi kendisini tolere edebilir boyutta. motor gelişimi zaten geri ama duyular olmayınca motor gelişiminin gelişmesi söz konusu değilmiş rotamız değişecek bu durumda fizik tedavimiz şekli değişecek. Faydası olmadımı oldu gitmemizi ama söylenenler bizim daha önceden duyduklarımız bu işin tedavisi yok kullanılmyan aktif olmayan hücrelerin uyarılarak ölü hücrelerin görevlerinin bir kısmını üstlenmesi için uyarmamız gerekiyor bunun içinde çok uzun çok zor bir yolumuz var sabırla beriilin gelişimine desteklenmesi gerekiyor ama öyle çok güzel hedefler beklemeyin her şeye hazırlıklı olun yapamadığı şeyler mutlaka olacaktır deniyor.

Canım daha önce bahsetmiştim gerçekten fizik tedavi ile inanılması güç sonuçlar elde edilebiliyor gelişimi açısından. Ne kadar erken başlanırsa gelişimi o kadar iyi olacaktır. Sevindirici olan ne olduğunu tam olarak anlayabildiniz bundan sonra tedaviye daha rahat yön verebileceksiniz. İnşallah gelişimi çok daha güzel olacak Beril'ciğin. İnşallah bu emeklerinizin karşılığını alırsınız canım ve inşallah Berilcik çok büyük ilerlemeler kateder.

çok teşekkürler mehtapçım inşallah dediğin gibi iyi düşünüp iyi şeyler karşımıza çıksın

prenses beril arkadaşı kuzu derine gelmişşşşşşşşşş gelmişte tyezesi onu yemişşşşşşşşşşşşşşş çok tatlıymışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş aşkım benimmmmmm çok özledim ikinizide

hoşgeldiniza.s.:ecrin_bebek: ne yaptınız canım..dr..seni güçlendirecek şekilde sonuç vermedi sanırım.. ama sen hep güçlü ve umutlu ol canım..Rabbim büyük, bişeyi çok istersen ve istemekten vazgeçmez inancını kırmazsan gönlünde ki olur canım..berilim olabileceğinin en iyisi olur annesi.azimlidir pamuğum..sağlıklı olur inşallah canım.sen moralini bozma..yapılan hiçbirşeyde boşuna değildir..iyiki gitmişsin canım..oturduğun yerde şifa bulunmuyo..aramak gerekiyo..sonuç ii olur inşallah canım..yumiyle görüşmüşsünüz çok sevindim..nereden nereye. hayat...insana neler gösteriyo.herşey bir sebeb işte..netten dostluğa..öpüyorum kızlar pamuklarımıda çok öptüm..

cadıyıda getirde bir yiyim saçını başını yolıyım onun berili nasıl yedim tontiş panta montik sıktı teyzesi işteeeeeeee etir nuruda ayaklarını koparıyım onun bi bekliyorum hepinize kapım açık

teyzesi bütün bebekleri yerrrrrrrrr anneleriiiiii berkay beril ufuk idil ata ayşenurrrrrrropuyorumnanaktan

ayşenur koş annenin mutfakta cezvesi var onu alda gel koşşşşş..oğlanlarda ısırırııııııımmmmmmmmmm

bak ebrizme sorun valla bizde böyle işinize gelirse yedirmezseniz bebişleri gelmeyinlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…