hoşgeldiniza.s.:ecrin_bebek: ne yaptınız canım..dr..seni güçlendirecek şekilde sonuç vermedi sanırım.. ama sen hep güçlü ve umutlu ol canım..Rabbim büyük, bişeyi çok istersen ve istemekten vazgeçmez inancını kırmazsan gönlünde ki olur canım..berilim olabileceğinin en iyisi olur annesi.azimlidir pamuğum..sağlıklı olur inşallah canım.sen moralini bozma..yapılan hiçbirşeyde boşuna değildir..iyiki gitmişsin canım..oturduğun yerde şifa bulunmuyo..aramak gerekiyo..sonuç ii olur inşallah canım..yumiyle görüşmüşsünüz çok sevindim..nereden nereye. hayat...insana neler gösteriyo.herşey bir sebeb işte..netten dostluğa..öpüyorum kızlar pamuklarımıda çok öptüm..
teyzesi bütün bebekleri yerrrrrrrrr anneleriiiiii berkay beril ufuk idil ata ayşenurrrrrrropuyorumnanaktan
ayşenur koş annenin mutfakta cezvesi var onu alda gel koşşşşş..oğlanlarda ısırırııııııımmmmmmmmmm
bak ebrizme sorun valla bizde böyle işinize gelirse yedirmezseniz bebişleri gelmeyinlmaz:
yumy de bakıcı var arkadaşlar bakıcıya örnek olmaması açısından tv ve bilgisayara dokunmuyor geceleri vakit buldukça girip bizlerle paylaşımlar yapıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?