Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

çok sağol arzucum desteğin için yapacaklarımı ben yapayımda vicdanım rahat etsin en azından koşmadım demiyeyim. Her şey allahtan mutlaka bir sürü nedeni var ama yaradanım bunlara ol demeseydi olmazdı şükredik kızım yanımda nefes alıyor demekten başka şansım yok mücadeleye devam. yumy le görüştük haklısın nereden nereye sımsıcak biri yumy en zor anlarımdan biriydi ona gittiğim dakikalar ama gülen yüzü her şeyi unutturdu bir an olsun Derinciğimide görmeniz lazım prenses çok tatlı bir bebiş

onlarda öyle teyzesinin yemelerine bayılıyorlar zaten sana her şey serbest arkadaşım

yumycim yemeden olurmu
olmaz tabi bebişler alıştı yenmeye.....
canım benim çok şekersin............

ben turkiyeye bir geleyim hepinizin kapisini tek tek calacamopuyorumnanaktan
artik kacacak yer ariyacaksiniz bendenlülülülülülü

ben neden bugüne kadar yazmamışım ki zemuszemusyeni gördüm sanki kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrrr..nasılsınız..minnoşlarım nasılar yaramazlık ne saffada sizi yoruyolar mı bakım bebişler

evettttttttttt ama tatlı yorgunluk canımmmmmmm...
herkesin günü mutlu gaçsinnnnnnnnn

bende soraya gibi beni yormasını yaramazlık yapıp evi dağıtmasını isterdim minik kuzumun

yumy de bakıcı var arkadaşlar bakıcıya örnek olmaması açısından tv ve bilgisayara dokunmuyor geceleri vakit buldukça girip bizlerle paylaşımlar yapıcak

inşallah kızına ii bakar..yumininde gözü arkada kalmaz..yabancı birine en değerli varlığını emanet etmek çok zor bi karar..dilerin istediği gibi biri çıkar yeni bakıcıvereliniortak

yumy de bakıcı var arkadaşlar bakıcıya örnek olmaması açısından tv ve bilgisayara dokunmuyor geceleri vakit buldukça girip bizlerle paylaşımlar yapıcak

çok iyi fikir walla..sengözlerimebaksanab
en iyisini yapıyor..inşallah istediği kriterlerde bir abladır kızına...
yumy bizide haberdar et canım..

yeni topik açmıştı yumy Derinin bakıcı günlüğü diye orda bazı sıkıntılarını sevinçlerini paylaşıyor. ıyi biri olsada bakan anneyiz biz kendimize göre bebeğimizle ilgili titizlendiklerimiz var ve kendi yaşam biçimimize göre kurallarımız bunu dışardan hiç tanımadığımız birine oturtmak hiç kolay değil. Benim bile zaman zaman oluyor emin ellerde annem de diye gönül rahatlığıyla bırakıyorum ma öyle anlar geliyorki beni büyüten yüce varlığım annemin bile bazı şeyleri ters geliyor.susayımmı düzelteyimmi diyorum. oda zaman zaman bana altttan göndermeler yapıyor ben şunu yapıcaktım istemezsin diye yapmadım ne yap dersen onu yaparım faklı bir şeyi asla yapmam diye oda benden çekiniyor ama bir şekilde idare edicez her kez hoşgörülü davranarak

günaydın kulübümüzün güzel anneleri ve minik çıtır kuzuları hepinizi çok öpüyorum

merhaba kızlar...nasılsınız..prens ve prenseslerim nasıllar..öpüyorum hepsiniŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…