Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
merhaba arkadaşlar bende prematüre annesiyim kasım anneleri topiğindeyim sıksık aslında ama artık sizinlede konuşup fikirlerinizi almaya ihtiyacım var benide aranıza alırmısınız lütfen.

benim kızım 29 haftalık dünyaya geldi preaklempsi den dolayı
35 gun küvezde kaldı şuan 3 ay oldu doğalı düzeltilmiş yaşıda 1 aylık
allaha şükür kontrollerımız ıyı gıdıyo şuanda maşallah.

hoşgeldin aramıza canım tabiki memnuniyetle kabul ederiz senide aramız. prematüre bebek büyütmenin ne demek olduğunu ancak yaşayanlar bilebilir. sağlığın çok şükür iyi minik kızının inşallah hep böyle sağlıkla kollarında büyür inşallah.

Bende Preaklemsi nedeniyle erken doğum yaptım

inşallah canım allah hepimizin bebeklerine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.
senin bebeğin ne kadarlık oldu şuanda peki

hoşgeldin canım.. umarım kızının sağlık durumu iyidir..
bende 33 haftalıkken erken membran rüptürü (suyum geldi)
nedeni ile doğum yaptım.. oğlum şuan 4.5 aylık..
herşey iyi gidiyor ama ilk zamanlar çok zordu çokk..

hoşbulduk canım
evet ilk zamanlar gerçekten cok zordu 1800 gr dı eve ilk getırdığımızde herkes ayyy bu ne diyodu ama şimdi cok tatlı bır bebek oldu.ben işe başladım artık annem bakıyo yavruma.:sinifsinif:

ya bişi sorcam arkadaşlar
bız preaptamil kullanıyoruz kızım şuanda 3 aylık düzeltilmiş yaşıda 1 aylık acaba bu mamaya daha ne kadar devam edeceğiz aynı zamanda anne sütüde veriyorum tabi

ya bırde ben kızıma daha hiç su vermedım vermek gerekıyomu mama verıyorum ya o yuzden sorayım dedım sizlere.

ben vermiştim açıkçası bazı dr lar ver diyor bazıları verme diyor benim sütün damla şeklindeydi çok çok yetersiz olduğundan ben verdim hala kızım suyu çok seviyor

ya bırde ben kızıma daha hiç su vermedım vermek gerekıyomu mama verıyorum ya o yuzden sorayım dedım sizlere.

canım Allah yardımcınız olsun oncelıkle,tabı doktorlar daha ıyı bılır ama bızım bır arkadas bebege ek gıdaya baslamıstı mama verıyordu sadece duzgun uykusu olan cocuk uyumamaya baslamıs sureklı aglıyomus.Arkadasım cocuga hıc su vermemıs calısıyor kayınvalıdesı bakıyor oda dusunememıs suyu vermısler neysekı cocugun o aglaması falan kesılmıs.Susuz bırakmamak lazım anne sutu karsılıyor galıba ama mama aynı etkıyı yaratmıyo yakılması ıcın su gereklı sanırım

ya bişi sorcam arkadaşlar
bız preaptamil kullanıyoruz kızım şuanda 3 aylık düzeltilmiş yaşıda 1 aylık acaba bu mamaya daha ne kadar devam edeceğiz aynı zamanda anne sütüde veriyorum tabi

Canım ben de 28 haftalık doğum yaptım. Mama konusunda en doğru bilgiyi doktorun verecektir ama karşılaştırman açısından söyleyeyim. Biz Aptamil 1'e düzeltilmiş 2 aylıkken başladık. Miniğini sağlıkla büyütmeni dilerim.

canım çok teşekkür ederim öyleyse bizim daha var şuan düzeltilmişe göre 1 aylık kızım bır dahaki ay kontrolünde sorarım ozamanda 2 aylık olmuş olur kızım.Miniklerimiz sağlıcakla büyüsünler inşallah.

bizim dr.umuz< 3 kiloyu geçince başalayın demişti aptamil 1 e.bizde öyle başladık canım.

bizde mamayı 2 ögün verince doktorumuz günde yarım çay bardağı su verebilirsin dedi.
20 yada 30 cc içiyor bazende 5 cc.. susyınca içiyorlar işte..zaten çok terliyor oğlum..

arkadaşlar yılbaşından sonra katıya başlayacağız (doktorumuz dedi)
ben dün bahçemizdeki son nar'ı koparmak zorunda kaldım (kargalar dişlemiş)
yılbaşından sonra oğlum için saklıyordum..neyse
ama dün 2 diş narı elimle çay kaşığına sıkıp ata'ma verdim..
önce suratını hafif birşekilde değiştirdi, sonra hüplettiiiiiii
zaten nar da çok tatlıydı...
napim bunu için doktor aranmaz yaniii (nar vereyimmi diye))

oğlumun, cannımın ilk gıdası NAR olduuuuu

Hadi bakalım maşallah İnşallah sebzeleri çok sever. Berkay sebze çorbalarını pek sevmiyor.

soraya ebrizm inş sizinkilerde yorar sizi en yakın zamanda

bu arada yumy bakıcı bulmuşmu sonunda ayy sevindim bak şimdi inş içine sinen bi bkıcı bulmuştur

sevgili arkadaşlar merhaba hepinizi çok özledimmmmmmmmmmm küçük kızlar ve küçük oğlanları kocaman öpüyorummmmmmmmmmm sizleride kucaklıyorum bakıcı evdeyken tv ve neti açmıyorum o yüzden sizden uzak kalıyorum ama hep aklımdasınız beni unutmayın derin bakıcı yüzünden biraz huysuzlaştı daha alışamadı...bakalım öyle uğraşıyoruz işte....kendinize ve bebekler çok iyi bakın

yumy inş içine sinen bi bakıcı olur nınım ataya narmı verdin ohhh afiyet olsun paşaya zaten nar doğal antibiyotik içmesi çok iyi katı gıdalara geçeceksen sormana gerek yok nar vereyimmi diye bence tabi ben daha ek gıdalara geçmeden veriyodum domates yalıyodu elma falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…