Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
çok teşekkürler canım koşuşturup evde cam eşyaları kırdığını görmek istiyorum

onlar neleri yenip bu zamnalra geldiler o günleride görmen yakındır ALLAHIN izniyle hatta off beni çok yoruyo herşeyi karıştırıyo diyeceksin

onlar neleri yenip bu zamnalra geldiler o günleride görmen yakındır ALLAHIN izniyle hatta off beni çok yoruyo herşeyi karıştırıyo diyeceksin

ah desem beril yüzünden koşturmaktan bayıldım diyebileceğim günleri görebilsem

inş görürsün ama öyle olmasa bile onların yaşamaları zaten büyük mucize herbiri 1 kilolardan bugünlere geldiler onların çektiyi acıları gösterdikleri direnci bizler gösterebilirmiydik diye düşünüyorum ama inş ALLAHIN izniyle o günleride göreceksin herşey zamanla

İnşallah canım. Allah sana Berilciğin koşup oynayıp yaramazlık yaptığı günleri de gösterecek inşallah. Bu çok zor ama üzülerek kendini yıpratmamaya çalış. Sen herşeyden önce Beril için güçlü olmalısın. Tedavisi devam ediyor. İnşallah bu terapilere kısa zamanda güzel yanıtlar verir.

merhaba kızlar nerelerdesiniz...bebişler nasıl oldu sağlıkları iyi olmuştur inşallah..benim kızımında dünden beri ne yerse çıkarıyor..hastaneye gidiceğiz birazdan..çocuk büyütmek çoooooook zor..özellikle sağlık sorunu oolduğunda.

ayy bebişlerinize çok geçmiş olsun anneleri rabbim şifa versin herbirine

Geçmiş olsun canım. Hastalık olunca zor gerçekten. İnşallah biran önce atlatır.

Bu arada kızlar yumy den sonra ebrizm de kayboldu. Ebrizm iyisinizdir umarım. Nerelerdesiniz bize güzel haberler getirin.

kaybolmadım burdayıııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm hepinizi çok özledim öpüyorum malum bakıcıyla uğraşıyorummmmmmmmmmmmm............e mail den bana ulaşın unutmayın biziiiiiiiiiiii kızlarrrrrrrrrrr

günaydın arkadaşlar dün yoktum daha doğrusu işe bile gelip gittim 2 defa. Yeni fizyoterapistimiz berilin topuklarında ve tabanlarında şekilsek bozukluklar oluşmaya başladı dedi bir ortopediye göstermemizi önerdi dün sabah gittik ve tanı doğru grafo diye protezler varmış destek protezleri onlardan kullanması gerekiyormuş ölçü aldırdık öğleden sonra bakalım yapılacakta beril buna nasıl alışıcak nasıl kullanıcaz bilmiyorum. bu aralar fazla derdim var bir dokunsanız bin duyabilirsiniz.

inşallah hasta bebişlerimiz iyileşir bu gün cuma her şey iyi olur inşallah

canım ebrizim üzülme güçlü ol..
en azından derde çare var canım..
berilcik ilerde sorun çıkmaması için giymek zorunda..
biliyorum zor olacak ama....
canım sen bunuda üstesinden gelirsin..
biz anne değilmiyiz, konu yavrumuz olunca akan sular durur...

Canım bebeklerimize ufacık bişey olduğunda bile gözümüz dünyayı görmez oluyor. Sana üzülme diyemiyorum ama hep güçlü olmaya çalış. ınsan başına gelince "neden ben? neden benim çocuğum? "diye düşünüyor ama isyan etmeden bu problemi atlatacağınıza inanıyorum. Şöyle düşün ya geç farkedilseydi? Şekil bozukluğu daha oluşmaya başlarken farkedildi ki- oda protezle düzelecektir. "Allah Berilciğimize sorunları aşma gücü versin inşallah koşarak boynuna annaciğim diye sarılsın."

canım beril ciiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm umarım sağlıklı günler hep seninle olur ve pek yakında gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…