kızlar ebrizm berilcim soraya arzu mehtap ve adını şu an yazmadığım kızlar ve oğluşlarımmmmmmmmmmmmm hepinizi çok özledimmmmmmmmm pek iyi olduğumu söyleyemiyeceğim endişelerle boğuşup duruyoruz işte
kızlarrrrrrrrrr minil oğluşlarrrrrrrr ve cici anneleri hepinizi çok özledi,m nasılsınız ne yapıyorsunuz
kızımın son halleri ve gözlüklü halini ekledim arkadaşlarım. Çirkin kızımı görebilirsiniz :)))))
Canım benim çok şekermiş Berilcik gözlükleri de pek yakışmış. Allah analı babalı büyütsün; biran önce sağlığına kavuştursun miniğimizi.
teyzesi gözlüğünü yer berilin elini ayağını ısırıp koparırrrrrrrrrrrrrrrr.....tabi diğer oğlanlarıda unutmayalımmmmmm zavallı derin çok mutsuz bence tembel bakıcısaıyla
ne cirkini kiz dunya guzeli masallah beril cok tatli allah saglik sihhat versin bir an once annesi cokda iyi oturuyor ebrucum oyle boynunu guzel tutuyor yani resimde oylle gorunuyor cok tatli prensesimiz cooook:1hug:kızımın son halleri ve gözlüklü halini ekledim arkadaşlarım. Çirkin kızımı görebilirsiniz :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?