Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
günaydın benim canım arkadaşlarım bu aralar çok katılamaıyorum malum beril in peşide koşturuyorum hepinize dua ve iyi dilekleriniz için sonsuz teşekkürler. Dün beril le heyet raporu için hastanede süründük resmen . Özel eğitime gidiyor ya beril onu devlet destekli halledebilmemiz için heyet raporu alınması gerekiyor ve işlemleri o kadar uzun ve zahmetliki ağustosun son haftası başvuru işlemlerini yaptık ordan oraya atıyorlar 15-20 gün sonrasına gezip duruyoruz bütün servisleri.Dünde heyet komisyonu için randevu verildi zannettim ki saat verilince gidicez bizi alıcaklar öyle değilmiş 13 te gelin diye her keze deniyormuş. Tüm hastalar domuz griplisinden ameliyatlısına kadar bebeğinden 90 yaşına kadar olanlar aynı koridorda saatlerce ayakta bekletilip tek tek içeri alınıyor.Bebek var kucağımızda rica etsek bekletmeseniz dediysekte yok sıranız dediler 3.5 saatlik bir beklemeden sonra sıramız geldi heyetin sorunlarını yanıtladık ve bitti kızıma bakmadılar bile ve ben o mikroplu ortamda bekletmek zorunda kaldım kuzumu.Neyseki sorun çok çıkartmadılar 1 ay sonra gelin raporunuzu alın dediler 5 ayda ancak rapor çıkartılıyor.Atlattık inşallah bu hezimeti. Ancak şöyle bir şey var toplam ayda 12 saatin % 80 ini devlet karşılıyor ama buda haftada bir gün demek . Berilin haftada en az 2 yada 3 kez fizyoterapi alması gerektiğini söylüyor dr muz gerisi bizden hastalanmak için bile zengin olmak gerekiyormuş malesef

Maalesef canım bizim sosyal güvenlik sistemimiz işte bu kadar çalışıyor. Bir de hiç utanılmadan 3 çocuk yapın deniliyor. Allah yardımcın olsun canım. Maddi manevi zor bir dönem ama sözkonusu bebeklerimiz olunca her türlü fedakarlığı yapıyoruz işte. Yeter ki onların gülen gözleri hiç solmasın.

öyle tabi mehtapçım. Atıp tutmaya gelince tv lerde bilmiş bilmiş konuşuyorlar ya yok üçüz bebeklerin tüm masraflarına ödenek çıkıyor yok her tür hastalığın tedavisi devlet tarafından karşılanıyor millet te buna inanıyor bana diyorlarki ya ne masrafı yapıyorsunuz ssk nız var hastanelere gidiyorsunuz. Öyle uzmanlara kalırsa oooh her şey toz pembe tv lerde konuşuluyor ama işin içine girilince öyle değil.Allah bizlere güç kuvvet versinde çalışıp çocuklarımıza en iyisini vermeye yetebilelim

ebrucum gercekten durumunuz cok zor evet turkiyede en iyisi her zaman para ile oluyor cok zor bir sey
mesela hollandada simdi ozel kresler var bizim gibi cocuklari oraya goturuyorsun ve kreste butun gun cocugunla ilgileniyorlar orda fizyoterapisi ile devam ediyor bide devlet karsiliyor herseyini
ozurlu bir cocugun olunca evin icindede bir suru yardim ediyorlar mesela evin icinde meriven varsa asansor filan koyuyorlar tekerlikli sandalye filan her sey devletten gercekten kendimi bu konuda cok sansli hissediyorum berilin fizik tedavisi gercekte cok siki imis ufuk iki haftada bir fizik tedavi almasi gerekiyor acaba bizimki mi az

berilin yaşı büyük canım bence ondan 14. ayına girdi çünkü ve geç başladık fizyoterapiye

kızlar ebrizm berilcim soraya arzu mehtap ve adını şu an yazmadığım kızlar ve oğluşlarımmmmmmmmmmmmm hepinizi çok özledimmmmmmmmm pek iyi olduğumu söyleyemiyeceğim endişelerle boğuşup duruyoruz işte

Endişelerin bakıcı kaynaklıysa zor tabi canım. Hala Derin'in düzenini kavrayamadı sanırım. Zaman da daralıyor. İnşallah Derin bu geçiş sürecinde çok hırpalanmaz.

kızlarrrrrrrrrr minil oğluşlarrrrrrrr ve cici anneleri hepinizi çok özledi,m nasılsınız ne yapıyorsunuz

kızımın son halleri ve gözlüklü halini ekledim arkadaşlarım. Çirkin kızımı görebilirsiniz :)))))

Eklentiler

• $100_3851.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 39
  • $100b3760.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 44
  • $100b3740.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 29
kızımın son halleri ve gözlüklü halini ekledim arkadaşlarım. Çirkin kızımı görebilirsiniz :)))))

Canım benim çok şekermiş Berilcik gözlükleri de pek yakışmış. Allah analı babalı büyütsün; biran önce sağlığına kavuştursun miniğimizi.

Canım benim çok şekermiş Berilcik gözlükleri de pek yakışmış. Allah analı babalı büyütsün; biran önce sağlığına kavuştursun miniğimizi.

çok teşekkürler mehtapçım içten dileklerine minnetarım. gözleri her zaman bu kadar düzgün değil bazen iki göz birden içe iyice kayıyor bir süre öyle kalıyor öyle olan fotoğraflarıda var ama yayınlamadım burda açıkçası. Aslında gözlerini hiç takmıyorum hep şaşı olsun da zekası yerinde olsun koşup oynasın tek istediğim o

teyzesi gözlüğünü yer berilin elini ayağını ısırıp koparırrrrrrrrrrrrrrrr.....tabi diğer oğlanlarıda unutmayalımmmmmm zavallı derin çok mutsuz bence tembel bakıcısaıyla

teyzesi gözlüğünü yer berilin elini ayağını ısırıp koparırrrrrrrrrrrrrrrr.....tabi diğer oğlanlarıda unutmayalımmmmmm zavallı derin çok mutsuz bence tembel bakıcısaıyla

KIyamam ben prensesime alışamıycak sanırım oyun falanda oynatmıyormu benim kuzuma soğuk nevale kadın

ay ne biliyim oynatıyor güya ama ters bişeyler var tembek bu hayatım para için çıkmış yola iş olarak görmüyor bu yaptığını bence ihtiyaçtan...işine gücüne hakim değil öyle oluncada tembel tembel dolanır durursun ortalarda

ne cirkini kiz dunya guzeli masallah beril cok tatli allah saglik sihhat versin bir an once annesi cokda iyi oturuyor ebrucum oyle boynunu guzel tutuyor yani resimde oylle gorunuyor cok tatli prensesimiz cooook:1hug:

anlık görüntüler hep yakalıyorum canım o kadar iyi değil duruşları ilgilenmiyor etrafla oturduğunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…