ebrizim canımsen refkelsoloji diye bi tedavi yöntemini duydun mu..ben bugün duydum tv de.. seninle paylaşmak istedim fizyoterapiyle birlikte uygulanıyomuş..konuşamayan ve yürüyemeyen çocuğun biri 6 ayda tedavi sonucu hem konuşup hem yürüyo..
beril için bi araştır istersen canım..çok faydalıymış..
ebrizm inş zamanla herşey yoluna girer rabbim şifasını versin tez zamanda ayaklanır inş bu durum zor biliyorum ama atlatır atlatacakda herşey ALLAHTAN
Berille ilgili yeni gelişmeleri aktarayım size arkadaşlarım. BErlin c tesi günü izmirdeki dr muzda nörolojik muayeneleri vardı. Ankaradaki dr dan yada drmuzun önceki aylarda söylediğinden farklı şeyler duymadık. Sadece gözlerinin görmemesi beynin görme merkezindeki hasardan kaynaklanıyor olması nedeniyle beyni zorlayıp uyarım çalışmayan hücreleri aktif hale belki getirebiliriz diye sürekli zorlayıp göz kapatmayla uyaralım dendi hemen o gün gözlük ve göz kapatma lastiği ediindik ve başladık tedaviye bir ara resmini eklerim gözlüklü şirin böceğimin resimlerini. çarşamba günüde ayalklarına takılacak protezler gelicek sanırım bakaım daha nelere katlanıcak küçük prensesim
ahh yavru kuş daha doğar doğmaz yavrucaklar neler çekiyo ama napalım herşey onların sağlığı geleceyi için inş bu tedaviler berilcike iyi gelir bi an önce ayaklanırda annesini yorup peşinde durmadan koşturur dualarımı herbirinizin bebişiyle sizde benim kızım için edin bi müslümanın diyer bi müslüman için ettiyi duaları yüce rabbim geri çevirmezmiş
tabiki bende ecrin için çok dua edicem ve ediyorumda sağlıkla hep annesinin kollarında büyüsün inşallah
çok saol teyzesi benim kızımnda kalbinde üfürme var demişti doktor erken doğuma bağlı küçük bi delik var kapanma ihtimali yüksek demişti şubatta gene kontrolümüz var hep içimde o inş geçmiştir diye ama rabbimin bugünlerine şükür bende herbirimizin kuzusu için sürekli dualar ediyorum yüce rabbim dermansız dert vermesin ve bütün hamileler inş 40 hafta sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıklı bebekler doğursunlar
Berille ilgili yeni gelişmeleri aktarayım size arkadaşlarım. BErlin c tesi günü izmirdeki dr muzda nörolojik muayeneleri vardı. Ankaradaki dr dan yada drmuzun önceki aylarda söylediğinden farklı şeyler duymadık. Sadece gözlerinin görmemesi beynin görme merkezindeki hasardan kaynaklanıyor olması nedeniyle beyni zorlayıp uyarım çalışmayan hücreleri aktif hale belki getirebiliriz diye sürekli zorlayıp göz kapatmayla uyaralım dendi hemen o gün gözlük ve göz kapatma lastiği ediindik ve başladık tedaviye bir ara resmini eklerim gözlüklü şirin böceğimin resimlerini. çarşamba günüde ayalklarına takılacak protezler gelicek sanırım bakaım daha nelere katlanıcak küçük prensesim
Çok teşekkürler mehtapçım. boyutları büyük diye yüklemedi az önce miiğimin yeni fotoğraflarından gözlüklü halinide yükliycem küçültebilirsem.İnşallah yapılan tedavilere güzel cevap verir Berilcik. Erken dönemde uygulanan tedaviler gerçekten büyük ilerleme sağlıyor canım. İnşallah Berilcik de iyi olacak. Minik prensesin yeni fotoğraflarını bekliyoruz.
çok saol teyzesi benim kızımnda kalbinde üfürme var demişti doktor erken doğuma bağlı küçük bi delik var kapanma ihtimali yüksek demişti şubatta gene kontrolümüz var hep içimde o inş geçmiştir diye ama rabbimin bugünlerine şükür bende herbirimizin kuzusu için sürekli dualar ediyorum yüce rabbim dermansız dert vermesin ve bütün hamileler inş 40 hafta sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıklı bebekler doğursunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?