Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim gerçekten canım çok sıkkın bazen taşıyamıyorum bu kadar şeyi deliliğe vurup gülüyorum ama gülerken içimin nasıl acıdığını bilemezsiniz

ebrizm inş zamanla herşey yoluna girer rabbim şifasını versin tez zamanda ayaklanır inş bu durum zor biliyorum ama atlatır atlatacakda herşey ALLAHTAN

ebrizim canımsen refkelsoloji diye bi tedavi yöntemini duydun mu..ben bugün duydum tv de.. seninle paylaşmak istedim fizyoterapiyle birlikte uygulanıyomuş..konuşamayan ve yürüyemeyen çocuğun biri 6 ayda tedavi sonucu hem konuşup hem yürüyo..
beril için bi araştır istersen canım..çok faydalıymış..

hemen araştırıcam arzucum çok teşekkürler

ebrizm inş zamanla herşey yoluna girer rabbim şifasını versin tez zamanda ayaklanır inş bu durum zor biliyorum ama atlatır atlatacakda herşey ALLAHTAN

inşallah canım çok teşekkürler hepinizin dualarına ihtiyacımız var

Berille ilgili yeni gelişmeleri aktarayım size arkadaşlarım. BErlin c tesi günü izmirdeki dr muzda nörolojik muayeneleri vardı. Ankaradaki dr dan yada drmuzun önceki aylarda söylediğinden farklı şeyler duymadık. Sadece gözlerinin görmemesi beynin görme merkezindeki hasardan kaynaklanıyor olması nedeniyle beyni zorlayıp uyarım çalışmayan hücreleri aktif hale belki getirebiliriz diye sürekli zorlayıp göz kapatmayla uyaralım dendi hemen o gün gözlük ve göz kapatma lastiği ediindik ve başladık tedaviye bir ara resmini eklerim gözlüklü şirin böceğimin resimlerini. çarşamba günüde ayalklarına takılacak protezler gelicek sanırım bakaım daha nelere katlanıcak küçük prensesim

ahh yavru kuş daha doğar doğmaz yavrucaklar neler çekiyo ama napalım herşey onların sağlığı geleceyi için inş bu tedaviler berilcike iyi gelir bi an önce ayaklanırda annesini yorup peşinde durmadan koşturur dualarımı herbirinizin bebişiyle sizde benim kızım için edin bi müslümanın diyer bi müslüman için ettiyi duaları yüce rabbim geri çevirmezmiş

inşallah canım helede annelerin ettiği duaların kabul olunacağına inanıyorum

tabiki bende ecrin için çok dua edicem ve ediyorumda sağlıkla hep annesinin kollarında büyüsün inşallah

tabiki bende ecrin için çok dua edicem ve ediyorumda sağlıkla hep annesinin kollarında büyüsün inşallah

çok saol teyzesi benim kızımnda kalbinde üfürme var demişti doktor erken doğuma bağlı küçük bi delik var kapanma ihtimali yüksek demişti şubatta gene kontrolümüz var hep içimde o inş geçmiştir diye ama rabbimin bugünlerine şükür bende herbirimizin kuzusu için sürekli dualar ediyorum yüce rabbim dermansız dert vermesin ve bütün hamileler inş 40 hafta sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıklı bebekler doğursunlar

Üfürüm Berkay'ın da vardı canım. Ama hiç merak etme büyüdükçe kapanıyor. Zaten zamanında doğmuş 4 bebekten birinde o üfürüm olurmuş. İnşallah Ecrin'inki de artık kapanmıştır.

İnşallah yapılan tedavilere güzel cevap verir Berilcik. Erken dönemde uygulanan tedaviler gerçekten büyük ilerleme sağlıyor canım. İnşallah Berilcik de iyi olacak. Minik prensesin yeni fotoğraflarını bekliyoruz.

Çok teşekkürler mehtapçım. boyutları büyük diye yüklemedi az önce miiğimin yeni fotoğraflarından gözlüklü halinide yükliycem küçültebilirsem.

Ecrinciğim o konuda aşmıştır inşallah sıkıntısını. Bir dahaki kontrolde hiç bir şeyi yok diye haberler verirsiniz ecrininde Berkayında

insallah kalbindeki kucuk delik kapanmistir melegin saglikli bir sekilde hayatini surdurur

ebrucum cocuklarimiz ne kadar zorlu bir donem den geciyorlar demi yaa cok uzuluyorum berilede yavrularimiza allah acil sifalar versin omurleri hastane koselerinde geciyor artik iyi olsunlarda artik cile cekmesinler
ayaklarindaki protezler ne icin yurumeye tesvik icinmi?

selam kızlar............rabbım acıl sıfalar versın herkesın bebışıne........bende üç kızımı beklıyorum ınş saglıkla gelırler bılıyosunuz zaten ve bılgılerınız ıçın cok sagolun
mecbue canım benım 15 yasında evlendıkten üç sene kavustugum delıkanlı bı oğlıum var ............kardes dıye tuttusrdu yıllardır üç kayıptan sonra sımdı ınş üç kızımız gelır evımıze...........benım anlatmak ıstedıgım baska sey kızının üfürümü var dedın ya oğlumunda vardı ...........kapanmadı ve bıbuçuk yasında kardıyologa goturduk cok mukenmmel bı dr .........alman hastanesın o yıllarda yenı cıkan bı yontemle anjıyo ıle kapattı delığı.............cok şukurrhıç sıkıntı cıkmadı daha sonra ıkı kez kontrole cagırdı ..............gecen gun baktım altı yedı yıl olmuş kontrole gıtmedık normal bı kardıloga goturdum artık buyudu ..........dr baktı ıyı bıserı yok dedı ......kım yaptı amelıyatı deyınce yenı yontemın ılklerındenız dedım cok sukur ıyı sımdı ..........ınş sende gecmezse kı ınş gecer ama gecmezse uzulme sakın yenı yontemlerle kalbı açmadan kapatılır delık..............sonra astımıyla cok uğrastım ......ama sonra sızın yasadıklarınızı gorunce sabrınıza ve gucunuze hayran kaldım gercekten hastalıkları zor bebeklerın ...........rabbım kolaylık versın hepımıze........saglıklı guzel gunler ınş

ebrizim inşallah berilcik tedaviye cevap verecek..
erken tanı konulmuş..inşallah beril ve sen üstesinden geleceksiniz..
dualarım seninle ve diğer arkadaşlarımla...

mecbue canım üfürüm olan bebekler büyüdüklerinde kapanıyor canım..
benim bir arkadaşımın oğlunda vardı hemde 4 kilo ve normaş haftasında doğdu
onunda vardı geçti çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…