Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
resimde oyle cok iyi gorunuyor mesela guzel oturmus ve kameraya da bakmis hemde cok guzel bakmis benimde oyle resimlerim var goren bunun neyi var der halbuki anlik resimler dedigin gibi ama cok tatli berilcik insallah allah sagligina sihhatina kavusturur onu umudumuzu hic kesmiyoruz ama ben kendimi en kotuye hazirladim artik

kızımın son halleri ve gözlüklü halini ekledim arkadaşlarım. Çirkin kızımı görebilirsiniz :)))))

ben onun güzel gözlerini yerim..annesi benim yerime kocaman öp kuzumuzu...Şeniz
inşallah sağlığına kavuşacak annesi, koşacak yurüyecek bak görürsün....:1hug:

ben onun güzel gözlerini yerim..annesi benim yerime kocaman öp kuzumuzu...Şeniz
inşallah sağlığına kavuşacak annesi, koşacak yurüyecek bak görürsün....:1hug:

büyük bir zevkle öperim canım. çok teşekkürler iyi dileklerin için dualarınızda ne olur kızımıda unutmayın. Hep söylüyorum ben annelerin dualarının kabul olacağına inanıyorum

kizlar yarin ufugun omuriliginden sivi alacaklar ne olur dua edin yavruma cani yanmasin cok uzuluyorum

kızlarrrrrrrrr merhabaaaaaaaaaaaa anneleriiiiiiiiiiiiiii hollandaya türkiyenin 4 bir yanına sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrr beril cik ufukkkkkkk mehtapppppppppppppp kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrr

kizlar yarin ufugun omuriliginden sivi alacaklar ne olur dua edin yavruma cani yanmasin cok uzuluyorum
inşallah hiç hissetmeden bu günü atlatır ufukçuk. bize bilgi verirsen sevinirim süreyyacım
kızlarrrrrrrrr merhabaaaaaaaaaaaa anneleriiiiiiiiiiiiiii hollandaya türkiyenin 4 bir yanına sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrr beril cik ufukkkkkkk mehtapppppppppppppp kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrr

Can dostum bizde sana sevgi ve çok öpücük gönderiyoruz derinimide çok öpüyorum

merhaba arkadaşlar..nette sorun vardı..giremiyodum siteye..ebrizim berilim çoooook tatlı..bayıldım pamuğumaopuyorumnanaktan..maşallah çok sağlıklı ii görünüyor..dahada ii olucak inşallah..kızlarımızın yaşı birbirine yakın.nurla aralarında pek bi fark yok duruş olarak..prensesim çok güzel bi kız olucak..erkekler peşini bırakmıcak..sağlıklı kocaman bi kız olucak..ben buna gerçekten inanıyorum..berilimin gözleri cin gibi herşeyin üstesinden gelicek annesi..senin gibi bi annesi olduğu için çok şanslı..onun için verdiğin bu mücadele boşa çıkmıcak ebrizim..maşallah kızında baya bi ilerleme var..

çok sağol arzucum inşallah her şey iyi olur. oyunlar oynamaya başlarda nur prensesle bir araya getirip birlikte oynamalarını sağlarız.İLtifat içinde ayrıca teşekkürler inşallah her şeyin iyisini yapabiliyorumdur

bunu çok isterim canım..nurda çok sevinir..en yakın zamanda buluşalım artık canım..iltifat değil gerçek canım..çok fedakar bi annesin..maalesef en ufak bi sorunda baalar geri çekiliyor..herşeye anne koşuyor..Allah yardımcın olsun..gerçekten çok zor bni süreçten geçiyosun..

Dün berili ortopedi dr na götürdük herhangi bir problem ççıkmadı şükürler olsun ayaklarındaki dönmeler tamamen kaslarını kullanamadığından güçsüz olmasındna kaynaklanıyormuş.

sorayacım oğluşuna şifa diliyorum..inşallah tedavisi mümkün bi sonuç alrsınız sizde ona göre bi tedavi yöntemi uygularsınız canım..bi yazını okumuştum canım ailenin bebişinin geleceğinde sana zorluk getiricek demişlerdi..sen çok yüce bi annesin.yaşamda herşey bizler için kimin başına ne geliceğide hiç belli olmaz..doğuştan sorun olmaz çok sonradan zeka yada fiziksel bi sorun hepimizin başına gelebilir..hiçbirimizin garantisi yok..şimdiden geleceğini düşünüp kendini üzme canım..gelip geçici bi dünya herşey bi sınav en ii şekilde atlatırsın inşallah canım bu sınavı..meleğim sadece sana güveniyor..anne gbi kimse olmaz..Allah seni oğluşunun başından eksik etmesin..

Dün berili ortopedi dr na götürdük herhangi bir problem ççıkmadı şükürler olsun ayaklarındaki dönmeler tamamen kaslarını kullanamadığından güçsüz olmasındna kaynaklanıyormuş.

buna çok sevindim canım..hep böle ii haberler verirsin inşallah

Canım çok sevindim. Çok güzel bir haber bu. Kasları fizik tedavi ile güçlendikçe ayaklarını da düzgün kullanabilecek inşallah. Allah senin çabalarını mükafatlandırsın çok kısa zamanda çok daha büyük gelişmeler göstersin inşallah Beril'cik.

buna çok sevindim canım..hep böle ii haberler verirsin inşallah

küçücük bir umut bile bu gün kendimi iyi hissettirdi sanki Beril bile hissetti iyi şeyler söylendiğini çok neşeli.başkalarına göre önemsiz ama bizim için büyük bir adım bu hepinize desteğiniz için çok teşekkürler. Fizik tedavi ve evde yapacağımız uygulamalarımızı dahada sıklaştırıcaz

canım çok mutlu oldum...güzel berilim inşallah annesiyle beraber herşeyin üstesinden gelecek.. fizik tedaviyle inşallah en kısa zamnad yürüyecek canım...
bizler için bebeklerimizde en ufacık gelişme çokkk önemli...
inana hergün her saat bebeğimi gözlemliyorum..
şanslıyım evdeyim...

kesinlikle atada nurda çok şanslı anneleri her an onlarla. ben anneme bile bırakıyor olsam ya bir şeyleri fark edemezse diye çok korkarak çok ta bu konuda içim rahat olmayarak bırakıp geliyorum. Her an dua ediyorum allahım kızıma ve bütün bebeklere şifa ver diye. Berilime bir mucize arat tüm yaşadıklarımız bir anda silinsin bir daha geri dönmiyelim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…