kızımın son halleri ve gözlüklü halini ekledim arkadaşlarım. Çirkin kızımı görebilirsiniz :)))))
ben onun güzel gözlerini yerim..annesi benim yerime kocaman öp kuzumuzu...Şeniz
inşallah sağlığına kavuşacak annesi, koşacak yurüyecek bak görürsün....:1hug:
bende inanıyorum koşacak büyüyecek çok şeker olacak obaşka o özel
kizlar yarin ufugun omuriliginden sivi alacaklar ne olur dua edin yavruma cani yanmasin cok uzuluyorum
inşallah hiç hissetmeden bu günü atlatır ufukçuk. bize bilgi verirsen sevinirim süreyyacımkizlar yarin ufugun omuriliginden sivi alacaklar ne olur dua edin yavruma cani yanmasin cok uzuluyorum
kızlarrrrrrrrr merhabaaaaaaaaaaaa anneleriiiiiiiiiiiiiii hollandaya türkiyenin 4 bir yanına sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrr beril cik ufukkkkkkk mehtapppppppppppppp kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrr
merhaba arkadaşlar..nette sorun vardı..giremiyodum siteye..ebrizim berilim çoooook tatlı..bayıldım pamuğumaopuyorumnanaktan..maşallah çok sağlıklı ii görünüyor..dahada ii olucak inşallah..kızlarımızın yaşı birbirine yakın.nurla aralarında pek bi fark yok duruş olarak..prensesim çok güzel bi kız olucak..erkekler peşini bırakmıcak..sağlıklı kocaman bi kız olucak..ben buna gerçekten inanıyorum..berilimin gözleri cin gibi herşeyin üstesinden gelicek annesi..senin gibi bi annesi olduğu için çok şanslı..onun için verdiğin bu mücadele boşa çıkmıcak ebrizim..maşallah kızında baya bi ilerleme var..
Dün berili ortopedi dr na götürdük herhangi bir problem ççıkmadı şükürler olsun ayaklarındaki dönmeler tamamen kaslarını kullanamadığından güçsüz olmasındna kaynaklanıyormuş.
Dün berili ortopedi dr na götürdük herhangi bir problem ççıkmadı şükürler olsun ayaklarındaki dönmeler tamamen kaslarını kullanamadığından güçsüz olmasındna kaynaklanıyormuş.
buna çok sevindim canım..hep böle ii haberler verirsin inşallah
Canım çok sevindim. Çok güzel bir haber bu. Kasları fizik tedavi ile güçlendikçe ayaklarını da düzgün kullanabilecek inşallah. Allah senin çabalarını mükafatlandırsın çok kısa zamanda çok daha büyük gelişmeler göstersin inşallah Beril'cik.
küçücük bir umut bile bu gün kendimi iyi hissettirdi sanki Beril bile hissetti iyi şeyler söylendiğini çok neşeli.başkalarına göre önemsiz ama bizim için büyük bir adım bu hepinize desteğiniz için çok teşekkürler. Fizik tedavi ve evde yapacağımız uygulamalarımızı dahada sıklaştırıcaz
canım çok mutlu oldum...güzel berilim inşallah annesiyle beraber herşeyin üstesinden gelecek.. fizik tedaviyle inşallah en kısa zamnad yürüyecek canım...
bizler için bebeklerimizde en ufacık gelişme çokkk önemli...
inana hergün her saat bebeğimi gözlemliyorum..
şanslıyım evdeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?