kesinlikle atada nurda çok şanslı anneleri her an onlarla. ben anneme bile bırakıyor olsam ya bir şeyleri fark edemezse diye çok korkarak çok ta bu konuda içim rahat olmayarak bırakıp geliyorum. Her an dua ediyorum allahım kızıma ve bütün bebeklere şifa ver diye. Berilime bir mucize arat tüm yaşadıklarımız bir anda silinsin bir daha geri dönmiyelim diye.
kesinlikle atada nurda çok şanslı anneleri her an onlarla. ben anneme bile bırakıyor olsam ya bir şeyleri fark edemezse diye çok korkarak çok ta bu konuda içim rahat olmayarak bırakıp geliyorum. Her an dua ediyorum allahım kızıma ve bütün bebeklere şifa ver diye. Berilime bir mucize arat tüm yaşadıklarımız bir anda silinsin bir daha geri dönmiyelim diye.
kesin bir şey söylemiyorlar artık soru sormayın diyorlar iyi bir rehabilite alması hedefimiz şunu yapar bunu yapar diyemeyiz diyorlarebrucum berile cok sevindim peki doktorlar yuriyecek diyorlarmi
inşallah canım sizlerin desteği ve duasıyla allah bizlerede güzel günler gösteriri inşallahcanım o mucize gerçekleşicek alalhın izni ile berilimiz yüreyecek kısa zamanda sende mutlu mutlu berilimiz ile kırlarda koşacaksın muayne sonucunun iyi çıkmasıda çok güzel haber inşallah en kısa zamanda güçlenir beril
evet canım içime doğmuş gibi işyerimi devrettikten sonraki gece suyum geldi (eşim nöbetçiydi) tek başıma bir panik oldum anlatamam.. 35 den sonra anne olunca eşim artık çalışmamı istemedi . zaten güveneceğim kimsede yoktu işleri teslim etmek için..
Ata'm geldikten sonra iyiki devretmişiz dedik..bırakmak zor olurdu...
sizi çalışan anneleri çok iyi anlıyorum..çok zor bırakmak ama mecbur kalıyorsan yapacak birşey yok..insanın anneside olsa aklı kalıyor..
inan şimdi bende bütün bebeklere şifa diledim Rabbimden..:Saruboceq:
burdaki arkadaşlarımın yüzü gülsün ve güzel haberler alsınlar..
ve küvözde olan bebeklerin hepsi bir an önce iyileşip annelerine kavuşsunlar..
masallah nınımmmmmm..............yesın buyusun............farketmez bence elma cok faydalı hangısı olursa ver eksı olmasında yemez sonra kırmızı daha faydalı dıyen dr lar var ama bence hepsının faydası ayrı bence bı gun kırm dıger gun sarı rendele cam rendede .........zaten bu konuda cok tecrubelı anneler var yazar sana............nede olsa ben unuttum cogunu ama ınş yenıden baslıcam...........
canım teşekkür edrim..darısı senin kuzlulara inşallah...
1 dilim kırmızı elma rendeledim yedi..delikafadulden
çok mutlu oldum opuyorumnanaktan
ben yedirirken babasıda kameraya çekti....hihoyyyt
İnşallah her şey normal çıkar canım. Ben berili Hasan Tekgül e götürüyorum ve gerçekten çok memnunuminşallah canım beriliminde sağlığıda ii olur..canım noroloji kontrolümüz var bizim sen kızını özele kötürüyosun..farklı bi dr.a kötürmek istiyorum bi önerin var mı? canım..
Kırmızı yumuşak sulu elmayı tercih et bence canım. fiyet şeker olsun atacığımızaselam arkadaşlar,
Ata'm katıya başlayacak bişey soracağım
kırmızı elma mı ?
sarı elma mı?
vereyim..
camda rende yapıp kaşıkla vereceğim değil mi?
Ah canım demek artık Ata'da ek gıdaya geçti. Ne müthiş bir sevinç değil mi? Berkay'a kaşıkla ilk elma püresi vermiştik bizde. Nınım sana bazı şeyler anlatacağım ama bu konuda doktoruna da danış. Ben ilk ek gıdaya doktorun tavsiyeleri doğrultusunda meyve püreleri, yoğurt ve daha sonra sebze püreleri ile başladım. Şimdi Berkay'ın sebze püreleri ile hiç arası yok. Birkaç yerden araştırma yaptım ek gıdaya sebze püreleri ile başlamanın daha doğru olduğu yazıyordu. Bebek meyve tadına alışınca sebze tadını pek sevmiyor. Ama önce sebze ile başlanırsa ağız tadı buna alıştığından daha sonra sebzeleri reddetmiyor yazıyordu. ınşallah yaptığın herşeyi seve seve yer.
Bende berili ilk bir dilim elma ile başlamıştım sonra yoğurt ve sebze püresiyle devam ettik nazar değmesin benim kızım hiç bir şeyi red etmedi ama hep az ölçeklerde yiyor hala öyle. her yeni şeyi hemen kabulleniyor ama az yiycek minnoşum zorlamıycaksın.
evet geçtik çok şükür..zaten artık sütümde azaldı günde 1 öğün verebiliyorum..
gerçekten çok mutlu olduk babası ve ben..
tecrübe her zaman daha iyidir mehtapcım, her zaman açığım fikirlerinize...
bize doktorumuz ilk 10 gün kuşluk vakti elma püresi ver (suyunu verme dedi) pütürlüye aşılması için..
ikinci 10 gün sebze püresi...
ya sen sebzeyle başla diyorsun değilmi??
peki ilk önce hangi sebzeleri yapacağım ??????????????
ve nasıl ?????
bu arada Berkay'cığımı öpüyorum....
sen artık herşeyi veriyorsundur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?