Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım arkadaşım bilgi ve tecrüben için teşekkür edrim..
çorbayı aynen dediğin gibi yapacağım..
birtane tel süzgeç almam lazım galiba....
birde Mehtap cığım ilk çorbasını birer dilimle yapsam yeter herhalde ???

Son düzenleme:

bal kabağıda verebilirsin canım..zeka gelişimi için faydalı..bide cam rende kullan canım..vitaminleri öldürmez..

bal kabağıda verebilirsin canım..zeka gelişimi için faydalı..bide cam rende kullan canım..vitaminleri öldürmez..
arzucum cam rende kullanıyorum..
balkabağını duymuştum , bebekler çok seviyorlarmış..
tarifini yazarmısın ???

arzucum cam rende kullanıyorum..
balkabağını duymuştum , bebekler çok seviyorlarmış..
tarifini yazarmısın ???

bal kabağı,patates,kerevizi sıcak suya koyuyosun..yumuşayınca biraz zeytin yağı ekliyosun canım..rendeden geçirip ufaklığa ikram ediyosuncokacimcoook afiyetle yer inşallah
ben üzerine biraz yoğurtta ekliyorum kızım öle seviyo..

canım afiyet olsun Berilimize..inşallah Ata da herşeyi yer...
nasıl gidiyor Berilin terapisi ???
Berilin terapisi biraz fazla yavaş ilerliyor daha hiç bir aşama kaydedemedik ama beni sürekli uyarıyorlar aceleci olmayın her şeye zaman tanıyın sakin olun diye inşallah olumlu şeyleri görebiliriz
ebrizim bana özelden dr.un numarasını ve muayene ücretini yazarmısın..

özelde bilgileri yazdım canım. inşallah sizde memnun kalırsınız

Canım ben meyveler için cam rende kullanıyorum ama sebze çorbasını tel süzgeçten geçiriyorum. Her gün bu şekilde birer dilimle azar azar yaparsın taze olur. Sebzeleri mevsiminde tüketmeye dikkat edersin. Yani yaz sebzelerini yazın kış sebzelerini kışın kullanırsın. Birde canım demir damlası kullanıyorsan artık meyvelere de geçtiniz. Bir iki hafta sonra demiri verdikten hemen sonra mandalinayı verirsen emilimi daha güzel olur.

mehaba arkadaşlar bizdede fizik tedavi ayak protezi göz rop ölçümleri derken haftayı bitirmişiz neredeyse anlamadım bu hafta. hepiniz iyisinizdir inşallah

naber ebrizim kızının gelişimi nasıl..ilerleme var mı berilimde..bizde haftaya kontrollere başlıcağız tekrardan..hasan beye gidiceğiz büyük ihtimalle..inşallah ii sonuçlar alırız..yumi nerede bi bilgin var mı canım..

İnşallah nur prensesimin her şeyi çok çok iyi dir. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Hasan beydende memnun kalırsınız umarım. Hacettepede bile kime dediysek hasan bey takip ediyor diye izmirde en iyisi dediler hep içimizi iyice rahatlattılar.
BErille ilgil henüz bir gelişme yok bende sabırsızıkla bekliyorum ama malesef hala yok.

Hepinize iyi haftasonu tatili canım arkadaşlarım.

yumyle yılbaşı günü görüştük bakıcıdan pek memnun değil Derinle uğraşıyor yazık o titizlendikçe bakıcının duyarsızlığına sinir oluyor

biraz sabır canım..inşallah birden ilerleme kaydederde annesini mutlu eder berilim..ayşenur yürüyo artık ama şunu getir dememizi anlamıyo hala düzeltilmiş olarak 14 aylık anlaması gerekir artık sanırım ama prametüre olunca geç ilerleme normal dr. ne dicek bakalım..

hayırlı haberler inşallah duyalım da biraz bende sevinebileyim hep kötü şeyler duymaktan sıkıldım.
Dün Beril e fizyoterapisti otistik takıntılar oluşmaya başlamış berilde dedi canım sıkıldı yapamıyacağından değil bazı şeylere kendini kapatmış ve yaşı çok küçük olmasına rağmen kemikleşmiş dedi

kızlarrrrrrrrrrrrr berilcikkkkkk canım ebrizmmmmmmmmmmmmm herkesi çok özledimmmm derin le hepinizi öpüyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bizi unutmayınnnnnnn mutlu yıllarrrrrrrrr

Canım otizmin teşhisi bu kadar kolay olamaz. Hele de bir fizyoterapist bunu teşhis edemez bence. Fizik tedavi ile güzel sonuçlar alacağınıza inanıyorum ben. Üzme kendini sen elinden gelen herşeyi yapıyorsun.

canlarım nasılsınız sizleri çok özledim yazdıklarınızı okudum nolur siz üzülmeyin evlatlarınız yanınızda kucağınızda allahın izniyle bütün bebişlerimiz iyi olacak öznur teyzeleri onlar için hep dua ediyor allahım hiçbir anneyi evladından ayırmasın çok zor dayanılcak gibi değil inanın allah bütün bebişlerimize acil şifa versin inş. allah yardımcınız olsun canlarım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

geçmişi biraz okudumda kızlar saolun güzel dilekleriniz için inş kapanmıştır diye dua ediyorum ama içimde hep bi tedirginlik var bugünlere herbirimiz çok büyük zorluklarla getirdik evlatlarımızı kimsenin yardımını almöadan üstelik berilcike ufuka ve diyer tüm bebeklere rabbim şifasını versin artık ne anneler nede evlatları üzülmesin hep iyi olsunlar mutlu olsunlar anneler,n,n canına okusunlar yaramazlıktan ama

2 yaşından önce böle bi teşhis koyulmuyo diye biliyorum ama benim kızımın herşeyi normal komutlara tepkisi hariç..bende aslında çok korkuyorum çünkü en ufak bi gerilemede dr.lar direk otistik diyebiliyo..kızlar sizin bi bilginiz var mı?14 aylık bebek komutlara tepki vermeli öle değilmi..kızım ismi sölenince bakıyo bazen hiç aldırış etmiyo..insanlarla olan iletişimide güzel.yüzümüze bakıyo..arkadaşlarıyla oynuyo..tek olmayan şey dediğim gibi komutlara uymaması..sizin böle bi durumla karşılaşan arkadaşınız oldumu..cuma günü dr.a gidiceğiz ama bilirsiniz dr.kelimesi bizde artık fobi oldu..ya kötü bişey derseler ne yaparım psikolojisi..inşallah ii şeyler duyarız hepimiz..:Saruboceq:

Evet canım kesin teşhis 2 hatta 3 yaşından sonra konulabilir. Benim bir arkadaşımın oğlu otistikti ilk kulaklarından şüphelendiler. Duymuyor galiba diye doktora götürdüler kulaklarında bir sorun çıkmayınca başka doktorlara götürdüler ve 2.5 yaşından sonra otistik teşhisi konuldu. Bebeklik döneminde bazı ufak belirtileri var ama kesin sonuç için 3 yaş bekleniyor. Senin bebeğinde böyle birşey olduğunu sanmıyorum çünkü herşeyi normal birtek komutlara tepki vermiyor diyorsun. Sen güldüğünde bebeğin gülüyorsa dış uyarılara kapalı değilse dış uyaranlara beklenilen tepkileri veriyorsa otizmden şüphelenme bence. Komutlara cevap vermemesi başka birşeyden olabilir bu durumu hiç doktoruna danıştın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…