mehaba kızlar..esracım buluşalım artık..sen uygun bigün ayarla o gün buluşalım..hatta banada gelebilirsin berilimle birlikte..ben her zaman müsaitim..
Evet artık tanışalım görşelim canım ücretsiz izine ayrılıcam büyük ihtiamalle daha fazla vaktim olabilecek neyseki planlayalım buluşmayı
nasılsınız kızlar bu aralar benim cadı felşaket huysuz dişlere başladıkki sormayın herşeye bahane bulup ağlıyo ebrizm inş beril için herşeyin hayırlısı olur burdaki bütün anneler bende dahil çok zor zamanlar atlattık bebeklerimizden bize ne gelirse bizim için büyük bi hediyedir çünkü onlar 1 kg doğup hayata tutundular onlar bizlere rabbimin en büyük hediyeleri bu zamana kadar aldığımız em güzel hediye onlar bize herbirinizin yavrusunu kocamana öpüyorum keşke bende sizlerle birebir tanışabilsem ama bursada oturanınız yok galiba
selam arkadaşlar..mecbue nasılsın ?? nerelerdesin ???
ecrinin dişi biran önce çıksın...
Berkayın dişi çıksın...
berilimiz fiziktedavisine hızlı bir şekilde cevap versin...
Nur'a da sağlık diliyorum..
muallim yavrularına kavuşsun..seher kavuştu sıra muallimde inşallah..
yumynin de bakıcısı istediği gibi olsun....
ata'mda katıyı sevsin yesin bana zorluk çıkarmasın....
Canım sen nasılsın? Süt durumunu ne yaptın? Ata'ya neler yediriyorsun?
ah ninim çok iyi geldi bu iyi dilakler şu anda bana kızımı çok özledim aklım evde beril in sıkıntısı hastalanıcak olmasındanmış dün çok ateşliydi mızık mızık ağladı büün gün bütün gece sabahta biraz ateşi vardı anneannesine teslim ettiğimde şu an iyiymiş annem telefonu kulağına tuttuğunda ahizeye dönüp ağzını açıyormuş oda beni çok özlemiş sanırım
çok teşekkür ederim canım çok haklısın gerçekten öyle bize sunulan minik mucizeler allah bir daha ayırmasın bizi onlaran.
Sende izmire gelirsen görüşürüz
gunaydın kızlar cumanız hayırlı ols.................mecbue arzuuu ebrızm ............kızlarınız coooooooook tatlı masallah.................
selam arkadaşlar..mecbue nasılsın ?? nerelerdesin ???
ecrinin dişi biran önce çıksın...
Berkayın dişi çıksın...
berilimiz fiziktedavisine hızlı bir şekilde cevap versin...
Nur'a da sağlık diliyorum..
muallim yavrularına kavuşsun..seher kavuştu sıra muallimde inşallah..
yumynin de bakıcısı istediği gibi olsun....
ata'mda katıyı sevsin yesin bana zorluk çıkarmasın....
ben iyiyim teşekkür ederim canım...
geçenlerde göğsüm çok dolmuştu biraz sağınca rahatladım..
sütümü veremem hem ilaç kullanıyorum hemde bitki çayı içiyorum..
bugün ilk defa öğlen kabak ve havuç püresi verdim yedi..
Mehtap birşey soracağım, şimdi öğlenleri püre vereceğim ya aynı zamnada kuşluk da meyve püresine devam edecekmiyim ????
birde bugün kabak ve havuç verdim ya
yarın ne vereyim ???????
bu arada Berkay' ın dişi çıktımı???
katıyla nasıl arası??
birde ist da nerde oturuyorsun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?