Canım çok sevindim muayenenizin iyi geçmesine. İnşallah bundan sonra da sağlıkla gelişmeye devam eder Nurumuz. Bazen biz çok şüpheci yaklaşabiliyoruz miniklerimize birşeyleri atlamamak için bu da bizi çok yıpratıyor. Erken doğan bebekler için genelde 2 yaşında yaşıtlarını yakalar diyorlar. İnşallah hepimiz için böyle olur.
merhaba kızlar..ebrizim izinli olman kızınla vakit geçirip daha ii takip edebilmen anlamına geliyo...buda çok güzel anneler daha ii anlıyo bazı şeyleri..dün hasan beye gittik..çok güzel geçti şükür.çok ii bi dr.nurda çok sevdi dr.u..bende otizimle ilgili dr.sordum..oda ksinlikle böle bişey yok dedi..çok sosyal bir çocuk..otizimli çokcuklarda bu olmuyo dedi..dr. kucağına çağırınca hemen gitti. dr.da otizli bi çocuk bunu asla yapmaz dedi..içim rahatladı..daha önce çekilen eeg ve mr vardı onları gösterdik inceledi..bazı şeyleri geç öğreniyo buda zaten prametüre çocuklarda normal..2 yaşına kaar bunları kapatıcağına inanıyorum dedi..2 yaşında tekrar gidiceğiz..sende berilim için hemen üzülme bi uzmana gitmen en doğrusu..izinlisin artık buluşuruz bi engel kalmadı..özelden tlf.nomu yazıcam görüşelim arkadaşım..
Afferin akıllı bıdığıma ne azimli bizim minik kahramanlarımız süreyyacım inşallah her şeyi atlatıcaklar allah onlarada bizede yardım etsin en azından kendi başlarına yaşamaya yetecek kadar bir gelişme göstersinler.selam arkadaslar bugun ufukla fisyoterapideydik gelismini iyi buluyor fisyoterapistimiz yani cok iyi degil ama az da olsa gelisiyormus yani ilk olarak sirtindan karnina dogru donmeye ogretiyoruz baya alisti simdi biraz yardimla zar zor kendi tamamliyor donmeyi oturtma calismalari yapiyoruz ilk oturdugu zaman iyi az destege ihtiyaci oluyor ama biraz zaman gecince yorulunca yine baya destege ihtiyaci oluyor ayni sey basi icin de gecerliymis normalde basini guzel dengeli tutabiliyormus ama biraz yorulunca az da olsa one dusuyor kafasi
ama yuz ustu yatinca kafasini neredeyse hic kaldiramiyor yani zor guc ara sira ama hic surekliligi yok
bide bacaklarindaki kaslarinda cok gerginlik var yani tam cerebral palsi degil ama spastisenin en hafif sekli gibi birseyi varmis ama cok asiri gerileme de yokmus yani buda iyi dedi
mehtapcim berkay yine iyi erken cikariyor duzeltilmis yasi 5 aylik sa benim ufuk 10 aylik oldu duzeltilmis 8 aylik hala bisey yok:)
mecbue dusunme insallah hersey iyi cikar bize de mujdelersin burdan
arzucum cok sevindim kizinin herseyi iyi olmasina insallah boyle devam eder
Seninle konşmakta öyle arzucum iyi bir havada bizim fıstıklarla buluşalım canımsorayacım ufuk için çok sevindim..azda olsa gelişim göstermesi çok güzel..zamanla dahada hızlanıcağına inanıyorum..güçlüdür ufuğum annesi biraz sabır herşey zamanla daha ii olucak Allahın izniyle..ebrizim seninle konuşmak ve sesini duymak çok güzeldi..çok memnun oldum..umarım en yakın zamanda görüşürüz arkadaşım..mecbu ii haberlerini bekliyoruz canım..
nazlı melek bizim kızlarımız hemen küçücük bir değişiklikte hastalanıyorlar Beril de 2 haftadır burnu tıkanık ve çözemedik ne yaptıysak akşam da çok huzursuzdu sürekli mızıklandı bu gün öğleden sonra fizyoterapimiz var bakalım bu gün nasıl geçicek
mehtapcim resimler cok guzel valla ayni internetten indirilmis saHte resimlere benziyor okadar guzel yani:)
maşallah annesi inş böyle güzel gelişmelerini hep müjdelersin bize azda olsa gelişimi varmış oda çok süper bi haber bence ufuk çıkarmadımı daha annesi diş olsun her bebek aynı olmuyo görümcemin oğlu normal doğduğu halde daha bi ay önce çıkardı bu haftasonuda bi yaşına girecek yani 14 aya kadar çıkarmayan bebekler bile varmış ayy inş herşey yolunda giderde sorunsuz atlatırız bi ay sonrada galiba nörolojiye gidecez zaten kendi doktoruna her ay düzenli gidiyoruz tabi hasta falan olmadığı zamanlar hariçselam arkadaslar bugun ufukla fisyoterapideydik gelismini iyi buluyor fisyoterapistimiz yani cok iyi degil ama az da olsa gelisiyormus yani ilk olarak sirtindan karnina dogru donmeye ogretiyoruz baya alisti simdi biraz yardimla zar zor kendi tamamliyor donmeyi oturtma calismalari yapiyoruz ilk oturdugu zaman iyi az destege ihtiyaci oluyor ama biraz zaman gecince yorulunca yine baya destege ihtiyaci oluyor ayni sey basi icin de gecerliymis normalde basini guzel dengeli tutabiliyormus ama biraz yorulunca az da olsa one dusuyor kafasi
ama yuz ustu yatinca kafasini neredeyse hic kaldiramiyor yani zor guc ara sira ama hic surekliligi yok
bide bacaklarindaki kaslarinda cok gerginlik var yani tam cerebral palsi degil ama spastisenin en hafif sekli gibi birseyi varmis ama cok asiri gerileme de yokmus yani buda iyi dedi
mehtapcim berkay yine iyi erken cikariyor duzeltilmis yasi 5 aylik sa benim ufuk 10 aylik oldu duzeltilmis 8 aylik hala bisey yok:)
mecbue dusunme insallah hersey iyi cikar bize de mujdelersin burdan
arzucum cok sevindim kizinin herseyi iyi olmasina insallah boyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?