Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

çok sağol teyzesi...inşalah bütün bebişlerimiz yaşıtlaını yakalar..burada gerçekten bi aile gibi olduk..hatta en yakınımızla dahi paylaşmadıklarımızı paylaşıyoruz..birimizin sevinçli heberiyle sevinip..birimizin üzgün oluşunun sebebini dinleyip moral veriyoruz ve daha ii hissetmesini sağlıyoruz..gerçek bi terapi oluyo bizlere bu..iyi ki bu sitede sizler gibi dostlarım var..ben bütün gün yanlızım ve sizlerle gideriyorum bu yanlızlığı..sağolun arkadaşlar.. bi gün kızım okula başladı teyzeleri diye müjde vermeyi çok istiyorum..inşallah o günleri görürüz.ve birlikte paylaşırız..

sorayacım bu ayın 29 gibi götürcem kısmetse deüşünmemeye çalışıyorum düşününce bi telaş panik korku sarıyo beni ufuk nasıl bu arada ebrizm inş beril için bundan sonrası çok daha güzel olcak arzu sizin muayenizinde güzel geçmesine çok sevindim uzun yazmak diyer topiclerede bakmak istiyodum ama benim küçük prensesim uyandı

Çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasına inşallah hep böyle sağlıkla büyür nur prensesimiz. Hasan beyin yaklaşımını bende seviyorum işinde iyi olduğunada kesinlikle inanıyorum. Hep böyle sevindirici haberler alalım inşallah. telefon numaranı kaydettim çaldırıyorum şimdi 533 lü numara sende kaydedebilirsin

selam arkadaslar bugun ufukla fisyoterapideydik gelismini iyi buluyor fisyoterapistimiz yani cok iyi degil ama az da olsa gelisiyormus yani ilk olarak sirtindan karnina dogru donmeye ogretiyoruz baya alisti simdi biraz yardimla zar zor kendi tamamliyor donmeyi oturtma calismalari yapiyoruz ilk oturdugu zaman iyi az destege ihtiyaci oluyor ama biraz zaman gecince yorulunca yine baya destege ihtiyaci oluyor ayni sey basi icin de gecerliymis normalde basini guzel dengeli tutabiliyormus ama biraz yorulunca az da olsa one dusuyor kafasi
ama yuz ustu yatinca kafasini neredeyse hic kaldiramiyor yani zor guc ara sira ama hic surekliligi yok
bide bacaklarindaki kaslarinda cok gerginlik var yani tam cerebral palsi degil ama spastisenin en hafif sekli gibi birseyi varmis ama cok asiri gerileme de yokmus yani buda iyi dedi
mehtapcim berkay yine iyi erken cikariyor duzeltilmis yasi 5 aylik sa benim ufuk 10 aylik oldu duzeltilmis 8 aylik hala bisey yok:)
mecbue dusunme insallah hersey iyi cikar bize de mujdelersin burdan
arzucum cok sevindim kizinin herseyi iyi olmasina insallah boyle devam eder

sorayacım ufuk için çok sevindim..azda olsa gelişim göstermesi çok güzel..zamanla dahada hızlanıcağına inanıyorum..güçlüdür ufuğum annesi biraz sabır herşey zamanla daha ii olucak Allahın izniyle..ebrizim seninle konuşmak ve sesini duymak çok güzeldi..çok memnun oldum..umarım en yakın zamanda görüşürüz arkadaşım..mecbu ii haberlerini bekliyoruz canım..

Afferin akıllı bıdığıma ne azimli bizim minik kahramanlarımız süreyyacım inşallah her şeyi atlatıcaklar allah onlarada bizede yardım etsin en azından kendi başlarına yaşamaya yetecek kadar bir gelişme göstersinler.
Seninle konşmakta öyle arzucum iyi bir havada bizim fıstıklarla buluşalım canım

olur canım buluşalım..nurda grip olucak sanırım..bu ara havalar baya soğudu..dr. randevumuz akşam saatlerindeydi..o ara kaptı sanırım..

nazlı melek bizim kızlarımız hemen küçücük bir değişiklikte hastalanıyorlar Beril de 2 haftadır burnu tıkanık ve çözemedik ne yaptıysak akşam da çok huzursuzdu sürekli mızıklandı bu gün öğleden sonra fizyoterapimiz var bakalım bu gün nasıl geçicek

geçmiş olsun berilime..inşallah ii geçer canım..Allah gelişimini hızlandırsın inşallah..

selam arkadaşlar nasılsınız?
soraya canım çok sevinim iyi gelişmeler var ufuk da..
sende evde ilgileniyorsun ve çalıştırıyorsundur..
eminim daha ilerleyecek annesi...
ebrizim ve arzu ne güzel buluşuyorsunuz..
kıskandım walla , keşke burda olsaydınızda hep beraber görüşseydik...

Dün İstanbul'da çok güzel kar yağdı. Biz de çıkıp biraz fotoğraf çektik. Sizinle de paylaşmak istedim. İnşallah ilerde Berkaycığımla da çıkıp kartopu oynamak nasip olur.

mehtapcim resimler cok guzel valla ayni internetten indirilmis saHte resimlere benziyor okadar guzel yani:)

mehtapcim resimler cok guzel valla ayni internetten indirilmis saHte resimlere benziyor okadar guzel yani:)

Teşekkür ederim canım. Eşim de ben de fotoğraf çekmeyi seviyoruz. İlk fotoğrafı ben de çok beğendim. Bir de canım özel mesajına cevap veremedim. Facebook'a internetin var nasıl olsa girebilirsin. Mail adresiyle kayıt olman yeterli.

maşallah annesi inş böyle güzel gelişmelerini hep müjdelersin bize azda olsa gelişimi varmış oda çok süper bi haber bence ufuk çıkarmadımı daha annesi diş olsun her bebek aynı olmuyo görümcemin oğlu normal doğduğu halde daha bi ay önce çıkardı bu haftasonuda bi yaşına girecek yani 14 aya kadar çıkarmayan bebekler bile varmış ayy inş herşey yolunda giderde sorunsuz atlatırız bi ay sonrada galiba nörolojiye gidecez zaten kendi doktoruna her ay düzenli gidiyoruz tabi hasta falan olmadığı zamanlar hariç

çok güzel resimler...
Mehtap bizim bahçede aynen öyleydi...
çamlarımızın üstü karla kaplıydı..
ama öğlene doğru hepsi eridi....
geçen sene yılbaşında hiçbiryerde kar yokken bizim bu taraflarda vardı.
bizde eşimle (ata'm karnımdaymış haberim yoktu) bahçede kardanadam yapmıştık..
inşallah çocuklarımızlada yaparız....

inş arzucum burdan hepimiz birbirimize meleklerimizle ilgili hep güzel haberler veririz

resimler çok güzel çıkmış mehtapcım nınım seninde dediyin gibi inş seneye meleklerimizle yaparız kardanadam kartopu oynarız vallahi izmirli hatunlar buluşuyo biz kimle buluşcaz

Öznurda buluşalım dedi hatta yemeğe davet etti sağolsun. Ona da söyledim bebeklerimiz biraz büyüsün havalar da ısınsın ben de beklerim. Geleni otogardan karşılarım açık davettir:)) Nınım ıstanbul'da, Mecbue Bursa'da, Soraya Hollanda'da, Arzu ile Ebrizm ızmir'de, Yumy Ankara'da, Öznur ızmit'te. Çok dağılmışız ama iyi plan yaparsak denkleştirebiliriz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…