mecbuecim tesekkur ederim evet benim 2 bucuk yasinda bir oglum daha var o zamaninda dogdu ve ilk disini 11 bucuk aylikken cikardi yani ufuk da abisine cekmistir gec cikaracak gibi ama bu aralar elleri surekli agzinda gerci onceden de agzindaydi aama bu aralar daha beter bide emzik ve biberon uclarini isiriyor yani kasindigi belli oluyor bakalim sorunsuz cikarsin da
erken dogan bebeklerde cok goruluyor kalb deligi ve cogu zaman buyudukce kendi kendine kapanir yani ben boyle hikayeleri cok duydum insallah ecrininki de oyle olur bu arada dogum gunleri yaklasiyor bebislerimizin neler dusunuyorsunuz ilk dogum gununu nasil yapacaksiniz ?kizlar fikir alisverisinde bulunalimmi yani sade mi olsun kalabalikmi nasil pasta yaptirmayi dusunuyorsunuz filan
GÜnaydın canım arkadaşlarım Cuma günü hiç yazamadım sizlere felaket bir cuma günü yaşadım. Beril in heyet raporu 6. ayında nihayet çıktı diye sevindik ram dan onaya gittik tıbbi tabirleri tabiki çok net anlayamadığımızdan sevinçle ama ramda raporu incelediler fizik tedavi raporu çıkmamış zihinsel gelişim raporu fizik tedaviyi devlet desteğiyle alamaz dediler. Birde ukala memurlar zaten anne baba çalışıyormuşsunuz gerek te yok size kendi imkanlarınızla çözebilirsiniz gibi küstahlaştılar. Hastaneye gittik malezef 1 yıldan önce hiç bir şey yapılamıyor bu konuda.Bütün gün Beril kucağımda koşturduk ordan oraya birde malum yeni brükraside oturduğumuz semt in ilçesini altyapılarını oluşturmadan değiştirdiler onun evrakları için bilmediğim yerlerede dolanmak cabası 5 te eve geldik ama sucuk gibi berille duşa zor attık kendimizi. Süreyyacım kusura bakma aradığında müsait değildim eşim açmış telefonu zor bir gündü çok yıprandı minik kuşumda.O günde İzmirde tarihin en kötü günüydü sulu kar yağdı resmen buz gibi bir hava ver bir saniye durmayan bir yağmur.
iki keremi yapacaz o zaman doğumgünü:)aslında iyi fikir doğduğu gün akrabalarla kutlanır doğacağı günde kendi kendimize kutlarız :)bu işte karlı çıkacak olanlar çocuklar tabi
mehtapcım seni 3 gündür göremedim..
herşey yolundamı canım...
İyiyiz canım çok teşekkürler. Hafta arası çalışıyorum şirketteyken internete rahat girebiliyorum. Ama haftasonu evdeyken bazen bilgisayarı açamıyorum. Ama telefonumla burayı sürekli takip ediyorum. Sen nasılsın canım? Ata nasıl? Neler yapıyor artık iyice hareketlenmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?