Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
fotolar çok ii yakalanmış.gerçekten karın en güzel hali..izmirde kar görmüyoruz.. böle fotolarla idare ediyoruz..eline sağlık arkadaşım..buluşma olarakta gerçekten böle bi ayarlama yapabilirsek çok güzel olur..ebruyla aynı şehirdeyiz yinede buluşamadık hala kışında etkisiyle.sizlerle tanışmayı çok isterim, nasip kim bilir belkide birgün sizlerle gerçekten görüşebiliriz. olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

evet keşke hepimizin görüşme şansı olsaydı ama belli mi olur bir yerlerde yolumuz kesişir. Biz yumy le buluştuk bir şeyler vesile oldu görüştük seninlede olur bakarısın.

Dün İstanbul'da çok güzel kar yağdı. Biz de çıkıp biraz fotoğraf çektik. Sizinle de paylaşmak istedim. İnşallah ilerde Berkaycığımla da çıkıp kartopu oynamak nasip olur.
Bayıldım fotoğraflara. Arzu ve benim bu manzeraları ya başka şehre gidip yada böyle güzel fotoğraflardan görebiliyoruz. Tadını çıkartın bence önümüzdeki kız Berkaycığım kardan adam yaparken eklersin mehtapçım o minicik elleriyle kar toplar minik kuzu inşallah
resimler çok güzel çıkmış mehtapcım nınım seninde dediyin gibi inş seneye meleklerimizle yaparız kardanadam kartopu oynarız vallahi izmirli hatunlar buluşuyo biz kimle buluşcaz
hepinizi bekleriz canım
Evet çok ta yakın şehirlerde değiliz ama kısmet hiç belli olmaz bir şekilde görüşülebilir.
evet ya buluşma fikri çok güzeel...
havalar ısınsın da....
Artık bahar gelsin rahat rahat kuızucuklarımızla dışarıya çıkalım. Benim nazlı kızımda her çıkışında hastalanmasın

İnşallah canım. Hepimize nasip olsun dışarıya çıkıp b ebeklerimizle oyunlar oynamak.
Siz neler yaptınız nasıl geçti dünkü fizyoterapiniz?

İnşallah canım. Hepimize nasip olsun dışarıya çıkıp b ebeklerimizle oyunlar oynamak.
Siz neler yaptınız nasıl geçti dünkü fizyoterapiniz?

Çok kötü Beril fizyoterapiyi red ediyor ve ellerini ayaklarını elletmek bile istemiyor. Bazı davranışlar kemikleşti diyor fizyoterapistimiz kırmak çok zor berili bazı davranışlarda sürekli ağlayıp kendini kasıyor sinirlenip ellerini ısırıyor ve tüm gün ağlıyor akşam 1 e kadar ağladı ve hiç uyumadan 1 de yorgun düştü uykuya daldı bu günde vardı arayıp söyledim fizyoterapisti bu gün gelmesin pazartesi gelin dedi böyle ertelene ertelene nasıl olcak bu iş

Eğer dün çok sinirlendiyse bugün gitmemeniz daha iyi olur. Belki biraz ara verilince fizyoterapide daha sakin olur. Bu Beril için de zor bir dönem tabi. Zamanla fizyoterapiye alıştıkça ve terapi sıklığı arttıkça daha güzel gelişmeler anlatacaksın buna çok inanıyorum. Hem sen de evde hareketleri tekrarlatabileceksin. Şu an doğru hareketi kazandırabilmek için kemikleşmiş belli davranışları kırmaya çalışıyorlar sanırım.

ebrizim zamanla berilde'de güzel uyumlu gelişmeler olacak..
sen berilin tedaviye cevap vereceğine inan ...
olmusuz düşünme canım.....

ebrizm üzme canım kendini evde olduğunda daha güzel gelişmeler kaydedersiniz ALLAH ın izniyle evet belki bigün biyerlerde buluşup tanışırız yumy ankarada bende giderim senede bi kere ankaraya annemler yozgatta oraya giderken ablama uğruyorum ankaraya dünya küçük belki bi şekilde karşılaşırır buluşuruz bende beklerim gelmek isteyen arkadaşları bursaya

İnşallah böyle müjdeler verebilirim. Yumy dünya iyisi biri buluşursan görüceksin çok şekerdir benim arkadaşım
ebrizim zamanla berilde'de güzel uyumlu gelişmeler olacak..
sen berilin tedaviye cevap vereceğine inan ...
olmusuz düşünme canım.....
Bazen hiç inanasım gelmiyor hep en kötüler geliyor aklıma

İnşallah kırabiliriz bu direnci. Geçen haftalardada öyleydi diş tir üşütmüştü ondandır dedik ama değil bir türlü çözülmüyor 15 eylülden beri bir şekilde gidiyoruz fizyoterapiye hiç mi alışmaz bir çocuk. Kendi sinirlerimide Berilide mahfediyorum zaman zmana sinirlerime hakim olamıyorum söyleniyorum sesimi yükseltiyorum korkuyor miniğim sonrada çok üzülüyorum oturup saatlerce ağlıyorum.Bu günler inşallah biterde biraz yüzümüz güler.

ebrizim canım arkadaşım o kadar zor ki yaşadıkların..Allah sabır versin..inşallah berilim tedaviye yanıt verirde annesinin yüzünü güldürür..o kadar çok istiyorum ki berilde gelişmeler var çok mutluyum kızlar demeni..yarın cuma inşallah Rabbim yüzüne baksın canım berilim güzel gelişmeler göstersin annesinin umudunu yeniden yeşertsin inşallah..evlat çok zor onlarla ilgili en ufak bi terslik bile bizim için dünyanın yıkılması anlamına geliyo..Allahım hiç kimseyi evladıyla ve sağıkla sınamasın..Allahım berilime kuvvet ver, azim ver, tedaviye karşılık vericek gücü nasip et azda olsa bi gelişme göstersin zamanla gelişimini hızlandırsın inşallah..Rabbim dualarımızı kabul et..yavrularımıza sağlık mutluluk ver..(amin) :Saruboceq:

merhaba canım. bir süredir buradan da yazdıklarınızı görüyorum, insallah bigün bende burada meleğimin gelişimiyle ilgili soru yağmuruna tutabilirim, malum deneyimlerinizden öğrenilecek çok şey var.. geçirdiğiniz süreçleri yeni yeni öğreniyorum ama hem meslek nedeniyle hem de özel ilgi nedeniyle çocuk psikolojisiyle kafayı yemiş biri olarak, çocuk anneyi ne kadar yanında hissederse o kadar bazı şeylere adapte kolaylaşabiliyor. anladığım kadarıyla yakında izine de ayrılacaksın, prensesle daha çok zaman geçirince inan daha kolay gelişme gösterecektir. tekrarlarınızla, beraber zaman geçirmelerinizle daha da iyi olacaktır insallah... Allah yardımcınız olsun, ikinize de güç versin....

ah ya yaşadıklarınız cidden çok zor ama inş aşacaksınız rabbim bu mübarek günde dualarımızı duysun hem berile hemde burdaki bütün meleklere sağlık versin sinirlerin alt üst oldu tabi bişeylerin olmasını çok istiyosun olmadığı zamnada hayal kırıklığı yaşıyosun kendin için deyil bunu evladın için istiyosun ama inş ALLAHIN izniyle bize güzel haberler vereceksin ben buna canı gönülsden inanıyorum hem evdede olursan hareketleri tekrarlayabileceksiniz senin onun yanında olman ona dahada güç verecek gelişmeleri sende göreceksin yakında bizlere keyifli bişekilde beril beni çok şaşırtıyo diyeceksin

İnşallah kırabiliriz bu direnci. Geçen haftalardada öyleydi diş tir üşütmüştü ondandır dedik ama değil bir türlü çözülmüyor 15 eylülden beri bir şekilde gidiyoruz fizyoterapiye hiç mi alışmaz bir çocuk. Kendi sinirlerimide Berilide mahfediyorum zaman zmana sinirlerime hakim olamıyorum söyleniyorum sesimi yükseltiyorum korkuyor miniğim sonrada çok üzülüyorum oturup saatlerce ağlıyorum.Bu günler inşallah biterde biraz yüzümüz güler.[/QUOTE]

Canım bu çok sabır isteyen uzun bir tedavi süreci. Sen bunu çok daha iyi biliyorsun. Aslında 4 ay fizyoterapi için kısa bir süre. Düşün ki büyük insanlar bile bel fıtığı gibi kıyaslanmayacak kadar basit bir hastalıkta bile aylarca tedavi görüyorlar. Beril hem çok küçük hem de zor bir tedavi sürecinde. Bana bu yaşımda birileri belli hareketler yaptırsa ben de sinirlenir ve sıkılırım ki; o çok daha küçük. Yani bu kadar sürede alışmaması, sinirlenmesi, direnmesi onun için çok normal. Bu cuma saatinde dualarım seninle. Allah sana da Beril'e de sabır ve güç versin canım.

mecbuecim tesekkur ederim evet benim 2 bucuk yasinda bir oglum daha var o zamaninda dogdu ve ilk disini 11 bucuk aylikken cikardi yani ufuk da abisine cekmistir gec cikaracak gibi ama bu aralar elleri surekli agzinda gerci onceden de agzindaydi aama bu aralar daha beter bide emzik ve biberon uclarini isiriyor yani kasindigi belli oluyor bakalim sorunsuz cikarsin da
erken dogan bebeklerde cok goruluyor kalb deligi ve cogu zaman buyudukce kendi kendine kapanir yani ben boyle hikayeleri cok duydum insallah ecrininki de oyle olur bu arada dogum gunleri yaklasiyor bebislerimizin neler dusunuyorsunuz ilk dogum gununu nasil yapacaksiniz ?kizlar fikir alisverisinde bulunalimmi yani sade mi olsun kalabalikmi nasil pasta yaptirmayi dusunuyorsunuz filan

mehtapcim insallah dedigin gibi hepimiz birgun bulusuruz hepimizin bos oldugu bir zamanda musait oldugumuz bir zamanda ve maddi ve manevi de musait oldugumuz zamanda bir gun ayarlariz hepimiz bulusuruz bana da bekleyin diyecegim ama benimkisi sehir degilki cok uzak ama gonul isterdi hepinizi agirliyim eger gelebilen varsa yine gelsin yurt disi tatil filan yapmak isteyen buyursun gelsin:)

mecbue mehtap nınım ebrizm arzu ve diğer arkadaşlarımmmmmmmmmm hepiniz daima aklımdasıız sizi bebişleriniz çok özlüyorum berilciiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm tatlışım o çok yaralı benim kuzum kuşum miniğim tyezesine yine gelsin de teyzesi onu yesin ...diğerleride başımın üstünde yeri var bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

ninim dogru soyluyorsun okadar baglandikki birbirimize biri girmezse hemen merak ediyoruz ama numara ve ad konusuna gelince hic birimiz bilmiyoruz:)biraz tuhaf birsey demi bu

bizde seni özlüyoruz hep aklımızdasın ama kızın için gelemediyini biliyoruz baakıcıyla nasıl araları alışabildilermi birbirlerine bende bekl,iyorm her zaman için bende öpüyorum pamuk kızını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…