selam arkadaşlar nasılsınız?
soraya canım çok sevinim iyi gelişmeler var ufuk da..
sende evde ilgileniyorsun ve çalıştırıyorsundur..
eminim daha ilerleyecek annesi...
ebrizim ve arzu ne güzel buluşuyorsunuz..
kıskandım walla , keşke burda olsaydınızda hep beraber görüşseydik...
Bayıldım fotoğraflara. Arzu ve benim bu manzeraları ya başka şehre gidip yada böyle güzel fotoğraflardan görebiliyoruz. Tadını çıkartın bence önümüzdeki kız Berkaycığım kardan adam yaparken eklersin mehtapçım o minicik elleriyle kar toplar minik kuzu inşallahDün İstanbul'da çok güzel kar yağdı. Biz de çıkıp biraz fotoğraf çektik. Sizinle de paylaşmak istedim. İnşallah ilerde Berkaycığımla da çıkıp kartopu oynamak nasip olur.
hepinizi bekleriz canımresimler çok güzel çıkmış mehtapcım nınım seninde dediyin gibi inş seneye meleklerimizle yaparız kardanadam kartopu oynarız vallahi izmirli hatunlar buluşuyo biz kimle buluşcaz
Evet çok ta yakın şehirlerde değiliz ama kısmet hiç belli olmaz bir şekilde görüşülebilir.Öznurda buluşalım dedi hatta yemeğe davet etti sağolsun. Ona da söyledim bebeklerimiz biraz büyüsün havalar da ısınsın ben de beklerim. Geleni otogardan karşılarım açık davettir:)) Nınım İstanbul'da, Mecbue Bursa'da, Soraya Hollanda'da, Arzu ile Ebrizm İzmir'de, Yumy Ankara'da, Öznur İzmit'te. Çok dağılmışız ama iyi plan yaparsak denkleştirebiliriz bence.
Artık bahar gelsin rahat rahat kuızucuklarımızla dışarıya çıkalım. Benim nazlı kızımda her çıkışında hastalanmasınevet ya buluşma fikri çok güzeel...
havalar ısınsın da....
Bayıldım fotoğraflara. Arzu ve benim bu manzeraları ya başka şehre gidip yada böyle güzel fotoğraflardan görebiliyoruz. Tadını çıkartın bence önümüzdeki kız Berkaycığım kardan adam yaparken eklersin mehtapçım o minicik elleriyle kar toplar minik kuzu inşallah
İnşallah canım. Hepimize nasip olsun dışarıya çıkıp b ebeklerimizle oyunlar oynamak.
Siz neler yaptınız nasıl geçti dünkü fizyoterapiniz?
Çok kötü Beril fizyoterapiyi red ediyor ve ellerini ayaklarını elletmek bile istemiyor. Bazı davranışlar kemikleşti diyor fizyoterapistimiz kırmak çok zor berili bazı davranışlarda sürekli ağlayıp kendini kasıyor sinirlenip ellerini ısırıyor ve tüm gün ağlıyor akşam 1 e kadar ağladı ve hiç uyumadan 1 de yorgun düştü uykuya daldı bu günde vardı arayıp söyledim fizyoterapisti bu gün gelmesin pazartesi gelin dedi böyle ertelene ertelene nasıl olcak bu iş
Nınım sana o kardan kardanadam manzaraları:)
İnşallah böyle müjdeler verebilirim. Yumy dünya iyisi biri buluşursan görüceksin çok şekerdir benim arkadaşımebrizm üzme canım kendini evde olduğunda daha güzel gelişmeler kaydedersiniz ALLAH ın izniyle evet belki bigün biyerlerde buluşup tanışırız yumy ankarada bende giderim senede bi kere ankaraya annemler yozgatta oraya giderken ablama uğruyorum ankaraya dünya küçük belki bi şekilde karşılaşırır buluşuruz bende beklerim gelmek isteyen arkadaşları bursaya
Bazen hiç inanasım gelmiyor hep en kötüler geliyor aklımaebrizim zamanla berilde'de güzel uyumlu gelişmeler olacak..
sen berilin tedaviye cevap vereceğine inan ...
olmusuz düşünme canım.....
Eğer dün çok sinirlendiyse bugün gitmemeniz daha iyi olur. Belki biraz ara verilince fizyoterapide daha sakin olur. Bu Beril için de zor bir dönem tabi. Zamanla fizyoterapiye alıştıkça ve terapi sıklığı arttıkça daha güzel gelişmeler anlatacaksın buna çok inanıyorum. Hem sen de evde hareketleri tekrarlatabileceksin. Şu an doğru hareketi kazandırabilmek için kemikleşmiş belli davranışları kırmaya çalışıyorlar sanırım.
Çok kötü Beril fizyoterapiyi red ediyor ve ellerini ayaklarını elletmek bile istemiyor. Bazı davranışlar kemikleşti diyor fizyoterapistimiz kırmak çok zor berili bazı davranışlarda sürekli ağlayıp kendini kasıyor sinirlenip ellerini ısırıyor ve tüm gün ağlıyor akşam 1 e kadar ağladı ve hiç uyumadan 1 de yorgun düştü uykuya daldı bu günde vardı arayıp söyledim fizyoterapisti bu gün gelmesin pazartesi gelin dedi böyle ertelene ertelene nasıl olcak bu iş
İnşallah böyle müjdeler verebilirim. Yumy dünya iyisi biri buluşursan görüceksin çok şekerdir benim arkadaşım
Bazen hiç inanasım gelmiyor hep en kötüler geliyor aklıma
İnşallah kırabiliriz bu direnci. Geçen haftalardada öyleydi diş tir üşütmüştü ondandır dedik ama değil bir türlü çözülmüyor 15 eylülden beri bir şekilde gidiyoruz fizyoterapiye hiç mi alışmaz bir çocuk. Kendi sinirlerimide Berilide mahfediyorum zaman zmana sinirlerime hakim olamıyorum söyleniyorum sesimi yükseltiyorum korkuyor miniğim sonrada çok üzülüyorum oturup saatlerce ağlıyorum.Bu günler inşallah biterde biraz yüzümüz güler.
mecbuecim tesekkur ederim evet benim 2 bucuk yasinda bir oglum daha var o zamaninda dogdu ve ilk disini 11 bucuk aylikken cikardi yani ufuk da abisine cekmistir gec cikaracak gibi ama bu aralar elleri surekli agzinda gerci onceden de agzindaydi aama bu aralar daha beter bide emzik ve biberon uclarini isiriyor yani kasindigi belli oluyor bakalim sorunsuz cikarsin damaşallah annesi inş böyle güzel gelişmelerini hep müjdelersin bize azda olsa gelişimi varmış oda çok süper bi haber bence ufuk çıkarmadımı daha annesi diş olsun her bebek aynı olmuyo görümcemin oğlu normal doğduğu halde daha bi ay önce çıkardı bu haftasonuda bi yaşına girecek yani 14 aya kadar çıkarmayan bebekler bile varmış ayy inş herşey yolunda giderde sorunsuz atlatırız bi ay sonrada galiba nörolojiye gidecez zaten kendi doktoruna her ay düzenli gidiyoruz tabi hasta falan olmadığı zamanlar hariç
mecbue mehtap nınım ebrizm arzu ve diğer arkadaşlarımmmmmmmmmm hepiniz daima aklımdasıız sizi bebişleriniz çok özlüyorum berilciiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm tatlışım o çok yaralı benim kuzum kuşum miniğim tyezesine yine gelsin de teyzesi onu yesin ...diğerleride başımın üstünde yeri var bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
canım bizde seni özlüyoruz...nasılsın ???
nerelr yaptın bakıcı ile ilgili..
merak ediyoruz....burda çok güzel arkadaşlıklar
oluştu..arkadaşlarımızda bir girmeyince merak ediyor insan..
birbirimizin ne adını biliyoruz nede numarasını...
mecbue mehtap nınım ebrizm arzu ve diğer arkadaşlarımmmmmmmmmm hepiniz daima aklımdasıız sizi bebişleriniz çok özlüyorum berilciiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm tatlışım o çok yaralı benim kuzum kuşum miniğim tyezesine yine gelsin de teyzesi onu yesin ...diğerleride başımın üstünde yeri var bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?