slm kızlar sorayacım erbizm saolun gerçekten dikkat şart ama bi sn içerisinde oldu ne olduysa yarında 4 buçukta randevumuz var kalp doktoruna gidip eko çekilcek inş herşey yolundadır sorun yok der bizze doktor bi tarafım hemen yarın olsun götüreylim diyo bi tarafımda ya ters bişey varsa diyo herneyse burası bugünde bembeyaz ben ecrinin kafasına hiç bişey örtmüyorum ama dün gece ecrininde burnu çok tıkandı zaten hayatta kafasına bişey örttürmez dışarıya çıkarken zor giydiriyorum bere çıkarana kadar ağlıyo cadı
slm kızlar sorayacım erbizm saolun gerçekten dikkat şart ama bi sn içerisinde oldu ne olduysa yarında 4 buçukta randevumuz var kalp doktoruna gidip eko çekilcek inş herşey yolundadır sorun yok der bizze doktor bi tarafım hemen yarın olsun götüreylim diyo bi tarafımda ya ters bişey varsa diyo herneyse burası bugünde bembeyaz ben ecrinin kafasına hiç bişey örtmüyorum ama dün gece ecrininde burnu çok tıkandı zaten hayatta kafasına bişey örttürmez dışarıya çıkarken zor giydiriyorum bere çıkarana kadar ağlıyo cadı
Mehtap cım yanlış anlama ama 24-25 e fazla giydirmiyormusun..
gerçi artık alışmıştır Berkay cık..
Ata'mda keltoş :)) walla evde hiç sapka takmıyorum...
bugün Ata'mın ilk nöroloji kotrolü var..
ama gidemiyeceğiz acaip gerildim arkadaşlar..
eşim çok büyük bir hastanede çalışıyor yani birsürü doktor var
o kadar doktorun içinden benim eşimi gönderdiler başka bir hastaneye
orda bir ameliyat varmış onun için..
randevumuz ^15.00 de
sabahtan beri eşim o hastanede ameliyata girmeyi bekliyormuş..
şimdi girdi...
offfff ya yetişemiyecek
kaldı önmümüzdeki haftaya........
çok üzüldüm ya....
bizim evin derecesi de 24 derece ama gece tabiki biraz serin olyor bizde kalorfer calisiyor kalorferin ustunede su dan baska birsey yapmiyorum ustunede bazen cit citli badi ustune penye pijama bazen kalin pijama yani bazende sadece esofman takimi ile yatiyor coraplarini da giydiriyorum ama basini ortmuyorum ama benim bebegimde cok hir hirli burnu cok cabuk tikanir bende burun aspiratoru ile once burnunu iyice temizliyorum sonrada burun spreyini sikiyorum iyice rahatliyor ozaman
ama benim bebegim biraz ustuttugu zamanda hemen cigerleri doluyor cok bunaliyor nefes alamiyor onun icin doktor bize astim ilaci olan ventolin verdi onu kullaniyoruz ama normal ussutmedigi zaman bile nefes alirken hep ses geliyor yani doktora gittigimde bunun cigerleri cok dolu diyorlar halbuki bu normal hali diyorum hasta oldugunda gorseniz cok fena oluyor
bizde bugun doktora gidecez yine ama bugun cigerleri icin dinliyeceklermis
mecbuecim insallah iyi haberler getirirsin bize yarin
ninimcim uzuldum bende gidemediginize insan hayal kirikligina ugruyor demi
mehtapcim gecmis olsun berkayin bir an once burnu acilsin ve disleri ciksin
ebrucum alisirsin merak etme onu sen her haliylekabul ediyorsun zaten
cbugün Ata'mın ilk nöroloji kotrolü var..
ama gidemiyeceğiz acaip gerildim arkadaşlar..
eşim çok büyük bir hastanede çalışıyor yani birsürü doktor var
o kadar doktorun içinden benim eşimi gönderdiler başka bir hastaneye
orda bir ameliyat varmış onun için..
randevumuz ^15.00 de
sabahtan beri eşim o hastanede ameliyata girmeyi bekliyormuş..
şimdi girdi...
offfff ya yetişemiyecek
kaldı önmümüzdeki haftaya........
çok üzüldüm ya....
c
canım benim sıkıntı etmemeye çalış inşallah sonuçlar iyi çıkacaktır...kaç haftalıktı atamız eşin galiba dr asm demi çalışıyor
canım tekekkür edrim..
şubat 11 ne randevu aldık asm de..
eşim siyamide dr...
sen nasılsın?
berrak nasıl?
Ata 33+3 doğdu..şuan 6 aylık...
berrağım doğucak olduğu tarihti 11 şubat:)))))) hayatım benim eşimde 1,5 yıl öncesine kadar asmde çalışıyordu ama orada çalışan arakadaşlarımız çok fazla asmde çocuk nörolojisi varmı?benim bildiğim üniversite hastanelerinde var ve siz atayı ilk kez mi götürüyorsunuz bben geçen hafta berrağı götürdüm cerrahpaşaya şimdilik herşey normal dedi nisan ayına eeg verdi kontrol için yapğtırmamız gerekir dedi ...bmi çok erkenden götürdük acaba berrak 30 haftada doğdu şuanda 38.haftaya girdik.....berrak gayet iyi şimdilik her şey yolunda çok şükür sadece beslenme sorunumuz var beni emmiyor(((((((
daha önce bir tarih isterseniz eğer yardımcı olmaya çalışalım ataya öpücükler:))))))
berrağım doğucak olduğu tarihti 11 şubat:)))))) hayatım benim eşimde 1,5 yıl öncesine kadar asmde çalışıyordu ama orada çalışan arakadaşlarımız çok fazla asmde çocuk nörolojisi varmı?benim bildiğim üniversite hastanelerinde var ve siz atayı ilk kez mi götürüyorsunuz bben geçen hafta berrağı götürdüm cerrahpaşaya şimdilik herşey normal dedi nisan ayına eeg verdi kontrol için yapğtırmamız gerekir dedi ...bmi çok erkenden götürdük acaba berrak 30 haftada doğdu şuanda 38.haftaya girdik.....berrak gayet iyi şimdilik her şey yolunda çok şükür sadece beslenme sorunumuz var beni emmiyor(((((((
daha önce bir tarih isterseniz eğer yardımcı olmaya çalışalım ataya öpücükler:))))))
yoğurt nasıl yapılır ???
hangi sütü kullanayım??
dr günlük süt dedi ama ben anlamdım??
hangisi günlük süt oluyor..
danoneyle mayalayabilirsin dedi doktorumuz..
fikirlerinize ihtiyacım var..
kornelya teşekkür ederim..evet güzel haberler aldım bugün..gözün aydın çok güsel haberler almışsın. görünce birkaç duyduğum şeyi paylaşmak istedim. yoğurt yapımını anneme sordum şimdi istersen onu da anlatabilirim. annem zamanında ben sana hergün bi su bardağı yoğurt mayalayıp yedirirdim die anlatırdı da... süt konusuna gelince çok bilindik bi süt markasındaki gıda müh. ile konuşmuştum ben hamilelik döneminde süt tüketirken. günlük sütlerde soğuk zincirine çok dikkat edilmediğinden, uzun ömürlüler daha sağlıklı demişti. paylaşmak istedim.
kornelya teşekkür ederim..evet güzel haberler aldım bugün..
canım anne nasıl mayalıyordu??
sen,nde iki tane kuzun var . sen nasıl yaptın ???
pınarın organiği nasıl??
ben tadını çok seviyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?