Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Ben daha hıc et suyu vermedım ama tavuk corbasını verıyorum
belnderdan gecırıp oylece verıyorum yıyor yanı sadece tavuk suyu degıl tavukları da belender ıle ezıp verıyorum bende yavas yavas etı dednıyım barı

SAG OL CANIM DARISI SENIN bebeginin basina cabucak iyilessinde annesinin kucagina gelsinde guzel guzel gelismeler gostersin insallah

bugün benim doğum günüm kızlar 29 yaşına giriyorumbayanssulusmile 30 yaşına dayandık valla
Nice senelere arzucum sağlıkla inşallah nice yıllarda prensesin ve eşinle geçirmeni dilerim
Afferin akılklı bıdık ufuğumuza inşallah çok daha güzel gelişmeler kaydedip bizleri sevindirecek

Dr ile konuş vermende fayda var diye düşünüyorum

Canım arakadaşları dert ortaklarım interneti bağlatıncaya kadar annemlere gidip geldiğim sürece görüşebiliriz. HEpinizi çok özliycem ve çok öpüyorum. güzel haberlerinizi takip edebilmeyi diliyorum hepiniz için tek tek.

kendine ii bak ebrucum ozliyecez seni ama ara ara arar sorarim berilcigimizin durumunu

bu arada mecbuecim bugun doktora gittin guzel haberlerini bekliyoruz

sorayacım ufuğun gelişme kaydediceğini biliyodum..zamanla daha ii olucak inşallah çok sevindim böle gelişim göstermesine yakında çok daha ii olucak annesi:lepi:ebrucum tel.da görüşürüz artık seninle canım..mehtapcım diş olayı bizdede geç ilerliyo..kızım 5 aylıkken dişlerni kaşımaya başladı..bugün çıkar yarın çıkar diye diye bekledim ilk dişi 12 aylıkken çıkardı..şu an 18 aylık oldu 4 dişi var henüz..bu ara yine diş çıkarıcak sanırım.mecbudanda ii haberler bekliyoruz..umarım ii çıkar sonuçları bıdığın..

Evet canım 1 yaşına kadar sürebiliyormuş bazen ilk dişlerin çıkması. İnşallah bizimki o kadar sürmez çünkü çok kaşınıyor ve Berkay'ı çok rahatsız ediyor. Onun bir rahatsızlığı olmasa varsın 1 yaşında çıksın ama onu öyle görünce çok üzülüyorum. Elleri sürekli ağzında.

inşallah kolay çıkarır sağlıklı inci dişlerini..çok tatlı oluyolar tavşan gibi iki dişleopuyorumnanaktan

slm kızlar geçmişi okuyamadım ama arzucum doğum günü kutlu olsun ebrizm inş bizi habersiz bırakmazsın sorayacım ufuktakı gelişmeler çok güzel gerçekten ufuğa kuzu kıyması verebilirsin yiyorsa kızmda benim gibi bende kırmızı et yiyemiyorum kızımda ağzına sürmüyo kıymayı ne köfte şeklinde ne çorbada ama bi doktorunuza danış bugün gittik doktora ciyerdeki kapakta daralma vardı ve kalbinde delik vardı daralma tamamen geçmiş delikte yarıdan fazla kapanmış şu anda tamamen kapanmazsa bile hayatı boyunca hiç etkileyecek bi durum yok dedi ama muhtemelen kapanacak dedi sadece boyu biraz kısa galiba dedi ama birden uzayabilir dedi çünkü boy uzaması yüzde 70 genetik dedi eşime baktı babasına benzerse uzun olur dedi çıktık doktordan bende eşime dedimki sanki kendi çok uzun benden kısaydı neden ben kısamıyımki babasına benzerse uzun olur dedi diye tabi şakasına çünkü keyfim çok yerine geldi giderken o kadar gergin ve heyecanlıydım ki yarım saatte bi wcye gittim ve midem bulandı gelirken ne bulantı nede başka bişey kalmamıştı bugün giderken dua ettim hem benim kızım hemde beril ufuk ve diyer bütün bebekler için rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

mecbue canım çok güzel bi haber..bugün gerçekten güzel bi gündü herkesten çok güzel haberler aldık..hep böle olur inşallah..ebrudanda inşallah böle güzel haberler alırız..

mecbue ebrizm mehtap arzu soraya ve onların canım bebekleriiiiiiiii hepinizi çok seviyorummmmmmmmmm özlüyorum 25 gün sonra işteyim...iyi haberler duymak dileğiyleeeeeee

saol arzucum yalnız canımı sıkan bişey var hala emkelemiyo dün doktorda sordu emekliyomu diye hayır dedim bikaç kere geri geri emekledi şimdi onuda yapmıyo cadı ama soldan sağa sağdan sola önden arkaya arkadan önce dönüyo kendi etrafındada dönüyo emeklemeden ama emeklemiyo doktorda zorlama diyo ama işte benim canım sıkılıyo bu duruma zamanla herşeyi yapacak farkındayım ama ben aynı yaşıtları gibi yapsın istiyorum

mecbue ebrizm mehtap arzu soraya ve onların canım bebekleriiiiiiiii hepinizi çok seviyorummmmmmmmmm özlüyorum 25 gün sonra işteyim...iyi haberler duymak dileğiyleeeeeee

saol canım bizde seni çok seviyoruz inş kızın alışır bakıcısınada için rahat başlarsın işe bizde senden güzel haberler duymayı istiyoruz seni ve prensesini öpüyorum

Biz de özledik seni yumy derin artık bakıcısına alışıyormuş, günlükte okuyunca çok sevindim. Sevgiler..

Canım ben bazen mayıs annelerini de kontrol ediyorum. Orada bile henüz emeklemeyen
bebekler var. Yaşıtlarıyla aralarında 3 ay fark var. Kolay değil yani. Sağlıklı olsunlar da varsın biraz geç yapsınlar.

yok canım eşim dr değil radyoloji-nükleer tıp teknikeri 1.5 yıl öncesne kadar asmde çalışıyordu...cerrahpaşada cengiz yalçınkaya'ya götürdüm o kadar badire atlatmasına rağmen hareketlerini yi buldu emin olmak içinde eeg istedi ama çok geç bi tarihe verdiler içim içimi yiyor nisana kadar herşey bi an önce olsun bitsin istiyorum((((((1 saata yakın göğsümde tutuyorum 25 dakka birinde 25 dakka diğerinde ama inadından gık demiyor yaramazım(sonunda ben pes ediyorum...
atamızın gelişmesi çok güzel çok sevindim iyi haberlerine

srığım çok mutlu oldum ufuğun hareketelerine emin ol zamanla herşeyin üstesinden gelecek yaramazımız....

nınım bugün sana baktım ara ara eğer girersen kıyma tecrübeni de yaz lütfen bekliyorum.

mecbuecim iyi haberleine cok sevindim ecrinin bende merak ediyordum yeni okudum

sher cim ben turkiyede profesora goturdugumde banada aynisini soylemisti okadar badireler atlatmasina ragmen cok iyi daha da iyi olacak filan hatta karaniyal usg cekmisti profesorumuz hicbirsey gorunmedi ama mr da istedi orda belli olmustu ama zaman onlarin en buyuk ilaci kendilerini toparliyorlar canim

canım benim kafamda zaten soru işaretleri var kıraniyel usg de bişey çıkmadı eeg istedi ona bakıcak zaten berrak 2.evre beyin kanaması geçirdiği için üzerinde çok duruyor kıraniyel usg 3-4 kez yaptırdık farklı yerlerde kanamaın durduğu ve gerilediği görünüyor 1 yaşındada belki mr çektiririz o zaman herşey belli olur dedi kanama geçirip geçirmediği...
sabır çok önemli ama artık sabredicek gücüm kalmadı diye düşünüyorum bir an önce herşey belli olsun evladımda bende rahatlıyayım ona göre haraket edeyim düye düşünüyorum isyanda etmek istemiyorum hangi dr a inanıp inanmyacağımada şaşırdım kaldım eşim sağlık sektöründe olduğu halde bazen çıkamyoruz işin içinden off çok zor süreçler bunlar allah hepimizin yardımcı olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…