SAG OL CANIM DARISI SENIN bebeginin basina cabucak iyilessinde annesinin kucagina gelsinde guzel guzel gelismeler gostersin insallahgözün aydın soraya, yazdıklarınızı takip ediyordum çok sevindim bende gelişme karşısında, mutlaka devamıda gelecektir... insallah kısa sürede gelişmelerini gösterir...
bu arada diğer gönlünden geçenlerde olur, büütün bu mutlulukları sırayla yaşarsın...
Nice senelere arzucum sağlıkla inşallah nice yıllarda prensesin ve eşinle geçirmeni dilerimbugün benim doğum günüm kızlar 29 yaşına giriyorumbayanssulusmile 30 yaşına dayandık valla
Afferin akılklı bıdık ufuğumuza inşallah çok daha güzel gelişmeler kaydedip bizleri sevindirecekherkeze merhaba oncelikle arzu cum dogum gunun kutlu olsun saglikli nice mutlu senelere insallah
ninim ata iyi gelistigine cok sevindim insallah boyle devam eder her zaman
bu arada bizde dun doktordaydik ufugun boy ve kilo gelisimi de cok iyi gidiyor suanda 10 bucuk aylik ama duzeltilmis 8 bucuk aylik kilosu 9 kilo 950 gram olmasi gerekenden cok onde gidiyor boyuda 73 cm
en cok sevindigim seyde bas cevresinin buyumesi oldu 15 gunde arim cm buyumus doktor beyninin gelistigini gosteriyor bu diyor gerci yinede cok kucuk bas cevresi 42 cm normalde olmasi gereken 47 cm mis
bende bu gece cok guzel bir ruya gordum camideymisim ve ben saflarin en onundeydim ve butun cami hep beraber 3 kere salavat getirdik ben bem beyaz giymistim ogullarimda ynimdaydilar ve her yerden su fiskiriyordu cok guzeldi
veee iste en mutlu haber sabah ufuk uyandiginda mamasini yedirdikten sonra yatakta onunla biraz oynadik ve bide ne goreyim zor guc de olsa kendi kendine sirt ustunden yuz ustune dondu yani yuvarlandi cok sevindim hala inanamiyorum
bu arada kizlar herhalde aranizda en kucugunuz benim gibi 21 yasindayim nisanda 22 olacagim:)
Ben daha hıc et suyu vermedım ama tavuk corbasını verıyorum
belnderdan gecırıp oylece verıyorum yıyor yanı sadece tavuk suyu degıl tavukları da belender ıle ezıp verıyorum bende yavas yavas etı dednıyım barı
sorayacım ufuğun gelişme kaydediceğini biliyodum..zamanla daha ii olucak inşallah çok sevindim böle gelişim göstermesine yakında çok daha ii olucak annesi:lepi:ebrucum tel.da görüşürüz artık seninle canım..mehtapcım diş olayı bizdede geç ilerliyo..kızım 5 aylıkken dişlerni kaşımaya başladı..bugün çıkar yarın çıkar diye diye bekledim ilk dişi 12 aylıkken çıkardı..şu an 18 aylık oldu 4 dişi var henüz..bu ara yine diş çıkarıcak sanırım.mecbudanda ii haberler bekliyoruz..umarım ii çıkar sonuçları bıdığın..
Evet canım 1 yaşına kadar sürebiliyormuş bazen ilk dişlerin çıkması. İnşallah bizimki o kadar sürmez çünkü çok kaşınıyor ve Berkay'ı çok rahatsız ediyor. Onun bir rahatsızlığı olmasa varsın 1 yaşında çıksın ama onu öyle görünce çok üzülüyorum. Elleri sürekli ağzında.
mecbue ebrizm mehtap arzu soraya ve onların canım bebekleriiiiiiiii hepinizi çok seviyorummmmmmmmmm özlüyorum 25 gün sonra işteyim...iyi haberler duymak dileğiyleeeeeee
mecbue ebrizm mehtap arzu soraya ve onların canım bebekleriiiiiiiii hepinizi çok seviyorummmmmmmmmm özlüyorum 25 gün sonra işteyim...iyi haberler duymak dileğiyleeeeeee
saol arzucum yalnız canımı sıkan bişey var hala emkelemiyo dün doktorda sordu emekliyomu diye hayır dedim bikaç kere geri geri emekledi şimdi onuda yapmıyo cadı ama soldan sağa sağdan sola önden arkaya arkadan önce dönüyo kendi etrafındada dönüyo emeklemeden ama emeklemiyo doktorda zorlama diyo ama işte benim canım sıkılıyo bu duruma zamanla herşeyi yapacak farkındayım ama ben aynı yaşıtları gibi yapsın istiyorum
canım öncelikle teşşekkür ederim..asm de haftanın 1 günü hoca geliyormuş..Ata'nın doktoru eşimin oda arkadaşının eşi..o hallediyor sağolsun...eşinde doktormu ???
evet ilk kez götüryoruz..Ata'mın gelişimi iyi gittiği için 6 ayda nörolok istedi doktorumuz..
cerrahpaşada kime götürdün??
berrağı öpüyorum..sehercim zorla emmesi için..almassa bile tut memen de...
herkeze merhaba oncelikle arzu cum dogum gunun kutlu olsun saglikli nice mutlu senelere insallah
ninim ata iyi gelistigine cok sevindim insallah boyle devam eder her zaman
bu arada bizde dun doktordaydik ufugun boy ve kilo gelisimi de cok iyi gidiyor suanda 10 bucuk aylik ama duzeltilmis 8 bucuk aylik kilosu 9 kilo 950 gram olmasi gerekenden cok onde gidiyor boyuda 73 cm
en cok sevindigim seyde bas cevresinin buyumesi oldu 15 gunde arim cm buyumus doktor beyninin gelistigini gosteriyor bu diyor gerci yinede cok kucuk bas cevresi 42 cm normalde olmasi gereken 47 cm mis
bende bu gece cok guzel bir ruya gordum camideymisim ve ben saflarin en onundeydim ve butun cami hep beraber 3 kere salavat getirdik ben bem beyaz giymistim ogullarimda ynimdaydilar ve her yerden su fiskiriyordu cok guzeldi
veee iste en mutlu haber sabah ufuk uyandiginda mamasini yedirdikten sonra yatakta onunla biraz oynadik ve bide ne goreyim zor guc de olsa kendi kendine sirt ustunden yuz ustune dondu yani yuvarlandi cok sevindim hala inanamiyorum
bu arada kizlar herhalde aranizda en kucugunuz benim gibi 21 yasindayim nisanda 22 olacagim:)
mecbuecim iyi haberleine cok sevindim ecrinin bende merak ediyordum yeni okudum
sher cim ben turkiyede profesora goturdugumde banada aynisini soylemisti okadar badireler atlatmasina ragmen cok iyi daha da iyi olacak filan hatta karaniyal usg cekmisti profesorumuz hicbirsey gorunmedi ama mr da istedi orda belli olmustu ama zaman onlarin en buyuk ilaci kendilerini toparliyorlar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?