Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kizlar yarin hem fizyoterapiste hemde goz doktorunda randevumuz var yarin onemli bir testin sonucu cikacak gozleriyle ilgili ne kadar gordugunu ve nerden kaynaklandigini filan dua edin ama ben cok heyecanliyim insallah olumlu seyler duyariz

Canım Allah yardımcınız olsun inşallah iyi haberlerle gelirsin. Güzel haberler bekliyoruz senden. Dualarımız Ufuğumuzla..

selam arkaaşlar

Mehtap'cığım bugün Ata'ya sebze çorbası yaptım.
içine kıyma (4 defa çekilmiş) attım..
süzgeçten geçirdim hepsi ezildi..
1 kase dolusu yaptım.
yarısını verim yedi..diğer yarısını buzluğa attım yarın için..
az soğan, az patates, 1 havuç, bir kaç yaprak maydonoz ve ıspanak , az pirinç, az kabak
ve 1 küçük köfte kadar yağsız kıyma koydum...
unutmadan büyük kırmızı biberler varya ondan da bir parça attım. (C vitamini deposu)

Oh afiyet olsun kuzucuğa bugün annem de deneyecekti. İnşallah Berkay'da sever. Dün bir doktora sordum başlayabilirsin dedi. Evet canım kırmızı biberi biz de közleyerek katıyoruz bazen çorbalarına tadını da güzelleştiriyor.

slm kızlar geçmişi okuyamadım okuyamayacamda ecrin şimdi uyanır cadı bugün felaket huysuzdu bütün gün tepemden inmedi sorayacım inş ufuk için herşey güzel geçmiştir nınım sevindim atanın kırmızı et yemesine dün akşamda denedim gene çıkardı kıymayı nasıl alışacak bilmiyorum yaa herkesi öpüyorum

bu arada kızlar söylemeyi unuttum ıspanak bi gün geçtikyen sonra içindeki bütün vitaminler öldüğü için ertesi gün yedirilmesi tavsiye edilmiyo hatta bişey olduğunu söyledi doktor ama aklıma gelmezki şimdi o kadar unutkan oldum ki

sorayacım hayırlı haberlerini bekliyoruz bizde cuma günü kendi doktorumuza gidecez bakalım ne diyecek varya artık doktora gitmekten o kadar sıkıldım ki kuzucum napsın peki

sorayacım hayırlı haberlerini bekliyoruz bizde cuma günü kendi doktorumuza gidecez bakalım ne diyecek varya artık doktora gitmekten o kadar sıkıldım ki kuzucum napsın peki

canım sıkma kendini güzel haberlerle döneceksin..
napalım gitmemiz gerekiyorsa gideceğiz..
Allah korusun bir sorun çıkarsa erkenden öğrenip müdahale edilir....

selam arkadaslar kusura bakmayin yaa size de gec haber verdim ama oncelikle fosyoterapistimizden bahsedeyim cok iyi buldu ufugu iyi gelisiyor her geldiginizde yeni seyler goruyorum dedi cok sevindim
goz doktorundaki test sonuclari da biri gozleri goruyormu biride beynine gordukleri dogru bir sekilde iletiliyormu diye iki test yapilmisti gozleri goruyormu testi cok temiz cikti gozlerinde hic bir problem yok ama beynine dogru iletiliyormu kotu cikmis gordugu hic bir sey beynine iletilmiyormus yada yalnis iletiliyormus ve ondan kuzucum cerebral gorme engelliymis(yani beyinden gelen korluk)
ama doktorumuz beyninde az da olsa gelisme var dedi belki biraz daha buyunce beynide biraz daha gelisince az da olsa gormesi de gelisebilirmis insallah oyle olur azda olsa gorsun yavrum

bu arada baska birsey daha var ben hollandaya 4 ay oldu geleli ve 4 aydir annemlerde kaliyordum burda hollandada istedigin evi tutamiyorsun illaki devlet vereek cunku insanlar cok ulke kucuk evler az diy herkez kurasini bekliyor ama nihayet dun aksam evimizin ciktigini ogrendik bugun anahtarini alicaz ama icine gecene kadar 1 yada 1 bucuk hafta filan surer cok sevindim duzenimi kuracam ama evimize internet baglatana kadar sizden ayri kalacam icin cok uzuluyorum onun icin sizden ricam hepiniz numaranizi ve adresinizi bana ozelden atarsaniz ben onlari hep yazayim internetim olana kadar ararim hepinizi konusurum

Canım biz de merak ettik dün akşam da yazamamışsın bugün de yoktun. Gözlerinde bir problem olmayışına çok sevindim. Beyin gelişimi oldukça inşallah herşeyi daha net algılayabilir kuzucuk.
Kendi düzenini kurabileceksin çok güzel inşallah internetin de çabuk bağlanır canım.

insallah mehtapcim ayyy cok heyecanliyim bir yandan cunku agustostada buyuk bir ihtimalle okula basliyacam insallah hedeflerime ulasabilecegim

Canım bencede her ne olursa olsun eğitimini ihmal etme. Çalışmasan bile mesleğin elinde olsun. Daha yaşın çok genç hayatın bizlere neler getireceği hiç belli değil. Ben üniversiteden 98 de mezun oldum. Şu an çalışıyorum ama çalışmasam bile eğitimimi aksatmazdım.

evet bende aynisini dusunuyrum yani calismasam bile meslegim elimde olsun ki ne olur ne olmaz aynen dedigin gibi dusunuyorum firsatim varken degerlendirmem gerektigini dusunuyorum

soraya canım çok mutlu oldum...
sana nasıl moral olmuştur bu güzel haberler....
çalışmanıda canı gönülden destkliyorum canım...
ben yıllarca çalıştım şimdi kuzum için evdeyim...
inan Ata olmasaydı kimse bni evde 1 dk tutamazdı...
3 yaşında kreşe verince inşalla özgürlüğümü geri alacağım:)))
çalışmaya başlayacağım inşalla...

sorayacım gözün aydın, ne güsel haberler almışsın... insallah bu güzel haberlerin devamıda gelecek... evin içinde tebrik ederim, insan kendi düzenini arıo muhakkak... eğitim konusunda bende diğer arkadaşlara katılıyorum, canım çalışmasan bile bir mesleğinin olması hem seni kendine daha güven duymanı sağlar, çalışmaya karar verirsen de hem iş hem ev aslına bakarsan yorgun düşürüo olsanda, seni daha huzurlu ve özgür hissettirecektir... :)

soraya çok sevindim canım hayırlı haberlerine ufuk zamnala inş dahada iyi olacak insanın kendi düzeni gibisi yok gerçekten eşinde yanında dimi

arkadaslar cok tesekkur ederim evet bende cok istiyorum hayirlisiyla olsunda
mecbuecim kac gundur gorunmuyorsun iyimisin
evet esim yaninda

merhaba kızlar ve tatlı bebişleri nasılsınız..sorayacım gözün aydın canım çok sevindim senin ve ailen adına..hayırlısı olsun ufuk geliştikçe gözleri daha ii olur inşallah canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…