nınım bugün sana baktım ara ara eğer girersen kıyma tecrübeni de yaz lütfen bekliyorum.
Oh afiyet olsun. İnşallah kıymayı da çok sever. Az kıymayla başla istersen fazla ağır gelmesin.canım evde misafir var sık giremiyorum..
yarın kıyma yı deneyeceğim haber veririm..
bugün muhallebi verdim
yedi benim tosbammm
Ufuk bizimkilerden büyük canım artık kıyma yemesi gerekir. Benim tedirginliğim acaba ağır gelebilir mi diye. Korkumdan haftasonu da veremedim.ben bugun kiymali corba yedirdim yedi ufukcugum hemde bir kase dolu corbanin icinde hem patates hem sogan hem domates hem kiyma hemde karnibahar koydum kaynattim ve blenderdan gecirdim yedi yavrum tavsiye ederim baska sebzeleri de koyabilirsiniz havuc ve kabak gibi
bugün hafta sonu diye kimse uğramamış haklısın mehtap bazı şeyler için zaman ihtiyacı olduğunu biliyorum ama işte ister istemez canım ıskılıyo zamanı gelince yapacak herşeyi benim kızım önümüzdeki ay galiba bizde nörolojiye gideriz sorayacım teşekkür ederim canım ufuktanda inş güzel haberler alırız şimdi aklıma geldi sen 22 yaşındasın ufuk ikinci oğlun kız sen ne zaman evlendin:) bu arada diyer bütün annelere ve bebeklerede kucak dolusu sevgiler yolluyorum
mecbu ve mehtap kıymayı yemiyorsa bebişler
sebzelerin içine et koyup pişirin sonrada eti çıkarın içinden..
en azından etin suyu geçmiş olur sebzeye..
doktorumuz öyle demişti...
dogrudur benim bebegim daha buyuk evet ama bende korkumdan simdiye kadar veremedim ya agir gelir diye ama allaha sukur iyidi hic bir sorun yasamadik simdi olmasi gereken 8 bucuk aylik ama ben hic bir zaman dogmasi gereken haftaya gore hareket etmedim ek gidalara dagectigimde ufuk nerdeyse 5 aylikti ama dogmasi gereken tarih 3 bucuk aylikti gerci ufak tefek seylerle basladik ama hic bir zaman agir gelmedi hep yedi tosunum bizim doktorumuz demisti baslayin diye
eee kizlar daha ne var ne yok nasil geciyor gunleriniz
mehtapcim 8 kilo 100 gram az degilki birtane arkadasim var oglu 26 haftalik dogdu suanda cocuk 15 aylik ve hala 8 kilo degil
boyu kac belki boyu uzun oldugundan bacaklari boyle ince duruyordur
72 cm canım. Doktor da kilosuna iyi diyor aslında ama gözüme çok zayıf görünüyor.
benim bebişimde 35 haftalık doğdu bir ay var derken bir gece sabaha karşı suyum geldi ve acilen ameliyata alındım çok acayip anlatılamaz bir duygu annelik çok güzel herşey çok güzeldi ilk doğduğunda ama 1 hafta sonra hastaneye yattık yenidoğan sarılığından bilrubini 19 a çıkmış 3 gün hastanede kalmıştım o 3 gün geçmek bilmedi şimdi kızım 3 aylık bir kaç gün sonra 3,5 aylık olucak Allahım herkesin bebeğine çocuğuna sağlık versin anne olunca anladım gerçekten yumy yazdığın yazıyıda gözlerim dolarak okudum
yok annesi yok cok iyi masallah yani az degilki neyse canim benim cikmam gerekiyor aksama birdaha girerim olursan konusuruz opuyorum herkesi mecbue ninim mehtap berkay ecrin ve atamizi koklaya koklaya opuyorum
canım Berkay boya gidiyor..uzun boylu olacak..Maşallah...kilosuda iyi..
çok samimi arkadaşımın 18 aylık kızı var 10 kilo..ve 3.500 doğmuştu...
aslına başka bebeklerle kıyaslamamak lazım...
sorun etme...
Ata da çok fazla sebze yemiyor..
hergün yemesi gerekenleri veriyorum ama halen yarım çay bardağı yiyor..
zamana bırakacağım...nasıl olsa ilerie yiyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?