arkadaslar cok tesekkur ederim evet bende cok istiyorum hayirlisiyla olsunda
mecbuecim kac gundur gorunmuyorsun iyimisin
evet esim yaninda
merhaba kızlar ve tatlı bebişleri nasılsınız..sorayacım gözün aydın canım çok sevindim senin ve ailen adına..hayırlısı olsun ufuk geliştikçe gözleri daha ii olur inşallah canım..
Gerçekten mecbueyi pek göremiyorum. Çok meşgul tabi kızıyla:) Mecbuecim girersen Ecrinden bişeyler yaz neler yapıyor minik yaramaz:)
Teşekkürler canım. Burayı hareketsiz bırakmayın yumy gitti, ebrizm yok, soraya da bir süre sonra gelmeyecek bıdışlardan haber verin:))
doğru söylüyosun canım ama en büyük bebiş benim ki 1,5 yaşında ve çok hareketli ..sürekli ilgi istiyo şımarık:)leptopuda salona götüremiyorum kızım bırakmıyo..fırsat buldukça giriyorum..hepinizi çok seviyorumolumunekankayizsmile
ben geldim kızlar geçmişi tam okuyamayacam evet tahmin ettiyiniz gibi benim nazlı kızım oyunu ve iligiye çok alıştı sürekli çekiştiriyo beni ilgi olmayınca basıyo çığlığı bugünde doktorumuzdaydık bu ay içinde nörolojiye götürürseniz iyi olur dedi bi hastanneye baktık bu ay sonuna kadar dolu falülteyede soralım dedik 3 ten sonra randevu vermiyolarmış pazartesi bakcaz artık sorayacım mehtapcım nınım ve diyer anneler bizdeki gelişmeler bunlar alttan iki dişimiz çıktı üstlerde yakında gelecek dedi çok sürmezmiş yarında kızımın dişi için diş pilavı yapcam herkes diş buğdayı yapar burda pilav yapılıyomuş başka ne oldu haa bide yürüteçe izin verdi doktorumuz çok uzun olmamak kaydıyla dedi bugün onuda aldık sevdi şimdilik tabi iki gün sonra bıkar ben hergün gelmeye çalışıyorum ama işte malum cadı izin vermiyo geçen gece babası çay içerken üzerine dökülüyo az kalsın ödüm koptu gözünü ayırmaya gelmiyo yarında fırsat bulursam gelirim ama yoğun geçer kızlar darısı diş çıkaracak olan bütün kuzucukların başına herkesi ve melekelerini öpüyorum
ben geldim kızlar geçmişi tam okuyamayacam evet tahmin ettiyiniz gibi benim nazlı kızım oyunu ve iligiye çok alıştı sürekli çekiştiriyo beni ilgi olmayınca basıyo çığlığı bugünde doktorumuzdaydık bu ay içinde nörolojiye götürürseniz iyi olur dedi bi hastanneye baktık bu ay sonuna kadar dolu falülteyede soralım dedik 3 ten sonra randevu vermiyolarmış pazartesi bakcaz artık sorayacım mehtapcım nınım ve diyer anneler bizdeki gelişmeler bunlar alttan iki dişimiz çıktı üstlerde yakında gelecek dedi çok sürmezmiş yarında kızımın dişi için diş pilavı yapcam herkes diş buğdayı yapar burda pilav yapılıyomuş başka ne oldu haa bide yürüteçe izin verdi doktorumuz çok uzun olmamak kaydıyla dedi bugün onuda aldık sevdi şimdilik tabi iki gün sonra bıkar ben hergün gelmeye çalışıyorum ama işte malum cadı izin vermiyo geçen gece babası çay içerken üzerine dökülüyo az kalsın ödüm koptu gözünü ayırmaya gelmiyo yarında fırsat bulursam gelirim ama yoğun geçer kızlar darısı diş çıkaracak olan bütün kuzucukların başına herkesi ve melekelerini öpüyorum[/QUOTE
Biz takiplerini fakültede yaptırıyoruz.Benim kızım 30 haftalık doğdu.Nörolojik olarak Denver testiyle takip yapılıyor.Orada bu işle ilgilenen Tülay Hanım var ve randevu almadan gidiyoruz biz,her an bakabiliyor.
selam kizlar bnede iki gundur girmiyordum ufuk cok hasta nerdeyse nefes alamiyor yavrucak nefes alamsi ile vermesi cok kisa ve verirken cok zorlaniyor oksuruyor bide balgamini atamiyor cigerlerinden bir suru ses geliyor doktoru aradik bakalim bizi geri ariyacakmis gel derse gidecez ayyy kizlar halini gorseniz oksururken mos mor oluyor ve bazen nefes bile alamiyor
soraya çok geçmiş olsun canım...
arkadaşlar bende demin Ata'ya püre yedirirken bağazına kaçtı,
nasıl korktum anlatamam..kendi haline bıraktım olmuyor
çocuğumun gözeleri kocaman oldu , bende yaşlar akıyor,
yardımıcı kadınımıza bir seslendim , bu arada parmağımı taktım boğazına
bağırmamla korktu iyice ağlayınca parmakla beraber çıkardı boğazındakileri..
ama beni bir görseniz nasıl korktum , salya sümük ağladım Ata'm kucağımda...
inşallah rabbim ne bana nede başkasına birdaha aslaaa yaşatmaz...
elif hn. (yardımcımız) 3 çocuk büyütmiş..
geldi avuçlarını kulaklarının üzerine koydu ve yukarı doğru çekti..
oda böyle yapıyormuş...bir daha olursa böyle yap dedi...
Mehtap canım teşekkür edrim..
önce sırtına vurdum zaten..
baktım olmuyor o zaman parmağımı taktım...
eşim bana gösterdi ne yapmam gerektiğini,
iki elini yumruk yapıp göğüs kafesiyle mide arasın koyup sırtı sana dönük olacak bastırıyorsun..
ama o an gelmedi..
birde parmak yetti zaten...
nınım geçmiş olsun bu durumlarda soğukkanlı olmak şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?