Arkadaşlar yazılarınızı tesatüfen okudum İş yerindeyim ve tutamadım kendimi ağlamaktan helak oldum Rabbim hepinize sabır dayanma gücü ve minik bebeklerinize çok sağlıklı uzun ömürler versin Size nasıl destek olunur bilemiyorum ama çok yakın bi arkadaşımın bebeğide prematüre doğdu kalbi delik olarak uzun zaman küvözde kaldı çok yakın arkadaşım olduğu için her anını biliyorum bebeğin daha küçücükken açık kalp ameliyatı geçirdi Ölümlerden döndü şimdi şükürler olsunki çok iyi ilk başlarda yaşıtlarından çok geri olmasına rağmen şimdi tam bir aslan parçası çok zeki yerinde hiç durmayan bi çocuk sınıfındaki herkezden önce okuma yazmayı söktü şu anda ilk okul 3. sınıfı bitirdi Maşallah O yüzden sakın ümitsizliğe kapılmayın biraz geç ilerlemesi hep bu şekilde devam edeceği anlamına gelmiyor bi bakmışsınız yaşıtlarından çok daha ilerde koşmaya başlamış bebekleriniz Allah'ım hepimizin evladını bağışlasın
Kilosuyla ilgil değil canım fizik tedavi uygulamaları. Beril doğumda oksijensiz kalmış ve periventriküler lökomalazi gelişmiş beyninin beyaz cevher bölümünde hasar oluştu buda motor fonksiyon hareketlerinde kayıp demek 8 aylık olmasına karşın beril daha dönmedi sağından soluna. bu hasar ya kas sisteminde kasılma yada tam tersi aşırı yumuşaklık oluşturuyormuş berildede aşırı yumuşaklık oluşturdu ve görme merkezini etkiledi gözlerinde kayma da var bizim sorunumuz çok sadece prematürelik te değil.:1no2:
kızlar aşkolsun yazdıklarıma cvp bile yazmıyonuz artık ebrucum ve esracım siz unuttunuz beni galiba ama ben unutmadım hep aklımdasınız sizden cvp bekliyom ama malesef yazan yok:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?