inşallah bu nöroloji kontollerimiz iyi geçer...
bizimde yarın nöroloji kotrolümüz...
saat 14.30 da..
bugün karşı komşum tavuk suyu (göğüs etinden)
verdi. 1 çay bardağı. Ata'mın sebze püresine koydum su niyetine birazda su
ve kıymasıyla bir sebze çorbası yaptım..1 kase yedi...
ama çok açtı ondan galiba :))
Mehtap budefa senin dediğin gib yaptım kıymayı..
güzel oldu...
ilk defa tavuk suyu kullandım inşallah bişeycik olmaz....
slm kızlar pilavı bende burda duydum ilk defa bursada herşey bi deyişik zaten adetleri vs falan yaptık geçti yürüteçi uzun süreli kullanmamamızı mözellikle tavsiye etti doktor sadece ayakta kalmaya cesareti olması için dedi uzun süreli tutumuyorum zaten çok sıkılgan herşeyden çabuk sıkılabiliyo ayakta kalma cesareti gelince yürüteçe bindirmeyeceksin kendi kendine kanepede falan sılalasın dedi doktor bizde aldık bakalım gökyüzüm16 sürekli gittiyiniz bi doktormu fakültede randevusuz alıyo yoksa bende randevusuz gidersem alırmı cevabını dört gözle bekliyorum çünkü dörtçeliki aradık bu ay sonuna kadar doluymuş mart başında arayın dedi o zamana kadarda beklemek istemiyorum bu ay içinde götürseniz iyi olur dedi doktorumuz
kızlar bana değişik çorba tarifi yazın...................
birde millet tarhana veriyor..
hangisi bir beyaz gibi toz var,
birde kırmızı pembe arası un tarhanası var hangisi???
veren varmı tarhana ve nasıl yapıyor ????
bu arada Ata'm zorlanıyor kakasını yaparken
kabızda değil ama çok koyu püre kıvamında..
napablirim??
su veriyorum ve elma armut karışımıda veriyorum.
püresine 1 çay kaşığı saf zeytinyağı da koyuyorum..
daha ne yapabilirim ???
mehtap sen berkayı kanepedemi oturtuyosun bende ilk zamanlar kanepede oturtuyodum halada açık bi tanesi ama yere battaniye serdim dört kat yapıp etrafını kırlentlerle donattım ki soğuk gelmesin diye bende yere oturup bacaklarımı açıp ecrinide aldım ama destek pek vermedim yuvarlanırsa kucağıma düşsün diye bu şekilde denedim biraz oturuyo kendi başına tabi gene devrilmeleri oluyo ama kendi kendinede oturduğu oluyo bide önüne oyuncak verince ona dalıp oynuyo taki arkaya devrilene kadfar:)
sevgili arkadaşarım
nöroloji muayenemiz çokkk iyi geçti...
doktor Ata'ı çok iyi buldu..
düzeltilmiş yaşını geçmiş dedi ..
yani hemen hemen ayına uygun buldu....
çok mutlu oldum çok..
darısı inşallah Ecrin ile Berkay'a
onalrında nöroloji muayenesi inşallah iyi geçer....
güzel haberlerinizi bekliyorum...
Mehtap canım tarhana için erken olduğunu biliyorum merak ettim ya..
herkesde bir tarhana merakı sorma...
bende oturtuyorum hala ama havalar biraz açınca yerde oturmasını daha çok seviyo çünkü daha rahat ediyo ecrin ama etrafına yastık ve kırlentlerden duvar örüyorum ki soğuk almasın diye koltuklarına özellikle altından çok soğuk geldiyi için bütün koltuk kenarlarını çeviriyorum yastık kırlent ne bulursam artık odaya biri girse habersiz şok olur heralde :)
muayenenizin iyi geçmesine sevindim darısı bizim başımıza salı gününe inş siz nöroloji için nereye götürüyosunuz koskoca bursada fakültede bulduk biz çocuk nörolojisi oda önce çocuk polikliniği bakıp eyer uygun görürse yollayacakmış o yüzden gerginim ben yani direk randevu alamadık nasıl olacak bilmiyorum uff
selam arkadaslar kimse bizi merak edip sormamis:)
saka yapiyorum zaten canim
ufuk biraz daha iyi cok sukur bizim alt dislerde sismis surekli kasiniyor
bizim de haftaya cuma gunu randevumuz var norolojide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?