mehtapcim eeg burda hollandada boyle cekiliyor oncelikle kafasinda bir suru olcumler yapiyorlar kablolari da ona gore takiyorlar ama baya bi kablo var sayisini bilmiyorum ama 20 var herhalde bide yapiskanla filan yapistiriyorlar o islem baya uzun suruyor ve ufuk surekli agliyor sonra yarim saat o kablolara bagli kaliyor bir yandan kamera cekiyor ufugu diger yandan gorevli bilgisayardan takip ediyor beyin dalgalarini sonra bitince kafasini ozel bir yag ile temizliyorlar ve kafasi yag icinde eve geliyoruz:)
bu arada topik cok sakin kaldi yaaaaa
Telden yaziyorum bence degildirdogru soyluyosun bide arzu var ama cok girmiyor yumy den de baya haber yok yaaa
bide sher de bayadir girmiyor bebislemi mesgul ondanmidir merak ettim
zaten ebruyu biliyoruz eve daha internet baglatmamistir
ya ninimcim sana birsey soracaktim premature dogumlar irsimidir
Zormusmehtapcim eeg burda hollandada boyle cekiliyor oncelikle kafasinda bir suru olcumler yapiyorlar kablolari da ona gore takiyorlar ama baya bi kablo var sayisini bilmiyorum ama 20 var herhalde bide yapiskanla filan yapistiriyorlar o islem baya uzun suruyor ve ufuk surekli agliyor sonra yarim saat o kablolara bagli kaliyor bir yandan kamera cekiyor ufugu diger yandan gorevli bilgisayardan takip ediyor beyin dalgalarini sonra bitince kafasini ozel bir yag ile temizliyorlar ve kafasi yag icinde eve geliyoruz:)
bu arada topik cok sakin kaldi yaaaaa
Bu aksam dalmadi cekemedik.. Insallah canim.canım video çok iyi bir fikir..çekebilirsen çek Berkay'ı...
Burak Tatlı ismi yabancı gelmedi bana...
güzel geçecek merak etmeeee....
yarın haber bekliyoruz senden....
dogru soyluyosun bide arzu var ama cok girmiyor yumy den de baya haber yok yaaa
bide sher de bayadir girmiyor bebislemi mesgul ondanmidir merak ettim
zaten ebruyu biliyoruz eve daha internet baglatmamistir
ya ninimcim sana birsey soracaktim premature dogumlar irsimidir
Bu aksam dalmadi cekemedik.. Insallah canim.
canım şuan yoldasınızdır...
nasılda heyecanlanmışsındır sen şimdi olumunekankayizsmile
herşey iyi geçecek merak etme..
nınm inş iyi geçer hem ecrinin hemde berkayın kontrolleri geriliyorum elimde deyil her doktor kontrolünde bide bu biizim ilk nöroloji muayenemiz olcak
Yazdım kızlar. İnşallah hepimizin bebekleri sağlıkla büyür.mehtap sizinde bugündü galiba muayeneniz inş güzel haberler verirsin
selam kizlar ayy ne bilim benimde iki tane premature dogan kardeslerim var biri 35 haftalik digeride 31 haftalik dogdular benim annemde benden hamileyken preeklamsi gecirdi ve hamileligin son iki ayi hastanede yatarak gecirmis ama allaha sukur tam soyledikleri gunde dogdum ama belki hastanede yatmasaydi bende premature dogabilirdim
bide doktorlar surekli bir kere premature doguran anneni diger bebegi de premature dogma riski yuksek diyorlar ya ondan sordum
Evet canım geldik muayenemiz iyi geçti. Desteğin için çok teşekkür ederim.
ee canım nasıl geçtiii???????????????
neler yaptı doktor ???????????
ne kouştunuz???????
biraz anlatırmısın lütfennnn
Evet canım geldik muayenemiz iyi geçti. Desteğin için çok teşekkür ederim.
ee canım nasıl geçtiii???????????????
neler yaptı doktor ???????????
ne kouştunuz???????
biraz anlatırmısın lütfennnn
Öbür topiğe yazdım canım ayrıntılı. Güzel geçti çok şükür. Sen nasılsın? Ata iyi mi?
Öbür topiğe yazdım canım ayrıntılı. Güzel geçti çok şükür. Sen nasılsın? Ata iyi mi?
pardon canım ya okudum şimdi..
inana çok mutlu oldum..,biliyordum iyi geçeceğini..
Ecrinide iyi geçecek ...
ben iyiyim, Ata'yı babasına bıraktım saat 13.00 de
atladım arabaya ohhhhhhhhhhhh
bizin burda viaport diye (kipa) bir alışveriş merkezi var oaraya gittim..
hem mutfağa alışveriş, hemde bu şişko halime bir elibise alayım dedim (kardeşimin yarın nişanı varda)
ayyy Mehtap nasıl iyi geldi varya analatmam...
18.00 de eve geldim...
bizimki kafayı yemiş :roflol:
bir anlamda iyi oldu yani....
bizim evde bir dalmaçyalı köpeğimiz var...
bu aralar hem o hem Ata walla bazen çıldırma noktasına geliyorum...
candy (bizim kızın adı köpeğin ) bu aralar sürekli sebepsiz inliyor
buda beni deli ediyordu...
tabi eşim anlamıyordu bukadar gerilmeme..
onu 5 saat candy ve Ata'yla bırakınca aklı başına geldi...
bana diyorki '' evde kalıp Ata'yla ve candy le ilgilenmektense günde 3 kalp ameliyatına girmeye razıyım'' dedi...delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?