gökyüzüm16 aldık salı falan gidecez galiba eşim salıya olsun dedi direk nörolojiye yokmuş ben ilk defa götürcem fakülteye o yüzden nasıl oluyo bilmiyorum önce poliklinikte muayene edilecek eyer ordaki doktor uygun görürse yönlendirecekmiş bakalım hayırlısı olsun
muayenenizin iyi geçmesine sevindim darısı bizim başımıza salı gününe inş siz nöroloji için nereye götürüyosunuz koskoca bursada fakültede bulduk biz çocuk nörolojisi oda önce çocuk polikliniği bakıp eyer uygun görürse yollayacakmış o yüzden gerginim ben yani direk randevu alamadık nasıl olacak bilmiyorum uff
Ah canım çok sevindim muayenenizin iyi geçtiğine. Peki neler yaptı nasıl muayene etti doktor? Artık yaşıtlarını da yakalamış maşallah kuzucuğa.Darısı da bizim başımıza.
teşekkür ederim canım..
inşallah sizinde iyi gecer..ve geçecek de zaten....
darısı Berkaya ce Ecrine inşallah...
ve diğer kuzuların başına...
doktor masaya yatırdı Ata'yı külotlu çorabını çıkardı
ayaklarının üstüne bastırdı ve adım atıyormu ona baktı..
önüne engel çıkarken adımın kontol etti..
ayaklarını burnuna değdirdi, reflekslerini kotrol etti.
steteskopunu salladı ellerini uzatıp alacakmı diye...
dönmesine ve oturmasına baktı..
ya Ata'mı oturttu ellerinide önüne koydu
öyle yapınca Ata oturdu biraz...
gözlerini kontol etti.sağı solu takip ediyormu diye...
şimdilik bunlar aklıma geldi...
gayet iyi buldu hı uykularını sordu..
4 ay sonraya gelirsiniz dedi...
ninimcim atanin muayenesinin iyi gecmesine cok sevindim yani sakin yalnis anlamayin ama ozeniyorum size valla keske banada ayina gore gidiyor hic bir sorunu yok diyebilseydiler cok isterdim neyse hayirlisi olsun bende zaten sizlerin bebislerinizin guzel haberleriyle avunuyorum:)
ninimcim mehtapcim her zaman iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim hep yanimda oluyorsunuz her zaman destek oluyorsunuz nasil tesekkur edecegimi bilemiyorum inanin
mehtapcim icini ferah tut berkaycigimizin hic bir seycigi yoktur tabi eeg cektir icin rahat olsun(ama inan bana hicte guzel bir islem degil)kac defa yaptiran biz tecrubeliyiz bu konuda:)
sorayacım sende alıyosun işte ufuktan güzel haberler bak tedaviye yanıt veriyomuş ne güzel inş zamanla herşey dahada güzel olacak mehtapcım sen neden eeg istiyosun ki için rahat etsin diyemi bide nasıl oluyo bu eeg kafasına bağlıyolar o cihazları off yaa cidden gerilmemek elde deyil rabbim hepimizin kuzucuklarına sağlık sıhhat versin
şimdi okudum mahtap çapanın doktoruna götürecekmişsiniz bende bakalım eyer içime sinmezse araştırıp kendi doktorumuzada sorup özelden götürcem artık şu salı günü bi gelsede herşey hallolsa
Mehtap canım gideceğiniz doktorun adı ne ???????????
birde göz dalması normaldir, bazen Ata'mda yapıyor...
çok takma kafana..zaten yarın sana doktor çektir derse yaparsın...
yarın değilmi ???
zaten bize güzel haberler vereceksin buna eminim...
İnşallah canım. Doktorun ismi Burak Tatlı. Randevumuz yarın 11.30'da. Muayene her aklıma geldiğinde kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor ama razıyım yeter ki muayenemiz güzel geçsin. İşin garibi bu göz dalmasını doktora nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum. Videoya çekip göstereyim diyorum bu akşam eğer yakalayabilirsem çekeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?