pardon canım ya okudum şimdi..
inana çok mutlu oldum..,biliyordum iyi geçeceğini..
Ecrinide iyi geçecek ...
ben iyiyim, Ata'yı babasına bıraktım saat 13.00 de
atladım arabaya ohhhhhhhhhhhh
bizin burda viaport diye (kipa) bir alışveriş merkezi var oaraya gittim..
hem mutfağa alışveriş, hemde bu şişko halime bir elibise alayım dedim (kardeşimin yarın nişanı varda)
ayyy Mehtap nasıl iyi geldi varya analatmam...
18.00 de eve geldim...
bizimki kafayı yemiş :roflol:
bir anlamda iyi oldu yani....
bizim evde bir dalmaçyalı köpeğimiz var...
bu aralar hem o hem Ata walla bazen çıldırma noktasına geliyorum...
candy (bizim kızın adı köpeğin ) bu aralar sürekli sebepsiz inliyor
buda beni deli ediyordu...
tabi eşim anlamıyordu bukadar gerilmeme..
onu 5 saat candy ve Ata'yla bırakınca aklı başına geldi...
bana diyorki '' evde kalıp Ata'yla ve candy le ilgilenmektense günde 3 kalp ameliyatına girmeye razıyım'' dedi...delikafadulden
Ah canım çok iyi yapmışsın gerçekten. Bazen insan kendine böyle molalar vermeli bence de. Demek ki 3 kalp ameliyatından daha zormuş senin işin çok güldüm vallahi:)) Güzel bir sevgileler günü hediyesi olmuştur:)
Ah canım çok iyi yapmışsın gerçekten. Bazen insan kendine böyle molalar vermeli bence de. Demek ki 3 kalp ameliyatından daha zormuş senin işin çok güldüm vallahi:)) Güzel bir sevgileler günü hediyesi olmuştur:)
kesinlikle ..yoksa kafayı yer...
walla aynen öyle güzel bir hediyeydi....
bu arada minik sevgilinle sevgililer gününüz kutlu olsunnn...
iyi aksamlar kizlar mehtapcim ben daha tasinamadim yok ailem gitmis bakmis eve begenmisler eger kirasi da uygunsa gececez eer cok pahaliysa girmiyecez
ninimcim gercekten cok iyi yapmissin bende kendime biraz vakit ayiracagimin gunlerini iple cekiyorum bu arada kardesinin nisani hayirli olsun
nınm inş iyi geçer bu arada ne güzel kendine vakit ayırman ama benim öyle bi lüksüm yok malesef bugün bi markete kadar gittik geldik erinle havada güzeldi ama şimdi bızdu akşam çıkalım biraz diyorum eşime arabın tekerleklerinde sorun var diyo galiba gene evdeyiz kardeşinin nişanıda hayırlı olsun aa galiba sende benim gibi çıta gibisin bende 70 kilonun üstünde çıta gibiyim:)
kesinlikle ..yoksa kafayı yer...
walla aynen öyle güzel bir hediyeydi....
bu arada minik sevgilinle sevgililer gününüz kutlu olsunnn...
Çok teşekkürler canım sizinde kutlu olsun. Bu arada nişan sona ermiş hayırlı olsun Allah bir ömür boyu mutlu etsin kardeşini ve nişanlısını.
ebrucum konuu okudugunu gorunce cok sevindim ve hemen yazacaktim sana nasilsin canim gercekten yoklugun cok belli oluyor kac defa ariyacaktim seni sonra rahatsiz etmek istemedim berilcikle beraberCanım arkadaşlarım hepinizi çok özledim. Minik kuşlarımız ek gıdalara alışmışlar anlaşılan Berkay Ata ecrin hepsi yeni tatları sevmişler çok sevindim. dönmelerde hatta emekleme için hareketlenmeler başlamış aferin onlara. Ufukçum akıllı bıdığığım sana kocaman alkışlar bundan sonra çok daha güzel gelişmelerini duyarız inşallah Ayşenuruma laf yok o zaten benim fıstığım o hiç üzmüyor bizi. Derin cim minik kuzum sende alıştın sanırım bakıcıya Yumy cim senin neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ama mecburen bu durumlara katlanmak zorundayız.HEpinizden hep iyi haberler bekliyorum. hepinizi çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?