Premature Bebekler Bizim Küçük Kızlar:Derin, Defne, Beril, Ayşenur

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

iyi aksamlar kizlar mehtapcim ben daha tasinamadim yok ailem gitmis bakmis eve begenmisler eger kirasi da uygunsa gececez eer cok pahaliysa girmiyecez

ninimcim gercekten cok iyi yapmissin bende kendime biraz vakit ayiracagimin gunlerini iple cekiyorum bu arada kardesinin nisani hayirli olsun

nınm inş iyi geçer bu arada ne güzel kendine vakit ayırman ama benim öyle bi lüksüm yok malesef bugün bi markete kadar gittik geldik erinle havada güzeldi ama şimdi bızdu akşam çıkalım biraz diyorum eşime arabın tekerleklerinde sorun var diyo galiba gene evdeyiz kardeşinin nişanıda hayırlı olsun aa galiba sende benim gibi çıta gibisin bende 70 kilonun üstünde çıta gibiyim:)

sorayacım ben preklampsi yüzünden 28 haftalık doğurdum ama bizim ailede kimsede yok hatta duyduklarında şaşırdılar hepsi gebelik zehirlenmesi diyince bebek karnımda öldü ve beni zehirledi sandılar o derece yani bilgileri yoktu preklampsiden bende yaşadığımda öğrendim ne olduğunu ama evet bizim ikinci bebektede aynı risk olabiliyomuş malesefki fakat sıkı bi takiple götürebildiyimiz kadar götürürüz diyo doktorlar tabi bunu hiç yaşamama ihtimalinde var yani yüzde elli şans var buda beni çok üzüyo

kızlar mehtap mecbue soraya hepinizle tanışmak için can atıyorum ilk fırsatta gelicem yanınıza şaşırmayım haaaaaaaaa....henüz işe başlmadımgün sayıyoruz derin bensiz bayağı sarsılacak onu anladım...en azından kendini anlamayan biriyle bütün gün kalmak onu kesin delirticek...çok sevgiler adresleri bekliyorum emialimden gönderin yada bana ulaşın siz gelin bekliyoruzzzzzzzzzzzzz deri,n yumy

inşallah kirası uygun olur canım...
özlüyormusun buraları ??
gerçi oralar çok güzeldir.....

ayır canım ayır inana çok iyi geliyor..
teşekkür ederim şimdi geldik nişandan..
küçük bir tören oldu evde...

teşekkür ederim canım..
walla çok da iyi geçmedi, Ata'm çooooookkkk ağladı...
oğlum alışık değil kalabalığa korktu çığlık çığlığa ağlıyor..
bende mecburen yan odada tek başıma onunla geçirdim..
yani pek merasimde bulunamadım...
ama olsun oğlumun canım sağolsun...

ya sorma bu kilo meselesini takmış durumdayım..
55 le hamile kaldım 73 le mecbure doğuma gittim..
eve geldiğimde 66 kiloydum..
ama sütüm az diye yemediğim şey kalmadı.. deselerdiki koyun moku süt yapıyo
inan onuda yerdim..
66 kilodan çıktımmı 70 e..
şimdi rejimdeyim 65 e düştüm..
daha yolum çokkkk uzun 10 kilom var , dile kolay geliyor...

kilo vermenin kolay yolu varsa söyleyin arkadaşlar..
spor elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum...

mecbuecim insallah sizin ikinci benimde ucuncu:)bebislerimiz saglikli hayirli ve zamandida dogarlar
ninimcim ozluyorum ozlemez olurmuyum burasi aslinda guzel hem dogdugum buyudugum yer alistigim hersey burda ama turkiye bam baska cok seviyorum turkiyeyi havasi suyu insanlari cevresi ne bilim cok sicak geliyor oranin insanlari bana
komsu arkadas filan derken gunler geciyor
yumycim bizde seni cok ozledik ve bizde seninle tanismak icin can atiyoruz aramiza cabuk don olurmu

Canım arkadaşlarım hepinizi çok özledim. Minik kuşlarımız ek gıdalara alışmışlar anlaşılan Berkay Ata ecrin hepsi yeni tatları sevmişler çok sevindim. dönmelerde hatta emekleme için hareketlenmeler başlamış aferin onlara. Ufukçum akıllı bıdığığım sana kocaman alkışlar bundan sonra çok daha güzel gelişmelerini duyarız inşallah Ayşenuruma laf yok o zaten benim fıstığım o hiç üzmüyor bizi. Derin cim minik kuzum sende alıştın sanırım bakıcıya Yumy cim senin neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ama mecburen bu durumlara katlanmak zorundayız.HEpinizden hep iyi haberler bekliyorum. hepinizi çok öpüyorum

bu arada ninimcim senin esin kardiyologtu demi
benim kalbim 5 senedir acayip cok agriyor surekli degil ama gelen giden bir agri hem kalbim sikisiyormus gibi hemde bicak batar gibi
gecen sene bunun icin doktor gitmistim turkiyede ekg cektirmistim ve kalbimde blok oldugu cikmisti orda ama sonra muayenede doktor kalbin iyi calisiyor falan filan dedi herkeste olabilen birsey demisti ama bana bir ilac vermisti bir gun kullanabildim ertsei gun ufuga hamile oldugmu ogrenmistim ve birakmak zorunda kalmistim
ama bu aralar yine acayip cok agriyor bide agri olunca carpinti da eslik ediyor bunun icin yarin doktora gidecem tekrar bakalim burda ne diyecekler dua edin kizlar ailedede kalp rahatsizligi var zaten amcam kac defa kalp krizi gecirdi ama hayatta cok sukur dedemde kalpten vefat etti
offffff

İnternet işini çözdüm ama malesef eski bir laptopum vardı girmeye çalışırken yarım saat bekliyorum ve sayfa açılmalarında sorun yaşıyorum. Hafta sonları eşim laptopunu getiricek biraz daha rahat olucam sanırım. Sıkıntılarla dolu iki haftayı geride bıraktık. izne ayrıldım dedim evde elektrik sistemimizde problem çıktı bir hafta evde kalamadık bu arada tam rahatladık dedik Beril hala fizyoterapiyi red ediyor. Bu konuda yeni metodlar deneniyor her gün fizyoterapiye gidicez yarından itibaren 25-30 dk lık seanslar olarak planlanıcak. Otistik ilerleme konusundada çocuk psikiyatrisine gidiecez salı günü neler diycek bende çok merak ediyorum. Daha önce bahsettiğim otistik çocuklar ile ilgilenen merkez tamamen reklamlardan ibaret bir yermiş o yüzden devam etmiyoruz. Koşuşturmacamız bile aynı sürekli bir yerlere yetişiyoruz.Kızkardeşim bel fıtığı ameliyatı oldu acil bir operasyon geçirmesi gerekti kısmi felç olmak üzereyken aci ameliyata alındı Arzucum aradığında sanırım oralardaydım ve çoğu zamna telefonlarıma bakamadım çok çok özür dilerim.

ebrucum konuu okudugunu gorunce cok sevindim ve hemen yazacaktim sana nasilsin canim gercekten yoklugun cok belli oluyor kac defa ariyacaktim seni sonra rahatsiz etmek istemedim berilcikle beraber
sen bizi bos ver asil sizde ne var ne yok berilcik nasil sevinmistir surekli evde oldugun icin
gelismeler varmi cok merak ediyorum opuyorum ikinizi de tatli prensesimizi ekstra opuyorumopuyorumnanaktan

Bu arada mehtapçım kızımın hediyelerinne binlerce kez teşekkür ederim fotoğraflarını çektim en kısa zamanda yükleyip ne kadar zevkli olduğunu göstermek istiyorum.

Gelişme var demeyi öyle çok isterdim ki süreyyacım ama malesef yok. Bende sizleri çok özlüyorum . Kızımla beraber olduğum için mutluyum ama yaptığım şu an için hedefe ulaşmadı inşallah zamanla olabilir ama çalışıyor olmak kesinlikle çok daha planlı ve disiplinli bir hayat ve evde olmak hiç bana göre değilmiş. Tek güzellik kızımın uykusunu bölmüyor olmak ve sürekli birlikte olmak. ınşallah bende güzel gelişmelerden haberdar edebilirim sizleri

Ah süreyyacım keşke bende Ufuğun güzel gelişmeleri gibi iyi haberler verebiliyor olsaydım ama malesef bizde yapmaya çalıştığım şey henüz hedefine ulaşmadı. Çok bir şey değişmedi hatta çalışırken daha planlı ve düzenliydik şu an tabi beklentilerde değişti. Biraz fazla karmaşık bir dönem geçirdik aniden onunda etkisi olabilir. Evde olmanın tek iyi yanı her an kızımla olmak ve en önemlisi kızımı uykusundan uyandırıp sokağa dökmüyor olmam her sabah.

canım beril cim teyzesinin minik prensesi annesinin kuzusu senin i,çin dualar yolluyorum bebeğim çabucak iyileş bi,zi tanı bir daha da hiç unutma diye kızlar hepinizi çok öpüyorum çok özlüyorum sohbetinizi

canım arkadaşım derin için çok cici pespembe bir atkı şapka gönderdi bana sürpriz oldu...babamız resim koymamızı istemediği için burada gösteremiyorum ama gerçekten çok tatlı oldu bebişim 1000ce teşekkür ediyorum beril ciğin fedakar annesi...

Son düzenleme:
evet canim dogru soyluyorsun zaten calisirken insan daha planli oluyor evde olunca istedigin seyi istedigin zaman yapabiliyorsun hic acele etmiyorsun canin ne zaman istiyorsa ozaman yapiyorsun
zaten evde olmanin en guzel yani cocuklarla beraber olabilmek inan bana eger cocuklarim olmasaydi suanda okulda olurdum:)ama hersey onlar icin
beril icin her zaman dua ediyorum
umutada her aksam dua ettiriyorum
burdaki butun bebislere ben soyluyorum o tekrarliyor:)bide amiin diyor
allah onun gunahsiz elleri ve agzi hatrina butun bebisleri korusun ve bizimki gibi olanlara sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…