Canım çok geçmiş olsun öncelikle. İnşallah iyi çıkar sonuçların. Orada çok iyi doktorlar vardır ihmal etme kendini. Bugün iyi haberlerini bekliyoruz canım.bu arada ninimcim senin esin kardiyologtu demi
benim kalbim 5 senedir acayip cok agriyor surekli degil ama gelen giden bir agri hem kalbim sikisiyormus gibi hemde bicak batar gibi
gecen sene bunun icin doktor gitmistim turkiyede ekg cektirmistim ve kalbimde blok oldugu cikmisti orda ama sonra muayenede doktor kalbin iyi calisiyor falan filan dedi herkeste olabilen birsey demisti ama bana bir ilac vermisti bir gun kullanabildim ertsei gun ufuga hamile oldugmu ogrenmistim ve birakmak zorunda kalmistim
ama bu aralar yine acayip cok agriyor bide agri olunca carpinti da eslik ediyor bunun icin yarin doktora gidecem tekrar bakalim burda ne diyecekler dua edin kizlar ailedede kalp rahatsizligi var zaten amcam kac defa kalp krizi gecirdi ama hayatta cok sukur dedemde kalpten vefat etti
offffff
kızlar mehtap mecbue soraya hepinizle tanışmak için can atıyorum ilk fırsatta gelicem yanınıza şaşırmayım haaaaaaaaa....henüz işe başlmadımgün sayıyoruz derin bensiz bayağı sarsılacak onu anladım...en azından kendini anlamayan biriyle bütün gün kalmak onu kesin delirticek...çok sevgiler adresleri bekliyorum emialimden gönderin yada bana ulaşın siz gelin bekliyoruzzzzzzzzzzzzz deri,n yumy
İnternet işini çözdüm ama malesef eski bir laptopum vardı girmeye çalışırken yarım saat bekliyorum ve sayfa açılmalarında sorun yaşıyorum. Hafta sonları eşim laptopunu getiricek biraz daha rahat olucam sanırım. Sıkıntılarla dolu iki haftayı geride bıraktık. izne ayrıldım dedim evde elektrik sistemimizde problem çıktı bir hafta evde kalamadık bu arada tam rahatladık dedik Beril hala fizyoterapiyi red ediyor. Bu konuda yeni metodlar deneniyor her gün fizyoterapiye gidicez yarından itibaren 25-30 dk lık seanslar olarak planlanıcak. Otistik ilerleme konusundada çocuk psikiyatrisine gidiecez salı günü neler diycek bende çok merak ediyorum. Daha önce bahsettiğim otistik çocuklar ile ilgilenen merkez tamamen reklamlardan ibaret bir yermiş o yüzden devam etmiyoruz. Koşuşturmacamız bile aynı sürekli bir yerlere yetişiyoruz.Kızkardeşim bel fıtığı ameliyatı oldu acil bir operasyon geçirmesi gerekti kısmi felç olmak üzereyken aci ameliyata alındı Arzucum aradığında sanırım oralardaydım ve çoğu zamna telefonlarıma bakamadım çok çok özür dilerim.
Bu arada mehtapçım kızımın hediyelerinne binlerce kez teşekkür ederim fotoğraflarını çektim en kısa zamanda yükleyip ne kadar zevkli olduğunu göstermek istiyorum.
slm kızlar geçmişi okuyamadım ecrin mızıklıyo şimdi ona çorba yedirmeye çalışcam akşam görümcemler bizdeydi o almıştı randevu bize tekrara aramış fakülteyi ancak bi ay sonraya veriyolarmış randevuyu nöroloji için sinirlerim tepeme çıktı yaa güya türkiyenin büyük metropol kentlerinden birinde yaşıyoruz adam akıllı nöroloji uzmanı yok çocuk kardiyoloğu yok moralim bozuldu bi çocuk hastanesi var ondada martta arayıp alacakmışız randevu artık canları hangi tarihte vermeyi isteyecekse sorayacım ben şimdilik düşünmüyorum bebek ama yaşayamadığım ve içime oturan o kadar çok şey varki hangi birini anlatsam nerden başlasam ben doğumumu böyle hayal etmemiştim ama tek tesellim kızım hayatta ona şükrediyorum içimde büyük uhdeler var anlayacağın kızımı kardeşsiz bırakmak istemiyorum ama bebeyim gene erken doğarsa yada karnımdayken kalbi falan durursa bunu kaldırabilecek kadar kuvvetim kalmadı ecrinin doğumu beni çok yıprattı çünkü kimse yoktu ben 1500 kglik bi bebeyi yalnız büyüttüm bunun yanında evin işleri ve eşimede baktım çok yorucuydu
arkadaşlar Ata'ya büskivi yaptım..
burda bir topikde bir hanım bebeğine yapmış ordan tarifi aldım...
şimdi yedim bir tane çok güzel olmuş...
biz kahvaltıya başlıyacağız ya bebe bisküvisi yapayım dedim...
birde tuzsuz peynir tarifi aldım hafta sonuda onu deniyeceğim..
bakalım nasıl olacak ...
bu arada bişey soracağım
akşamları kuzuları kaçta yatırıyorsunuz ?????
ve yatmadan önce yemek olarak ne veriyorsunuz ????????
Canım bisküviyi kendin yapıyor olman çok güzel. Hazır satılan bisküviler de pek önerilmiyor içindeki katkılardan dolayı. Nasıl yaptın? Tarifini yazar mısın?
Peyniri nasıl yapacaksın?
Gece uykusu bizim problemimiz canım. Berkay akşam 21.30-22.00 gibi yatarsa 23.00 gibi uyanıyor. 23..00-.24.00 gibi 150 cc devam sütü içiyor. Bir daha uyuması 01.00-01.30 gibi. Muhallebinin pek faydası olmadığı ve kabız yaptığı için bizim doktorumuz önermemişti. Aslında gece uzun süre tok tutuyor ama Berkay zaten gece uykusuna daldıktan sonra sabah 06-30-07.00 ye kadar hiç uyanmadan uyuyor.
ya ben temmuz annelerinin topiğine girip ordan çorba ve kahvaltı tarifleri alıyorum..
bazen değişik tarifler oluyor....
hep aynışeyleri yemesin istiyorum...
bu ay kontolde dr a soracağım
1 yaşından sonra su kaynatmaya devammı?
1 yaşından sonra bizim yemeklerden verebilirmiyiz ?
selam arkadaslar bugun doktora gittim beni hastaneye sevk etti bakalim ordan yarin randevu alacam
ninimcim benim yasim daha cok kucuk ve simdiden iki cocuk annesiyim ama yasim cok kcuk oldugu icin ben mesela 32 yasima gelince cocuklarimin biri 13 digeri de 11 yasinda olacak
ve ben ozamana kadar duzenimi kurmus meslegimi almis(allaha izin verirse) baya birsey kat etmis olacam ve ufukta her sey icimde kaldi mecbuenin dedigi gibi lohusalik nedir yasamadik tadini doya doya cikaramadik dogum yaptigimizi bile anlayamadik
onun icin bazen neden olmasin soyle bi 10 sene sonra hersey rayine oturttuktan sonra belki ozamanda hala istiyorsam bir cocugum daha olsun isterim:)
mehtapcim tabiki saglik herseyin basi keske bebegim saglikli olsaydi da baska bebek hic umrumda olmazdi inanki
simdide zaten herseyin hayirli ve sagliklisini istiyorum benimde tekrar ayni seyleri yasamaya gucum yok ama zaman herseyin ilaci dir diye dusunuyorum ozamana kadar bende toparlanmis olurum ufugun durumu da belli olur kesin yaparim demiyorum ozaman hala istiyorsam ozaman yaparim diyorum ama simdilik benim icin cocuk konusu kapandi o defterleri bi 10 sene sonra karistirmaya baslarim gibi geliyor bana
günaydın kızlar mehtap hepimiz bebeklerimizin sağlığı için uğraaşıyoruz hepte uğraşacaz benim içime oturan kafama kırmızı kurdela takıp gelenlere gülümseyerek bebek şekeri ikram etmek deyil kızımın doğumunu göremedim doğduğu gün göremedim ona sarılamadım doğduktan sonraki gün ayağa kalkınca görebildim hastanede herkes bebek emzirip onları koklayıp sevinç gözyaşları dökerken ben yaşayacakmı diye ağlıyodum koridorlarda yürüyüş yaparken bebek sesleri çınlıyodu bi hafta sonra alabildim kucağıma kızımı oda hemşirelerin gözetiminde benim içime oturan şeyler bunlar yoksa kızımı kucağıma alıp kasıla kasıla lohusa yatağında yatmışım yatmamışım hiç umrumda ben kızımı görebilmek için hastaneyi ayağa kaldırdım normalde sakin bi insanken şu andadfa öyle ecrinle ilgili biri en ufak bişey söylese kendimi tutamıyorum o yüzzden benim içime oturan şeyler bunlar ve yaşama sevincim bu saatten sonrada ecrin onun sağlığı için herşeyi yaparım yavruı kuşum benim:)
Mehtap'a kesinlikle katılıyorum...
bebek isteyene Allah sağlıklı , zamanında ve hayırlı doğum nasip etsin ...
özellikle soraya ve mecbueye :))))))))))) canlarım benim....
canım kefiri belirtmemiş ama ben markette satılan kefirden almayı düşünüyorum....
dün eşimle konuşuyordum Ata'nın sebzesine çok az tereyağı koydum ama dr.ayşeye danışmadım..
birşey olmaz değilmi diye sorum..
bana buda doktora sorulacak soru değil dedi, Ata'nın sağlıklı olduğunu düşünüyorsan ki herşey yolunda gidiyor
böyle şeyler sorma kafana göre ver dedi... (benim ne kadar çocuk gelişimine meraklı olduğumu bilir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?