nınım ben bebek düşünmüyorum çünkü benim ikinci bebektede aynı risk var tabi rabbim ne gösterir bilemem ben hiç tereyağ vermedim daha ne yemeklerine koyuyorum nede kahvaltısına ama şimdi geldi aklıma çorbalarına koysammı ki acaba herşeyi doktora sormaya gerek yok mesela ecrin normal sofra yemeklerine başladı biz ne yersek onada veriyorum pilavı mesela çok seviyo dişsiz babanneler gibi yutuyo:)
ufuk da artik bizimle yiyyor ama bazen yemegimiz cok agir olunca ona ayri yapiyorum kaldiramaz daha yavrucum
ha bide bu arada siz ek gida ile mamasini nasil bolusturuyorsunuz butun gun icinde
ufuk cok uykucu gece 11 ile 11 bucuk arasinda gece uykusuna dalar sabah 12 ye kadar yatar hic kalkmadan mama yemeden kaliyor bana 12 saat yemesi icin ek gidalari yiyince bir kase falan yiyor ondan snra 4 yada 5 saat tok oluyor yani gunde sadece 4 ogun filan yiyyor ve on un icinde butun vermek istediklerimi sigdiramiyorum mamadan da geri kalmasiini istemiyorum cunku ordada butun vitaminler var
siz nasil yapiyorsunuz anlatirmisin bana
nınım bisküiyi denedim çok güzel oldu tarif için teşekkür ederim. Ölçüde biraz değişiklik yaptım ama şöyle: 6 yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı tereyağı, 2 yemek kaşığı su, çeyrek çay bardağı pekmez,
1 yumurta sarısı. Bir de 25 dk pişti kalıplarım biraz kalın olduğu için. İlk 5 kaşık undan yapmıştım hamurun tadına baktığımda biraz acılık hissettim o nedenle 1 kaşık daha un 2 yemek kaşığı da su ilave ettim. Piştikten sonra hiç acılık kalmadı.
gercektenmiii walla çok sevindim..
hemen yazdım deftere tarifini..
kaç derecede pişirdin ?????
yumuşakmı sertmi oldu ????
Canım ilk 180 derecede 15 dkda çıkardım iç kısmı tam pişmemiş gibi geldi. Sonra 10 dk daha pişti.Yalnız kalıp 1cmdi daha ince kalıpla 15 dkda olur. Hani hazır bisküiler kadar öyle çok kıtır kıtır olmadı. Ama olsun kahvaltısına katabilirim.
bu arada Berkay'ımıza afiyet bal şeker ve kan olsun...
tabi sizede afiyet olsun, arada atıştırırsınız herhalde :)))
kizlar nasilsiniz cok uzun yazamiyacam cikmam gerekiyor buyuk oglum umut cok hasta 40 derece atesi var birazdan buyuk ihtimale doktora gidecem
kizlar gercekten bu doktorlardan bi kurtulamadim bir ufuk bir umut bir kendim yani tabi saglik olsunda onemli degil ama her gun her gun insana bi acayiplik geliyor daha dun hastanedeydim ufugun fisyoterapisi vardi kisaca ozetliyim ne dedigini
bugun yeni seyler gordum ilerleme var dedi bide sanki bazi seylerin de daha cok farkindaymis gibi dedi yani yine iyi seyler dedi allaha sukur kaldi cuma gunu cocuk norolojisi bakalim o ne diyecek neyse kizlar ben cikiyorum opuyorum hepinizi mehtap ninim mecbue ecrin berkay ata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?