ben zaten gitmeden önce başladım gerilmeye sorduğum şeylere bile tamam tamam deyipgeçiştirdi ya neyse şimdi biraz geçti sinirim bakalım biraz daha araştırcam varmı başka doktor diye devlet hastanesi bu gittiyimiz çoğunu muayene bile etmiyo doktor bey
Canım devlet hastanelerinin durumu belli zaten. Doktorlar çok kişiyle uğraştıklarından ilgilenmiyorlar çok fazla. Bence ters bir doktora denk gelmişsiniz. Başka özel bir doktora gidersen inan için çok rahat edecek bütün sorularına cevap alabilirsin. Birde canım ben doktorun Berkay'a yaptıı o hareketleri sormuştum. Cerebral Palsi diye bir hastalık var biliyorsundur. Onu muayene ederken doktor başaşağı çevirdiğinde bebeğin duruşuna bakıyor. Bir de bir kolundan bir bacağından tutup diğer tarafını aşaıya sarkıtmıştı iki taraf için de. Daha sonra doktora cerebral palsi şu an yok ama 3 yaşına kadar riski var. 3 yaşına kadar herhangibir dönemde bu rahatsızlık Berkay'da çıkabilir mi diye sordum. Bana bu hareketlerle bir doktor çok erken dönemde bebekte cerebral palsi olup olmadığını anlar dedi. Yani bundan sonra sizin bebeğinizde böyle birşey olmaz dedi. Doktor böyle söyleyince içim çok rahat etti. Sen de özel bir doktora gidersen göreceksin belki eeg bile istemeyecek doktor. Ama sen gün de almışsın her ihtimale karşı istersen çektir.
evet onları yaptıktan sonra istedi işte eegyi bende ondan huylandım ya işte ben muayeneden sonra bekledim ki açıklama yapar diye yapmadı şu bikaç gün bakayım bulubilecekmiyim doktor bu arada eşimlede hala limoniyizalsanaalsanasmile
Konur Cerrahi Tıp Merkezi bir de Bursa Acıbadem Hastanesinde çocuk nörolojisi bölümleri varmış canım. İstersen telefonlarını özelden gönderirim.
Evet canım erken doğan bütün bebeklerden istiyorlar rutin olarak. Üniversite hastaneleri de öyle hiçbirşeyi atlamamak için yapıyorlar. İçin rahat olsun.mehtapcım baktığın için saol şimdi bende netten alıp aradım hastaneleri ama yokmuş çocuk nörolojisi kendi doktorumuzu aradım oda kuvöz bakımı aldığı için istiyolar bu uygulamayı dedi muhakkak yaptırın eeg dedi içim biraz rahatladı
mecbue canım içinin rahatlamasına sevindim...
arkadaşlar hava çok güzel Ata'cığımı da alıp bizim sitenin spor salonuna gittim..
biraz araba kaldı sonra ağlayınca (bende koşubandındayım) aldım kucağıma
beraber tempolu yürüdük..hoşuna gitti sonrada yürür vaziyette kucağımda uyuyunca arabasına koydum..
bende 1 saat spor yaptım...
ya inanın benim için çok iyi oldu..........oleyyy
artık hergün gideriz tosbaamlaaa...
gerçekten evde çok bunaldım da ondan böyle sevindim...
sizinlede paylaşmak istedim...
bizim derdimize bak , kadının derdine bak dememeniz için açıklamalı yazdım..
bende sizler gibi çok yıprandım..böyle değişik şeyler çok iyi geliyor...beni anlayın...
mecbue canım içinin rahatlamasına sevindim...
arkadaşlar hava çok güzel Ata'cığımı da alıp bizim sitenin spor salonuna gittim..
biraz araba kaldı sonra ağlayınca (bende koşubandındayım) aldım kucağıma
beraber tempolu yürüdük..hoşuna gitti sonrada yürür vaziyette kucağımda uyuyunca arabasına koydum..
bende 1 saat spor yaptım...
ya inanın benim için çok iyi oldu..........oleyyy
artık hergün gideriz tosbaamlaaa...
gerçekten evde çok bunaldım da ondan böyle sevindim...
sizinlede paylaşmak istedim...
bizim derdimize bak , kadının derdine bak dememeniz için açıklamalı yazdım..
bende sizler gibi çok yıprandım..böyle değişik şeyler çok iyi geliyor...beni anlayın...
canım biz tekrar çıktık bi 40 dk gazdik akşam üstü..
iyi geldi...
arabasının üstünü kapatıyorum yüzüne esmesin diye...
çık canım çok iyi geliyor ..
yok canim cocuklarimin derdinden randevu alma firsatim olmadiki yaaa neyse mehtapcim berkayin kilo durumu nasildi boyu kac en kisa zamanda hediyenizi gonderecemde kucuk mucuk almiyim sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?