mehtapcim berkayin bu resminde sanki ustekki disleri cikmis gibi duruyor kocaman delikanli gibi duruyor simdiden boyle yakisikliysa buyunce ne olur allah bilir masallah prensimize
buda benim bebisimin yeni fotoraflari kizlar biliyorum diger topikte koymam gerekiyordu ama bilererk buraya koydum cunku hepiniz ilk bu topigi aciyorsunuz girerkensırnaşık şey
bu arada mehtapcim ilk fotoraf ozellikle sizin icin aslinda ilk geldigi gun giydirip hemen cekmistim koymak icin ama bana guzel cikmamis gibi geliyordu guya baska bir gun daha guzelini cekip koyacaktim ama kismet olmadi malesef
mehtapcim berkayin bu resminde sanki ustekki disleri cikmis gibi duruyor kocaman delikanli gibi duruyor simdiden boyle yakisikliysa buyunce ne olur allah bilir masallah prensimize
buda benim bebisimin yeni fotoraflari kizlar biliyorum diger topikte koymam gerekiyordu ama bilererk buraya koydum cunku hepiniz ilk bu topigi aciyorsunuz girerkensırnaşık şey
bu arada mehtapcim ilk fotoraf ozellikle sizin icin aslinda ilk geldigi gun giydirip hemen cekmistim koymak icin ama bana guzel cikmamis gibi geliyordu guya baska bir gun daha guzelini cekip koyacaktim ama kismet olmadi malesef
ozlemez olrmuyuz arzucum ama nurun seni birakmadigini ara sira yazdigin icin hepimiz biliyoruz giremedigini
ayrica ben yazmistim seni sormustum ama baya geride kaldi okumamissindir onu sen:)
merhaba kızlar..nette sorun var bazen takılıp duruyo o yüzden giremiyorum pekboshayallersmile ebrizim nasılsın canım.berilide çok merak ediyorum tatlı cadı nasıl seni biraz üzüyo sanırım fizyoterapiye karşılık vermemesi benide çok üzüyü..bebişlerimşizi birlikte büyüttük sayılır..o yüzden kendi çocuklarımız gibi olduğu bebeklerimiz..bişeyleri başardıklarında sevinip reddetmelerinde üzülyoruz..bende nura yavaş yavaş tuvalet eğitimi vermeye başladım..üstüne düşmeden arada tuvalete tutuyorum..bakalım ne olucak.bu arada kimse beni özlemiyo soran eden yok yanimafoldumben
selam arkadaşlar nasılsınız ???
biz kahvaltıya başlıcaz daa
önce ne vereyim ???
tecrübeli anneler önce neler ve ne kadar verdiniz ???
ayşenur 19 aylık oldu teyzesi..zaten günde 1 veya iki kez vc ye tutuyoprum onu..denemek için belki vcye yapmak hoşuna gider ve devam eder diye..2 yaşında tam olarak bez kullanmadan alıştırma kilodu alıp öle denicem..nınımcım ben ayşenura ilk kahvaltısında bebe akmeği labne peyniri 1 çay kaşığı,yumurtanın sarısının yarısı,biraz kayısı reçeli,3 ölçek devam sütünü birleştirip bulamaç halinde veriyodum..bazen peynir yerine pekmez koyuyodum.
Mehtap'cığım ilk tarifinin maşallahı var...afiyet olsun yarasın bızdığa..
son yazdığını yapayım , ilk hafif olarak başalayayım..
bunları 90 cc mama'yamı karıştıracağım ???????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?